Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EgészségPláza

2 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kertévék nagy csatájának köszönhetően mostanában az is megismerkedhetett Leonard Cohen nevével és legfőképp a Hallelujah c. számával, aki azelőtt nem is hallott róla. Hát most itt az alkalom, hogy összevessük, melyik műsorban adták elő jobban, és hogy ez a két előadás…..
EgészségPláza 2010.09.13 13:28:21
/FIGYELMEZTETÉS: Ezt a posztot inkább ne okostelefonon olvassátok reggeli kulázás közben, hanem majd bent a cégnél, videók, meg képek is vannak./Tegnap, ahogy fél füllel hallottam a Tv2 Aktívjában a nagy hírt, miszerint egy magyar geek, Ifj. Vezekényi László, Laci animálta Lady…..
EgészségPláza 2010.08.12 12:31:32
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
EgészségPláza 2010.08.12 12:24:31
Mucsi Zoltán meets Formula 1. Engedjék meg, hogy fetrengjek a nevetéstől. Köszönjük a készítőnek, BlackDuck781 -nek és Oroszi Attilának, aki Facebook-oldalunkra belinkelte...
EgészségPláza 2010.06.05 06:58:04
Vidám amerikai Homár-hírek reggelire, epigonunkról, a Consumeristről:Beperelte a United légitársaságot a nő, akit négy órán át hagytak aludni a gépen leszállás után. Külön klassz a sztoriban, hogy mindez egy egészen rövid, egy órás repülés után történt, a washingtoni…..
Offtopik rovatunkban egy túl jól sikerült céges tréfát mutatunk be. A British Airways egyik belső terjesztésű kiadványában a fenti fotó került be illusztrációnak abba a cikkbe, ami a cég új, mobiltelefonos beszállókártyáját mutatta be. A kiadvány persze azonnal kikerült a…..
Két hónap híján három éve vette át a Tv2 vezetését Várdy Zoltán, és az első sajtónyilatkozataiban azt ígérte, hogy a csatorna három éven belül legyőzi az RTL Klubot. A Tv2 az igyekezet ellenére sem tudta megszorongatni a konkurenciát, és nem csak azért mert Várdy első…..
Piroslap A Fidesz elkúrta, vagy... 2010.06.04 17:42:00
Dilettantizmus egyszer ok, de másodszorra is? Ennyire nem ismerné a Fidesz az, hogyan is működik a gazdaság? Londoni elemzők nem nagyon értik mi folyik itt Magyarországon. Sőt azt is hozzá teszik válságról beszélni, se lenne szabad, mert akkor az lesz. Egy hete a Morgan Stanley…..
EgészségPláza 2010.06.04 20:41:04
@Chuck Taylor: Még csak a piacnak, de vannak itt emberek a "nagy piac" mögött.

Szerencsére nem vagyok érintett, de azért sokan lehetnek.
Tegnap Kósa beszélt, és ez bedöntötte a forintot. Talán el kellene dönteni, hogy mi a fontosabb? Megindokolni a választóknak, hogy nem lesz kolbászból kerítést MERT sajnos nagy szarban vagyunk? De ezt külföldön is hallják/olvassák és még nagyobb lesz a szar ... A 3 millió…..
EgészségPláza 2010.06.04 20:37:40
Ez a kérdés azért érdekes, mert Ausztria nem tartozott a győztesekhez, hanem az osztrákok és magyarok együtt harcoltak első- és másodsorban is az osztrák érdekekért. Mégis 4300 km2 és 350 ezer fő (ebből kb. 65ezer magyar) Ausztriához csatolásáról döntöttek Trianonban.…..
Kóczián Péter Baklövés 2010.06.04 13:46:15
  Az MSZP-re célzott, de a szabad felhasználású középosztályt találta el Kósa Lajos lendületes válság víziójával. Kósa Lajos kommunikációja egynemű: lendületes, offenzív, megoldás-centrikus, autoritással bíró. Mondom és csinálom, ez az üzenete. A parkolási rend…..
A Homár elképzelni sem tudja, mitől hallucinálta szegény kismama, hogy a UPC egy szociálisan érzékeny vállalat. Simán elhitte az ügyintézőnek, hogy ha a modem leadása mellőzésével, részletfizetés helyett a hűségbüntetés elengedését kéri levélben, akkor majd jó lesz.…..
EgészségPláza 2010.06.04 17:07:48
@horex: Még szerintem nem csökkent, csak pedzegették.
A brands.hu egy zártkörű vásárlói klubnak nevezett websop, ahol a tagok naponta változó kínálatból vásárolhatnak, a piaci árnál elméletileg jóval olcsóbban. Általában márkás, menő termékeket árulnak az ígéret szerint 30-70 %-ot kedvezménnyel. Ehhez képest Kati most egy…..
Kati kiborult azon, hogy a jelentős kedvezménnyel megvehető márkás cuccokat áruló brands.hu-n irtó olcsóként kínáltak egy külső merevlemezt, pedig minimális online kereséssel látható volt, hogy a mélyen leértékelt ár valójában normál piaci. Gyorsan reagált a webshop, alant…..
EgészségPláza 2009.11.09 20:09:54
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: Ez igaz? Vagy csak poén? :-)

Reklámnak azért ez erős nem? :)
comment:com Hírek vajkörte mellé 2009.11.09 11:34:00
Lakatos Márk vállalta homoszexualitását. Az egész persze csak azért érdekes, mert a coming out összefonódik a Szeretem a testem című műsor promójával. Állítólag sokan bírálták Lakatos Márkot, amiért fogdossa a műsorban szereplő csajokat, erre nyilatkozta a műsorvezető a…..
A péntek a tévé halott napja, kiemelkedően magas számokat itt nem lehet hozni, így a pl. Smallville esetében annak is örül az egyszeri programigazgató, hogy a rating már 1.2 és 2.9 millió nézőt ültetett le az már nem is annyira ifjú szuperember a képernyők elé. Az este nyertese…..
A ismertetterjesztő részleg a legizmosabb ma, úgyhogy ezzel kezdjük. Ma van a berlini fal ledöntésének évfrodulója, ez alkalom jön A berlini fal (Duna, 21:15) és a Mesélő cégtáblák (m2, 23:25) sorozatból a fal történetét bemutató múzeumról szóló Ház a Chekpoint Charlie-n.…..
EgészségPláza 2009.11.09 19:53:36
comment:com Lúzershow a Tv2-n 2009.11.09 12:33:00
Erre az évadra a Tv2 is összeütötte a maga átváltoztatóshow-ját, persze minimálban, és olyan eldugott időpontban sugározva, hogy lehetőleg maguk a szereplők se tudják visszanézni. A Macsólabortól már a címe alapján se vár sokat az ember, értjük mi a címválasztást, ez az a…..
EgészségPláza 2009.11.09 19:50:32
A British Medical Journal internetes oldalon közölt tanulmány szerint a gyors és jóllakottságig történő evés együttese mintegy háromszorosára növeli az elhízás kockázatát. Az elmúlt évszázadig az emberek többségének nem volt lehetősége annyi energiát elfogyasztani, hogy a…..
EgészségPláza 2009.11.08 21:26:03
EgészségPláza Egészség 2009.11.08 20:51:10
Az egészség mindekinek fontos, csak amikor van akkor nem foglalkoznak vele az emberek. Amikor meg sajnos időszerű a téma, akkor már nem az egészséggel, hanem a betegség gyógyításával kell törődni.Ez az oldal, az egészség megörzésre, fittnessre és wellnessre öszpontosít...
Az egészséges termékek tárházában nehéz eligazodni. Igyekszünk neked segíteni ebben. Jó oldalakkal egészséges termékekkel foglalkozó webáruházakkal, tippekkel.Egészség webáruház indul hamarosan, és erről nem érdemes lemaradni mert kellemesebbé teszi a napjaidat. :-)..