Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ada11

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dan Martensen remek munkát végzett ezzel a fotósorozattal, a fekete-fehér képei igazán jól megmutatják a kikötözött modell (Shannan Click) szenvedését és a kiszolgáltatottságában rejlő szexuális vonzerőt is.A legerősebb hatást talán ez a kép éri el - Shannan…..
ada11 2009.12.19 13:18:09
Daphne Guinness tetőtől talpig Alexander McQueen 2010-es tavaszi nyári kollekciójából öltözött fel. Első ránézésre rémisztő, másodikra botrányos, harmadikra felettébb érdekes. Ezekhez a vékony lábakhoz borzasztó látvány ez a tipikus 2010 tavaszi Alexander cipő. A smink és a…..
Kristen Stewart nem éppen kifinomult ízléséről híres, inkább véletlenszerű képviselője a tomboy stílusnak. Egyedi elképzeléseit semmiféle stylist gondolata nem befolyásolhatja, mindig nagyon "Kstew-s" ruhákban pózol a vörös szőnyegen, vagy menekül azon…..
Megszületett a kislámpa helyettesítője, a pihe-puha világítós párna. Nem csak meglepő és egyedi kiegészítője lehet a nappalinak, hanem akár olvasáshoz is elegendő fényt ad. Kényelmesebb és meglepőbb mint egy lámpa, a hideg téli estéken pedig egyenesen elhagyhatatlan…..
ada11 2009.11.12 11:55:17
Vágó Réka honlapján az "esküvő by rekavago" brand-nél a következő leírást láthatjuk:"A rekavago márka esküvői kollekciója olyan menyasszonyok számára készült, akik ennek a csodálatos napnak minden pillanatát élvezik. Fontos számukra a részletekben rejlő…..