Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Topi74

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Két Vas műsort ajánl 2010.03.19 17:13:00
Vas János és Vas Márton, a Sapa Fehérvár AV19 válogatott csatárai a Sport Tv kamerái előtt bizonytották be, hogy bemutatkozni nem egyszerű feladat. Ha nehezen is megy, de az OB I. első döntőjét hirdetik a következő beharangozó spotban. ..
A visszatérő cseh hátvéddel, Jan Fiserával erősödő Dab.Docler a Miskolcot 3-1-re múlta felül, míg a Vasas Bp. Stars 6-1-es győzelemmel teljesítette az FTC elleni feladatot. Vasárnap az első és a második helyezett is megnyerte tehát hazai mérkőzését, így nem…..
Topi74 2010.03.08 08:33:52
@Pentele: Teljesen igazad van! És ezt Volán Drukkerként mondom.(Én is a Palkovicsékkal kezdtem csak én a lelátón) Én emlékszem még a régi szép időkre mikor itt Fehérváron és Újvárosban mentek a két csapat között a csaták akkor még utáltuk Ladányiékat mert annyi gólt kaptunk tőlük,hogy szegény Budai zsákban hozta haza őket:)!
De ez a múlt,és a versenykiírást nem a Volán írja hanem az MJSZ és ők úgy döntöttek kb 20 éve,hogy az előző év bajnokának alanyi jogon jár a Magyar Bajnoki döntő.
Sajnálom azokat a csapatokat akik végigküzdötték a bajnokságot és a legjobbak közül a Volán által elesnek a bajnoki cím megszerzésétől.
De ilyen a kiírás és passz.Lásd Foci EB a rendező ország automatikusan indulhat selejtezők lejátszása nélkül.
A magyar válogatott fantasztikus teljesítményt nyújtott a Pannon Hoki Kupa utolsó mérkőzésén is, más kérdés, hogy ez nem volt elég a tornagyőzelemhez. Szlovénia 3-1-re nyerte a döntőt, elvitte a kupát is, de ez a jelen helyzetben nagyjából másodlagos. A lényeg az, hogy a három…..
Topi74 2009.11.08 22:59:56
@Thomas_AV: Csatlakoznék hozzád abban amit írtál,sőt továbbmegyek.Szerintem azt az eldobott sört nem egy jégkorongszurkoló dobta hanem egy IDIÓTA. AV drukkerként csak azt tudom mondani az EBEL-ben ennél rosszabb bíráskodás mellett pofátlanabb ellenfél ellen is vesztettünk meccset.De dobálás nem volt soha.Nemcsak azért mert esetleg a csapatot büntetnék emiatt hanem mert a saját szurkolótársaink tartanának minket büdös bunkónak.Mellesleg köszi a sördobálónak,hogy lejáratta a magyar Hokidrukkereket,Székesfehérvárt és Magyarországot!
Leginkább azért vagyok dühös mert mi, akik hetente kétszer odajárunk meccsre, nekünk éghet majd a pofánk mert úgy fogják nézni a Fehérvári közönséget,hogy na ezek a sördobálók.
Ha ilyen incidens EBEL meccsen van valószínű a koma nem a saját lábán távozik!
De erről ennyit! Szlovéniának Gratula!Ja és Nov 17-én Sz@rrá verjük az olipija-t!