Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neobalance

46 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cikkben ilyen motorvonatokról lesz szó. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/tevan/delfinvalogatas/feed", "width":"480", "height":"150", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#DB2A2A", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
my little blog Államkert 2008.01.08 19:30:06
Kedves kormányzati negyed beruházásunk leállításának azért van egy jelentős előremutató tanulsága is. Mégpedig, hogy azért csak tanulékony egy nép ez a magyar. Most végre sikerült úgy leállítani egy állami beruházást, hogy gödröt még nem csináltunk hozzá:-) Így…..
Ezt is megéltük, és nagyon úgy tűnik, hogy lassan túlélni is sikerül, mármint az első hétfőt az évben, amit sajns még elég sok fog követni, amiből elég sok munkanap is lesz. Visszatéve még kicsit az újévre, ugye ilyenkor szokás mindenféle fogadalmakat tenni. Én is szoktam…..
my little blog Új év... 2008.01.01 00:28:38
Meg merem kockáztatni, hogy kis hazánkban (lehet kicsit nagyobb területen is) én voltam az egyetlen ember, aki az éjfélt egy jó kis Tetrisezéssel ünnepelte:-) De legaláb ennek köszönhetően új rekord keletkezett a mobilom tetrisében:-)..
my little blog BUÉK!!! 2007.12.31 21:09:26
Boldogabb Új Évet mindenkinek!!!   ..
Mert, hogy azért ilyet is tud néha néha mutatni magáról a mi kis szeretve gyűlölt, vagy gyűlölve szeretett kis fővárosunk. Így ünnepek tájékán igyekszik ünnepi fénybe borulni, hogy ezzel is elrejtse kicsit sötétebb oldalait, így legalább ilyenkor büszkén mutathatjuk a…..
Nem nagyon szoktam itt politizálni, és a továbbiakban sem nagyon akarok, de ez mellett most nem tudok elmeni szó nélkül. Ugyanis szembekerültem a kissebbik kormánypárt egy kis hirdetésével, miszerint "az egészségügyben minden a legnagyobb rendben van" Szerintük legalábbis…..
Már "javában" benne járunk a decemberben. így kedvenc bevásárlóközpontjaink, hipermarketjeink rég karácsonyi lázban égnek, természetesen azt sugallva mindenki felé, hogy költs minél többet Karácsonyra! Hisz így tudod bizonyítani szeretteidnek, hogy mennyire nagyon…..
Jaj szegény blogom, nagyon elhanyagolódtál mostanában...Nem törődött veled a kisgazdád. Pedig hát nem ezt érdemelted volna, csak valahogy így alakult, lustaságból, hanyagságból, " ámostnincskedvemsemmitírnimajdmáskor" típusú gondolatoktól. Most is csak ezzel a pár…..
my little blog Töredékek 2007.09.24 18:09:00
Szokás szerint ismét sikerült hosszú szünetet tartanom blogolás helyett, de most mondhatni igazoltan voltam távol. Ugyanis az elmúlt hetem leginkább a tanulás(tanulgatás) jegyében telt el egy munkahelyi vizsga miatt. Ennek köszönhetően az állami mellett immár vasutas szinten is…..
my little blog Hanyagság-pótlás 2007.09.10 20:44:06
Mit ne mondjak nagyon elhanyagoltam mostanában a blogolást. Amikor utóljára írtam még nyár volt (na jó néhány abróbb viharocskától eltekintve), most meg szint már novemberi hangulatom lett. Pedig még csak szeptember eleje van, iskolakezdési idő. Most ez hosszú idő óta először…..
Új MÁV blog Minek van Elvira? 2007.08.30 12:55:00
Bringa és MÁV már megszoktuk, hogy necces, de hogy sógorékhoz menjen valaki ezzel a kombinációval, na az tényleg missön impássziböl. De a legjobb a random módon működő pénztár:) Minden évben el szoktunk utazni egy kis bicajozásra Ausztriába. Ez évről-évre nevezebb vonattal.…..
Az idei augusztus 20. sem múlt el vihar nélkül, csak idén egy kicsit szerencsésebb időpontban érkezett(nos nyilván nem osztják ezen véleményemet azok, akik a körmente idején épp az utcán tartózkodtak). Ünnep volt tegnap, államalapításunk ünnepe, az új kenyér ünnepe,…..
Van Budapesten egy vasúti telephely, ahol régi mozdonyok és vasúti kocsik rozsdásodnak. Nem kíméli őket sem az idő vasfoga, de mégis szerencsésebbnek mondhatják magukat, mint több szásznyi társuk, akiket már régen felemésztett a lángvágó és ócskavasként végezeték egy…..
Ezena hétvégén repülőnapjáról volt hírös Kecskemét, ahol nekem is volt szerencsém jelen lenni, erről látható itt néhány kép. (Csak így zárójelben egy kis negatívum: a vonattal érkezők számára nem fért bele a belépő árában a reptéri buszjárat, arra külön fizetni…..
                                ..
my little blog Tizenötév 2007.08.06 17:36:00
A minap volt részem átélni egy tizenöt éves évfordulót, tizenöt éve léptem(tük) át uróljaára az általános iskola kapuit. Tizenöt év azért nem kis idő, rengeteg minen történt ennyi idő alatt, a világgal is velem is. A világ annyira nem témája a blogomnak,…..
my little blog Sorskerék 2007.08.01 17:24:09
  Mint sodró örvény a patak vizétÚgy forgatja a sors életünk kerekétDe mindig csak előre, visszafele sohaÍgy már csak bánhatod, miért voltál ostoba Csak forog a kerék, nem áll meg sohaHiába érzed úgy, hogy sorsod mostohaVisszafognád néha, hogy ne forogjon tovaHogy…..
my little blog Extrák nélkül... 2007.07.29 22:38:00
Sáryval folytatuk a pénteken elkezdett költészetet, aminek ez lett az eredménye:Kezemben egy toll és papír,De hiába e toll nem ír ,Lelkemre nincs más gyógyír,Lelkem továbbra is csak sír. Elkezdem hát géppel újra,Talán sikerül ki tudja,Mert barátom elég szűkszavú,Hogy lesz…..
my little blog Falevél 2007.07.24 22:40:00
Onnan jutott eszembe a falevél mint cím, hogy ma a Margitszigeten járván rengeteg lehullot és hulló falevélbe ütköztem. Szegény kis levélkék idő előtt életük végére értek.      Miből is áll egy falevél élete? A tavasz közeledtével rügybe…..
To boldly go where no man has gone before.http://www.youtube.com/watch?v=ZUmO-ELaR_oWhere My Heart Will Take Me - Enterprise AdaptationIt's been a long road, getting from there to here.It's been a long time, but my time is finally near.And I will see my dream come alive at last. I will touch the…..
my little blog Hőségriadó 2007.07.23 16:54:49
Elsősorban leszögezném, én nem rajongok annyira ezért a jó kis meleg időért! Nem arról van szó, hogy ne szeretném a nyarat, szeretem akkor amikor "normális" nyári időjrás van, ami nálam olyan 27-32 fok körüli őmérsékletet jelent. A 40 fok már annyira nem jön be,…..
my little blog Green-heart 2007.07.17 16:04:00
 Globális felmelegedés, üvegházhatás, ózonlyuk…naponta hallhatjuk, olvassuk ezeket a szavakat mindenféle médiákban. Hol arról hallunk, hogy ezeket mind mi okozzuk a környezetünk túlzott kihasználásával, hol arról, hogy ezek teljesen természetes folyamatok és X ezer…..
my little blog Estefelé... 2007.07.16 22:02:00
Íme egy teljesen céltalan bejegyzés, olyan régen volt már ilyen. Csak ülök a számítógép előtt, interneten böngészgetve és kihasználva az internet nyújototta előnyöket egy baráttal(vagy inkább barátnővel a pontosság kedvéért) beszélgetve. Jól esik egy kis lazítás a…..