Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsírfeka

0 bejegyzést írt és 274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Instán lehetőséged van bemutatkozni a profilodra látogató személynek. Ez egy igazán nagyszerű módja annak, hogy az odaérkező vendég azonnal információt kaphasson az oldaladról. Az alábbi cikkben adunk néhány ötletet számodra, amivel kitűnhetsz a többiek közül...
Zsírfeka 2018.05.21 22:52:29
@vakablak: nem tudom mi a bajod? Van laptopos kép, meg tablet is szerepel, tehát multiplatform a blog író, sőt a post-it gyűjteményből kiindulva színes egyéniség is. Természetes, hogy az instán abba a pár sorba csak lényegretörően fogsz tudni írni, és a lényeget teszed bele, egyébként meg minek, hiszen kb senki sem fogja elolvasni :D
Sajátos korszakát élem életemnek: költözködöm. Szép és jó, bár rendkívül fárasztó elfoglaltság, pláne, hogy álmaim (legalábbis a következő pár évre :) ) lakására ráfér egy kis átalakítás. Így aztán hatványozottan igaz, hogy eléggé szoros kapcsolatba kerülök…..
Retrofília Commodore 64 2015.02.10 12:41:11
Merem állítani, nincs olyan ember széles e világon, akinek a Commodore 64 név nem mondana semmit. 1982-ben Jack Tramiel úr létrehozta a legendás Commodore Business Machines elektronikai céget és piacra dobták minden idők legjobb személyi számítógépét. Csúcs szuper hang és grafika…..
Zsírfeka 2015.02.11 01:32:30
@csedársajt: bárkinek bármilyen élménye is volt, ez viszi a prímet, még ha nem is így történt :D
egyébként erről az jutott eszembe, hogy a számtech terem rendje az volt, hogy a gép kikapcsolása UTÁN kell a tv-t kikapcsolni. Ha valaki nem így tette, megbuktatták, vagy nem is tudom, mert hát "tönkremehet"....gondolom a Te gépedet használó pajtás is ilyen dorgálásban részesülhetett, hogy biztos rosszul dugta össze vagy nem is tudom. Nagyon szép sztori volt, köszi :D
Pécsett 1990 tavaszán rendezték meg a szakmunkásképző intézetek számítástechnikai versenyének megyei döntőjét. A versenyen 12 diák indult, a győztes pedig Szíjjártó Zoltán, az 508-as szakmunkásképző iskola harmadikos tanulója lett, aki ekkoriban vízvezeték-szerelőnek…..
Zsírfeka 2014.10.30 23:58:52
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: pont ezen gondolkodtam én is: amikor elmondta, hogy vízvezetékszerelőnek tanul, csak legyintettem, de amikor elmondta, hogy amúgy csinál még iskolát, és pmmf-re akar menni, és azért akart programokat beküldeni, mert kevés a program (nem pénzt keresni, meg efféle úri huncutságok), akkor azért nagyon elcsodálkoztam
ha valaki tudja mi lett belőle, engem is érdekelne :)
Azoknak, akik a Ferrari autókért és a LEGO márkáért is rajonganak, máris karácsony van! Közös kollekciót dobott ugyanis piacra a két cég. És mivel nem könnyű hozzájutni, a gyűjtők álma lesz ez a LEGO x Ferrari kollekció. A két márka nászához a kerítő a Shell volt,…..
Subba Buli van! 2014.10.06 10:16:00
Csillagok ritka együttállása szépen archiválva Jacko - Mr.T The Beatles-Muhammad Ali Elvis - Tom Jones James Dean - Elizabeth Taylor James Brown - Mick Jagger Bob Marley - The Jackson 5 Charlie Chaplin - Mahatma Gandhi Walt Disney - Shirley Temple Salvador Dali - Coco Chanel Johnny…..
Zenészkörökben otthonosan mozgó Tibi haverunk szólt, hogy van ez a Fehér Zoli nevű csávó, aki valamelyik X-Faktorban nyomult állítólag egész jól, aztán ennyi lett a nagy énekesi karrierből.  Sajnálni nyilván nem fogjuk , amúgyis gagyiság az összes tehetségkutató. A…..
Előzmény: Bevezetés, Phenjan 1. rész, DMZ és Keszon Negyedik napunkon újra vidékre mentünk. Ezúttal egy farmot (termelőszövetkezetet) és egy gátat tekintettük meg. A programban az eredetihez képest változások voltak, mert ezt előző nap kellett volna megnéznünk, de…..
Ha eldöntöttük, hogy nem adunk fel poggyászt egy utazás során, akkor csomagoláskor néha komoly kihívásokkal kell megküzdeni. A poggyász feladása, illetve nem feladása nem kizárólag spúrkodás kérdése, egy átszállós fapados úton több tízezer forintra is rúghat a…..
Puffogásunk tárgya – ami a blogunk premierje is egyben – az a hungarikum, hogy képtelenek vagyunk használni az azonosítókat. Aki évről évre minden adóbevallásba beírja ugyanazon adatait, az nagyjából tudja miről beszélünk. Nézték már meg a lakcímkártyájuk hátoldalát?…..
A magyar stand-up egyenetlen fejlődését remekül mutatja, hogy a műfaj egyik legnépszerűbb és legrutinosabb alakja még csak a harmincas évei közepét tapossa. A szentesi származású Kőhalmi Zoltán első éves építészmérnök-hallgató volt, mikor írásaival elnyerte a…..
Biztos nem jutott eszembe az összes, de kábé ezek a legtipikusabbak: Melankólikus: Macsó: Behányós: Bealvós: Felfedező: Ügyetlen: Idegbeteg: Filozófus: Unalmas: Bátor: Nyomott paréj: Állandóan zabáló Ingyenpia függő: Leszakadt…..
  Ezért aztán kár volt kijönni a villából.  ..
Subba Mocsári angol rózsaszál 2014.04.08 15:47:23
Várjuk együtt a fezstiválszezont ezze a finom kis lady-vel, aki volt olyan kedves valakinek a sátra alá huggyantani, legalább is remélem, mert az a toast kenyeres seggtörlés ilyen állapotban simán jelenthet kis fosit is akár. Aztán egy kis szellőtől megbillen a szentem és jól bele…..
Zsírfeka 2014.04.09 23:42:17
Subba Az internet legjobb videója 2014.04.05 10:15:00
Na, hát ezen is túlvagyunk. Sokat váratott magára, de megtörtént. Így. ..
Zsírfeka 2014.04.05 14:10:59
Infograf Számít a méret? 2014.03.24 10:00:00
A Rolling Stones-ról kerestem anyagot amikor szembejött ez a klassz infografika három neves zenekar dobfelszereléséről. Az nem derül ki belőle, hogy számít-e a méret, de dobosoknak érdekes lehet.  Szívesen mellé tenném még pár kortárs dobos felszerelését, például a…..
Zsírfeka 2014.03.24 16:49:28
@vernarancs: igen, abban az időben a lagzis szett ment, gondolom ha a 80-as években futottak volna be, még tüzijáték is lett volna rajta :-D
Subba Na induljon a buli befele! 2014.03.21 17:00:00
..
Zsírfeka 2014.03.23 08:50:23