Regisztráció Blogot indítok
Adatok
navracsacsi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na a mandarinék meg most visszabasztak. A színvonal ugyanaz, a megvalósítás mintha már direkt lenne ugyanolyan primitív mint a szegfűs buziknál. Lehet jól szakállat, bajusztot, hajat, rasztát meg szemöldököt rakni a szocik D'Artagnan-ának:D A Hitler bajusz természetesen ül, ezért…..
A riogatást nehéz jól csinálni, különösen, ha rendszeresen, ugyanazon téma körül forog a szó. Az elmúlt évtizedben a baloldal legfőbb ideológiai mondanivalója a reform-őrületen kívül (amely 1953 óta állandó témája a reform-közgazdászok csoportjának) lényegében ez volt:…..
Egyik olvasónk, Balázs küldte így Meetup előtt néhány órával a következő sztorit: tegnap A California Coffee Company-nél fogyasztottuk a reggeli kávét, amikor meghallottunk egy környezetidegen hangot. Döbbenten kuncogtunk, egy ilyen helyzetre nehéz felkészülni:…..
navracsacsi 2009.12.12 13:38:53
  Nemrég egy hosszú bejegyzésben foglalkoztunk a mostanában újraaktivált Gyurcsány Ferenc legutóbbi kínai útjával. Ebben megállapítottuk:   1. Gyurcsány Ferenc a számos díszvendég egyikeként részt vett a Shenzhen városában megrendezett China Hi-Tech Fair (CHTF) című…..
Gulyásdemokrácia Komcsik 2009.12.07 16:10:19
A magyar demokrácia új állomásához érkezett a mai napon. Kiteljesedett a rendszerváltás, az 1989-es álom valóra vált. Igen, végre megtörtént. Az MSZP lekommunistázta a Fideszt.Rendben, az tényleg igaz, hogy ha néhány témát nézünk, a Fidesz valóban balra áll a szociktól. Az…..
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
A Vatera összesen négy ügynökséggel dolgozott együtt a verás kampány során. Az online és offline is jelentkező buzz a kampány egésze során kiemelkedő volt, mely nagyban hozzájárult a sikerességhez. Ennek fenntartásában elengedhetetlen szerepe volt a közösségi oldalakon…..
 In God We Trust (egy méretes demokrácia nemzeti mottója)  Az Indexen olvastam először Orbán legújabb alkotmányügyi fejtegetéseiről. A portál Fidesz-ügyi szakírója által írt cikk műfaját illetően kétségeim vannak: véleményes hírt sikerült írnia, a konkrét…..
Abszolút sikernek értékeli a Vatera az októberben és novemberben futott kampányát, melynek központi hőse Vera volt. A cég szerint november közepén elérték az egymillomodik magyar felhasználót, és a feltöltött tételek száma is átlépte a hétszámjegyű küszöböt.A kampány…..
 Mottó: „Szívem szerint egy hazai gyártású elektromos miniautóval közlekednék” /Derce Tamás/   Nehéz idők járnak a régi SZDSZ-es polgármesterekre. Mintha valami megrendezett film utolsó jelenete lenne. Őszülő férfiak hang nélkül ráznak egy…..
Milyenek is az „Új erő” külpolitikai elképzelései és törekvései? Egyáltalán: vannak-e ilyenek? A kérdésnek különös aktualitást ad, hogy október 24-én a Jobbik nemzetközi együttműködési megállapodást kötött négy nyugat-európai radikális és/vagy…..
Mandiner blog Áll 2009.11.21 09:31:00
  Szemerkélő eső, tilosban parkoló rendőrautók, a fogdaépület bejáratát évtizedes állványzat tartja, hogy le ne szakadjon. Körülötte két tucat rohamrendőr, velük szemben kétszáz csendes tüntető egy betiltott szervezett egyenruhájában - várják, hogy kiszabaduljanak…..
  A Markíza szlovák kereskedelmi televízió tudósításának tanúsága szerint Rytkó Emília elhagyta Magyarországot, és Szlovákiában telepedett le.   Az Országos Választási Iroda egykori vezetője áttelepülését követően a szakmájában helyezkedett el:…..
A címhez nehéz bármit is hozzátenni, legfeljebb csak az érdekelne, hogy mégis melyik volt az a túltenyésztett trendkövető, zsírmentes tejből készült grande macchiatót szürcsölő, Iphone-fetisiszta idióta, aki jó ötletnek gondolta, ha egy pár éve még nagyon divatos, de már…..
navracsacsi 2009.11.11 11:56:50
  Ha választanunk kéne, hogy magyar balliberális értelmiségiek/politikusok legyünk, vagy AIDS-es transzvesztiták egy észak-koreai munkatáborban, valószínűleg az utóbbit választanánk: így lenne rá reményünk, hogy életünk hátralevő napjaiban is, ha nehezen is, de…..