Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regnisalram

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát a tegnapi nap leginkább a az Apple-kémkedésről szólt, nyilván sokan hallottatok róla, aki nem, annak gyorsan összefoglalom, miről van szó. Mi megvártuk, amíg kicsit elmúlik a hisztéria, és nyugodtan összeszedjük, amit tudunk.Kiderült, pontosabban Alasdair Allan és Pete…..
regnisalram 2011.04.22 13:15:06
@huhujje: balaton déli partját nekem is írt, pedig nem voltam ott! előttem elvileg használta valaki a telefont egy hónapig, de amikor megkaptam, akkor el volt repedve a hátlapja, és elvileg vadiújat adtak helyette, géphez meg csak az újat szinkronizáltam, szóval úgy tűnik, hogy a balaton déli partjára mennek nyaralni az iphoneok, amikor nem tudunk róla...
Ez a hely előnyből indul nálam, hiszen általában edzésből hazafelé menet szoktam bekapni náluk egy gyrost, ezzel együtt csak középkategóriásnak érzem a kajájukat. Ennél persze azért tudományosabbak vagyunk. Az mindenképp jó pont, hogy lehet csirkéből meg borjúból is kérni,…..
Heh, mennyire nem akarom ezt megírni! Húzom, halasztom, ameddig lehet. De angoltanárom volt vagy hat a négy év során és hosszabb időbe fog telleni, míg azon átverekszem magam, a közgázhoz meg kell írnom előtte a GO és YE jelentéséről, különbségéről. Ezekhez nincsen túl sok…..
Portugália, Európa déli részén, a kontinens legnyugatibb csücskében terül el, szemben az Atlanti-óceánnal. Ragyogó napfény és barátságos emberek fogadják az idelátogatót. Különböző eredetű népek: főniciaiak, görögök, karthagóiak, rómaiak keveredtek és olvadtak be a…..
Az én zenei blogom Fujiya & Miyagi 2009.11.16 15:21:00
Fujiya & Miyagi are an English band formed in Brighton in 2000. They are currently signed to Full Time Hobby Records in the United Kingdom. They are self-described as being heavily influenced by 70's Krautrock bands such as Can and Neu! as well as early-90's electronic music artists like Aphex…..
(The Brothers Bloom) (színes, feliratos, amerikai vígjáték, 113 perc, 2008) Rendező: Rian Johnson Főszereplő(k): Adrien…..
regnisalram 2009.11.09 16:17:24
Egyetemek, kutatóintézetek jelentkezését várja Kína az első robotolimpiára, amit 2010-ben rendeznének meg. Két kéz és két láb alapfeltétel a résztvevő robotoktól, kerekek alkalmazása tilos. Olimpiát szervezne emberszabású robotok számára Kína 2010-ben, jelentették be…..
webszerknek mert kell 2009.11.08 14:06:51
elso ize mert kell orara, yeah. m...