Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ando-san

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
ando-san 2010.05.10 21:16:50
@hozéluíz: szivembol szoltal. Siman utosebb lenne egykis Torrentesitessel!! Csak a legendak, en mondom.
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Felipe Massa állítja, a vb-t 16 ponttal vezető angol azért gyengélkedik, mert nem képes megfelelni az elvárásoknak. Barátját, Rubens Barrichellót várja világbajnoknak. ”Tavaly hat ponttal Hamilton mögött mentem Brazíliába, aztán majdnem bajnok lettem. Csak egy versenyem volt,…..
1995. szeptember 27-én lehetőséget adott az istálló négy olasz pilótának, hogy kipróbálhassa Forma-1-es autóját, egyikük Giancarlo Fisichella volt.Mellette két másik fiatal reménység, Luca Badoer és Gianni Morbidelli, illetve a tapasztaltabb Pierluigi Martini mehetett a 412 T2-es…..
ando-san 2009.09.05 12:45:24
Garázstulajdonosok fokozottan vigyázzanak! A következő történet igazi gyöngyszem, alig vártuk, hogy közzétegyük. Harcedzett titánokként sem találkoztunk akkora blamázzsal, mint amit rögtön az első randin szenvedett végig levélírónk, ’Zsuzsa’.   Az én…..
ando-san 2009.08.05 18:05:37
Hiába várták a Tv2-nél, hogy a Beverly Hills 90210-remake, a simán csak 90210 címre hallgató tinidráma megvesse (nagyon vékony) lábát a csatornán, nem jött össze a dolog - de erről legkevésbé a csatorna tehet, mert ugye szarból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, nem leteh vele…..
ando-san 2009.07.09 18:02:26
@toi: jaja szerintem is nagyon ütős!
ando-san 2009.07.09 18:07:12
@ando-san: mármint a the shield. :P
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..
ando-san 2009.06.10 00:15:29
@Tóta W. Árpád: ja aha, igen populizmus. satöbbi. ezek rendben vannak. ez így van. semmi más nem bassza a csőröm csak hogy egggészen ferde módon adnak elő dolgokat a hírekben. Ezért örülök, ha a hírtv-ben is elmondják, csak nem annyira libsire van festve.
ando-san 2009.06.10 00:25:56
@Tóta W. Árpád: jó oké, az mszps kirohanásom sok volt. persze hogy nem várom el, hogy a munkásember ezt nézze, éppen erről van szó, hogy azokon a csatornákon, ahol megy a szórakoztató lé, szépen kihasználódik az adásidő a tények alatt a ballibsi oldal kozmetikájára, és a fidesz kérdőjelezgetésére.
Egyébként jók lesznek a fideszesek középen, a többi meg majd marakodik. Azért a kampány érdekes lesz, ha most újjászület az maszop is mint legutóbb Kúrcsány-féle főnix. Köszöntem.
ando-san 2009.06.10 00:30:15
@Tóta W. Árpád: árpikám nekem az a bajom, hogy nem mondják el normálisan minkét oldalt pontosan idézve, és értelmezve. ne izgasd föl magad.
Az USA-ban 2000 óta sikerrel vetített szigetes-kiszavazós reality, a Survivor rajongói jól tudják, hogy kedvenc műsorukat egy angol cégnek köszönhetik, a Plant 24 nevű produkciós vállalkozásnak, ami Expedition Robinson néven 1997-ben Svédországban mutatta be alőször a forradalmian…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
Totalbike hírek Talmácsi nyert 2008.06.28 23:22:00
A hollandiai Assenben rendezett GP futamon a tavalyi világbajnokunk végre a dobogó csúcsára állhatott. A Team Aspar versenyzője megmutatta, hogy nem véletlen volt tavalyi sikere, szenzációs versenyzéssel, megérdemelten hozta el a győzelemért járó kupát.Eső miatt a tizenharmadik…..
Pont pár hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy nem elég baj az önmagában, hogy ezt a szerencsétlen Utasi Árpit, aki szinte még gyerek, szájára vette a bulvár, de még fogást is keresnek rajta. Hát most megtalálták, címlapos hír a Blikkben, hogy állítólag Utasi Árpi édesapja…..
Van, aki a finneket is meg bírja verni, lagymatag meccsen nyertek a kanadaiak. Az amerikaiak az egy nappal korábban történtek miatt mérgükben norvégokat gázoltak, akik azonban így is negyeddöntősök, mert a németek magukkal rántották a letteket.Az Egyesült Államok válogatottja 9-1…..
Vizsla Alvópóz Verseny 165. Kleo 2008.04.21 21:36:51
Sziasztok! A képeken Kleo kutyánk és kicsinyei. A kicsik 2007. októberében születtek. Minden kölyöknek jó helye van, szoktunk róluk képeket, beszámolókat kapni. Nagyon szeretem nézni  az "Alvópóz verseny" képeit. Hihetetlen milyen pózokban tudnak aludni. Gratulálok…..
Így a negyven felé közeledve csak a legritkább esetben tévedünk át a VivaTV műsorára, egyrészt azért, mert a Motörhead-klipgyűjteményük meglehetősen szegényes, illetve tavaly, a Kamera Hungária zsűritagjaként végig kellett szenvednünk hat-hat Randizóna és Shibuya című…..
Az előző részben oly sok minden nem történt, csapjunk rögvest a lecsóba! Teddel nyitunk, a Radioaktív Emberrel, aki a sivatagban bujdokol, egy kafa kis házban, laptoppal az asztalon, ami ugyan nem csatlakozik a netre, de mégis csetel valakivel. Újabb hírót lengetnek be nekünk, csaj,…..
Két epizóddal ezelőtt 42 klasszikus percet kaptunk Shondra Rhimes készítőtől, múlt héten egy elfogadható folytatást, most pedig egy nyálas ömlengést, egyszerűen képtelenek a készítők egy ígéretes történetszálat úgy lerendezni, vagy olyan mellékszálakkal megtámogatni, hogy…..
Ehhez nem nagyon kell kommentár, a videó magáért beszél. Az Adult Swim nevű vicces csatorna egyik legjobb műsora a Robotcsirke, egy olyan animációs/gyurmafigurás műsor, amiben mindent és mindenkit kifiguráznak. A Csillagok háborúja is megkapja a beosztását, mégpedig június 17-én,…..
Folytatva a sort, jöjjön az a sorozat, amit a hogyvoltokban ütünk tisztességesen, no nem azért, mert parasztok vagyunk, hanem mert megérdemli. Igen, meg, mert az a sorozat, ami olyan karfaszorongatóan izgalmas részekkel is elő bír állni, mint mondjuk a tegnap esti, nem volna szabad, hogy…..
Az előző részben Hiro apára, Clairemackó anyára, Emó saját Jedi-mesterre, a Szemüveges Ember pedig éber Sylarra lelt - ő járt a legszarabul, az biztos. Emóval, és a hajléktalan stílbe némi eleganciát vivő Láthatatlan Emberrel nyitunk, az utcákat róják és perecet lopnak, ami…..