Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszchan

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Régi Köztársaság lovagjai 13.rész               Letöltés Jedi lovagok képezték a törvény és a rend gerincét. Ám a Jedik frakciókra szakadtak – melyek egyike az a titkos szövetség, amelynek tagjai attól félnek, hogy az ifjú Zayne Carrick a galaxisra szabadítja a…..
Clone Wars Blog Pályázat 2011.07.23 14:21:37
 Nos, mivel nem elérhető egy szerkesztőtársam sem, és szeretném ha tovább pörögne a blog, kihirdetek egy történetíró pályázatot. Sokan, mint láttam, írtok történeteket vagy csak magatoknak ,vagy más oldalakra is felteszitek azokat, így ezúton szeretném megtekinteni…..
Eszchan 2011.08.19 20:08:40
@Delta Three - Eight "Boss": Küldtem neked egy emailt pár napja... Nézz majd rá, kérlek. Ha nem kaptad meg, akkor kérhetnék egy olyan e-mail címet, ami működik is?
Ketten maradtak csak, de belőlük még ennyi is sok Nagy örömmel vettem kézbe tavaly karácsonykor a klasszikus trilógia előtt több ezer évvel játszódó regényt, A pusztítás útját, és nem is kellett csalódnom benne. A Szukits példás gyorsasággal jelentette meg a folytatást, mely néhány hete került a…..
Sziasztok ! Most csináltam a következő triológiához egy trailert .Bespinen droidok járkálnakCsata a Bespin felett ,Anakin szétvág egy droidot ,Gunray nevet ,Plo Koon hárít egy lövést ,Egy ember lelő egy droidot , Dooku hologramja látszódik ,Anakin lezuhan valahonnan ,Ahsoka…..
Eszchan 2010.10.30 00:50:12
Pedig kivételesen barkónak van igaza. Először meg kéne tanulni alap szinten fogalmazni, alkalmazni a magyar helyesírás szabályait (írásjelek előtt nincs szóköz például), és utána lehet belekezdeni az összefüggő történetek írásába... Argu, ha nem olvasol másoktól, akiknek már jobban megy (nem olvastam még soha semmit barkótól, de például a Jedi Rend FanFic archívumában rengeteg olyan írás van, ami a fejlődés felé terelgetne), soha nem fogsz fejlődni. Persze nem muszáj rajongói írásokat olvasni, olvass sok más könyvet, az is nagyon jó. Legalább látnád, hogy kell kinéznie egy szövegnek. Én most nem fikázni akarok, tényleg csak ötleteket próbálok adni, hogy hogyan lehetnél jobb, úgyhogy nehogy azzal gyere nekem, hogy de te így szoktad meg, stb. A helyesírásnál nincs olyan, hogy ki hogy szokta meg. Vannak szabályok, amiket be kell tartani. Az olvasás élményéből rengeteget el tudnak venni az ilyen hibák. Én még egy történetedet se olvastam, mert ránézek, és elmegy a kedvem. Majdnem olyan, mintha egy szóközök, írásjelek és nagy- és kisbetűk nélküli középkori szöveget olvasnék. Tudod, miért olvasták hangosan azokat a szövegeket a szerzetesek? Mert csak úgy tudták értelmezni őket. Egy formás, hibáktól mentes szövegnek sokkal szívesebben áll neki az ember. Aztán hogy tényleg jó író vagy-e, azt már a tartalom fogja eldönteni, de amíg az emberek idegenkednek attól is, hogy egyáltalán elolvassák az írásaidat, nem fog kiderülni, hogy milyen író vagy. Mielőtt felmerülne benned a kérdés, hogy milyen jogon osztom itt az észt: több mint 10 éve írok... Van már egy kis tapasztalatom. Egyébként meg szívesen segítek, ha tanács kell, tudod, hol tudsz elérni. ;)
Sziasztok! Ezúttal egy olyan videót hoztam nektek (aminek a megtalálásában argu és a jedirend.com is segített), ami hivatalos, és (nem teljes mértékben, de azért) a 3. évadról szól. Csak annyit fűznék hozzá, hogy van egy olyan jelenet, ahol Ashoka Padmet védi Aurra ellen... no, én…..
Sziasztok!Csak jelentkezni szeretnék, mert csak :ĐSzóval: a mai napon színjásztón, majd moziban voltam főképp (nemtom miért nem a személyes blogra írom :Đ), majd ökörködtünk jó sokáig :Đ Este hétre értem haza, és akkor megnéztem a TCW 3. évadának első két részét :P…..
Eszchan 2010.09.18 23:20:34
Clone Wars Blog 3. évad 2010.09.15 20:52:00
3. Évad 1. rész Clone CadetsHelyszíne:KaminoSzereplők:Shaak Ti, Bric, El-Les, Fives, Echo, HeavyRövid ismertetés: Támad éri a Kamino bolgygót a Domino osztag feladata hgy megvédje a bázist Shaak Ti, El-Les és Bric csak nézik a csatát mert ugy gondollják hogy ez egy próba a…..
Tudom a 21. részhez még nem készült el a szinkronos benyomások cikk, de én azért most megcsinálom a 22. rész szinkronos benyomásait. A Lethal Trackdown sok szempontból érdekes, ugyebár ez a második évad záróepizódja, ami véleményem szerint minden idők eddigi legjobb clone wars…..
Eszchan 2010.09.08 20:19:02
A kezdetben kissé zavaros, fura félperces teaser után jött egy másfél perces, ami azért már jóval jobb volt, de azért még mindig kissé zavaros volt, és talán nem is kellően pörgős. Aztán jött a múltkori bejegyzésben látható rövidke trailer, ami sok újat nem tett hozzá az…..
Itthon vagyok, és már írom is nektek a The Zillo Beast - magyarul Zillo Sárkány- szinkronos benyomásait. A legutóbbi rész, a Bounty Hunters szinkronban elég magasra rakta a lécet, a Zillo Beast pedig ha nem is tudja átugrani, azért igyekszik tartani azt a színvonalat. A dug-ok…..
Eszchan 2010.08.09 11:39:40
Kissé késve bár, de itt a Bounty Hunters szinkronos benyomások. Nézzük is, hogy mi sült ki ennek az igencsak rendhagyó CW résznek a szinkronizálásából...Nos, kezdjük a három főszereplővel. Mindegyikőjüknek megmaradt a szokásos, tökéletes hangja, és a színészek tartották a…..
Eszchan 2010.08.05 21:28:09
Sziasztok!Esztertől kaptam egy felkérést, hogy írjak 10 könyvet, amit másoknak is ajánlok. Nos, azt nem tudom, hogy tovább kell-e küldeni 5 embernek, mint ahogy ő tette, és nekik is el kell-e készíteni, de megcsinálom (ha találok annyit :P)Előszóban csupán annyit szeretném…..
Sziasztok!Jelentkeztem Wil írásos oldalának a képkészítő versenyére, és itt találhatjátok a remekműveket, amiket én készítettem :Đ Hát, végül mégis Painttel csináltam meg :Đ Néhány véleményt elfogadok :P Hányadik kép; melyik részben van; mikor; mi látható a…..
Remélhetőleg a kép, és a bejegyzés címe már önmagában elég volt ahhoz, hogy felkeltse a figyelmedet, vajon mi lehet az a Köztársaság Romjai? Kiváncsi lettél?                                …..
Ha van olyan rész, ami 100%-ban eredeti, és még is teljesen Clone Wars hangulatú, akkor az a The Mandalore Plot című mestermű. Egy háborútól semleges bolygó (illetve még egy hold), teljesen új szerepelőkkel, saját történelemmel, és elképesztő jó, egyedi kinézettel. Az ellenség…..
Eszchan 2010.06.24 20:11:20
Clone Wars Blog Párospróba! 2010.06.11 19:48:21
Csak, hogy tudjátok mi vár rátok a Live-on. Utólag megnézve kicsit halk lett, úgyhogy tekerjétek max.-ra a hangerő. Watch live video from ffixer on Justin.tv..
A 6.-ik részről továbbra is tartom a véleményemet. Azaz egy nagyon jól összerakott vicces-izgalmas rész tele jó szereplőkkel, ráadásul remekül bemutatja a két mester-padawan (na jó, Anakinnak nincs mester kinevezése, de akkor is van padawanja...) páros közti különbséget. Még…..
Eszchan 2010.05.15 14:22:08
Hát ez is megvolt. Hosszú várakozás után már a második évadot is nézhetjük magyarul, a tv-ben. Gondolom nem csak én voltam arra kiváncsi - így az eredeti után- hogy milyenek lesznek a szinkronhangok, meg hogy ez úgy dob-e, vagy ront-e az epizód élvezhetőségi értékén. Hadd…..
Eszchan 2010.04.09 16:02:44
Eszchan 2010.04.09 16:03:40
@Eszchan: A végén zárójel nélkül... Bocs a dupla postért.
Clone Wars Blog Helyzetjelentés! 2010.03.29 20:33:00
A miutóbb szerkesztettem a bejegyzéseket (a részértékelések alá beillesztettem egy szöveget), és véletlenül sikerült kitörölnöm a Senate Spy kvízt, amit most újraalkottam. Egyébként már elkezdtem a Cat and Mouse részértékelést írni. Nem garantálom, hogy már ma készen…..
Eszchan 2010.03.31 20:13:38
@ffixer: jedirend.net/ Majdnem minden második frissben említést teszek róla :D És visszaszámlálónk is van.
Bár nem szoktam külön bejegyzést írni, csak mert nézhető egy új epizód, most még is ezt teszem, hogy értesüljetek róla, meg arról is, hogy a Deserter is hamarosan fenn lesz. Emellett ma még feltöltöttem a Weapons Factory-t, és a Legacy of Terror-t is. Illetve a videó méretet…..
Eszchan 2010.01.21 15:54:26
Grievous Intrigue és The Deserter felirattal: jedirend.net/tcw_s02.php

Remélem, végig tudjátok őket nézni, én csak az elejébe néztem bele, és nincs vele semmi gond. Tekerni is lehet.
Hiába, a vimeo sem kegyelmezett :S Tehát új helyet kell keresni. Persze most vissza lehetne rakosgatni azt a pár megavideo-s dolgot, meg talán a yv-s vidik is mennének 1-2 helyen, de ez nem jó megoldás. Helyette inkább elkezdem feltöltögetni a társoldalunk, a jedirend…..
Az amcsi CartoonNetworkön kisorsolták a TOP 10 Clone Wars-os jedit. A helyezés: 10. Obi-Wan Kenobi 9. Luminara Unduli 8. Ki-Adi Mundi 7. Barriss Offee 6. Plo Koon 5. Mace Windu 4. Kit Fisto 3. Ashoka Tano  2. Anakin Skywalker 1. Yoda Bár nem tudom, hogy ez egy szavazás volt-e,…..
A jelentkezésről: Mindenki, aki indulni szeretne, írjon egy kommentet ehhez a bejegyzéshez. Ha máshova (pl: az OFF-ba) szól, hogy jelentkezni akar, azt nem fogadom el! Határidő: December 20. A szabályok: 1.: A történetnek nem csak leírásból szabad állnia. Nagyjából úgy kéne…..
Mint ahogy a múltkor, most is több mint félszáz szavazat érkezett egy hét leforgása alatt. Ám most nem volt olyan előrelátható a végeredmény, mint a múltkori szavazásnál. Itt most egy nagyon komoly versenynek lehettünk a szemtanú. Bár igaz, hogy nem volt egy döntetlen se, de…..