Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MongolBeteg

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülhetnek a sci-fi rajongók, csak akad még olyan bolygó a világegyetemben, ahol angolul beszélnek az őslakosok, azaz az SG-1 (magyarul CSK-1) tizedik szezonjának végével nem kell beérnünk csak egy sorozattal (Atlantis), és a beígért csak DVD-n megjelenő, sorozatot lezáró…..
A Zugügyvéd a jogszabályok közötti bolyongásai során talált néhány vicces, aláírásgyűjtő ív hitelesítésének megtagadásáról szóló OVB határozatot.  Szavaztatnának bennünket ingyensörről, esküdtbíráskodásról, kocsmatartási jogról. Némelyi kezdeményezés…..
MongolBeteg 2006.12.09 09:15:12
Subba Random kínzó kérdés 2006.11.24 16:39:00
Na mit gondoltok, melyik ma is népszerű táncdalénekesünk turnézott Kanadában kedves feleségével a hetvenes években az ottani magyaroknál, hogy aztán előadás után fehér öltönyében négykézlábra ereszkedve szedje össze a színpadra feldobált aprópénzt? Igen ő, aki a…..
MongolBeteg 2006.11.24 21:36:54
A Zugügyvédhez több levél is érkezett azzal kapcsolatban, hogy ütközik-e valamilyen jogszabályba az Árpád-sávos zászló használata, vagy csak a szabad véleménynyilvánítás kategóriájába tartozik, főként, hogy nincs a tiltott önkényuralmi jelképek között. Egyes levelek…..
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..
comment:com Szex péntekre 2006.10.27 16:48:00
Péntekre legyen szex, mert miért ne. Ha ismeretterjesztésre vágyik, vagy csak nem tud okoskodás nélkül élvezni, akkor válassza a Viasat Explorert, ahol este tíztől a Fluffy Cumsalot - Pornósztárok felfedett nevei című dokumentumfilm megy. Meztelen nők vallanak karrierről,…..
MongolBeteg 2006.10.27 19:55:00
Karcsi, a szökésben lévő benzinkutas egy régi rendőri trükkről mesél. Megéri-e beismerő vallomást tenni ártatlanul, az előzetesből való szabadulás reményében? A jelek szerint nem igazán.  Tisztelt Zugügyvéd,Egy benzinkutat üzemeltettem még a kilencvenes években.…..
Csáp Géza Buzik a Hír Tv-ben 2006.08.12 16:10:00
Az FHB kiábrándító péntek reggeli gyorsjelentése után a Vastrabanttal próbáltam volna vigasztalódni, egyszersmind ellauncholni magam részirű a Szigetet. Meglepetésre délután ötkor simán kitaxiztam, ellenállás nélkül jutottam be, ami a hétvégére ígért esőt és a…..
Ha egész hétvégén a Balatonon partján sütötték ropogósra maguk sercegő napolajban, most tekerjék fel a céges légkondit, kapcsolják ki pár percre a pasziánszt, és munka helyett nézzék meg a hétvége egyik legviccesebb interjúját, ami persze, hogy a Nap-Keltében ment le.…..
Az Esti Frizbiről már megemlékeztünk a Comment:comon, de itt a ragyogó alkalom, hogy rádiós megfelelőjéről a Frizbiről is értekezzünk. Egyébként a rádiós változat volt előbb, ezt alkalmazták később a televízióra is. A műsorvezetőt, Hajdú Pétert nem sokan szeretik,…..
MongolBeteg 2006.07.31 12:39:43