Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vicces1212

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.03.21 12:49:00
Én és Hitler közösen előadjuk a "Did your hands up" című számot, amelyet "balage44" rakott össze. Igen, ez is egy olyan mondat, amelyet soha nem hittem volna, hogy valaha is kimondok. Egyébként "With your hands up" kéne hogy legyen a címe (mert…..
Vicces1212 2010.03.28 14:32:57
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
Ez a legújabb C# konzolos játékom, a lényege hogy a sárga @-al kell végigmenni a labirintuson, vagyis odaérni a 0-hoz. Jegyzettömbben készíthetünk hozzá saját pályákat is, de ügyeljünk a sorok hosszára, és arra, hogy a levels.txt-ben mindíg akkora szám legyen, amennyi pálya…..
Most már nem kell a demóval megelégednetek, elkészült a teljes verzió, amely csak arra vár, hogy letöltsétek. A készítő (vicces1212) az Otherworld fórumon közzétette a letöltőlinket, úgyhogy próbáljátok ki. Tényleg jópofa lett. KÉSZ! LETÖLTHETŐ! KIPRÓBÁLHATÓ!-Minden…..
C# Programok TextRPG Game Engine 2009.11.08 10:02:00
Ez a játékmotor a régi jó szöveges RPG játok készítését teszi egyszerűbbé. Könnyen elkészítheted vele a saját szöveges RPG-det, programozói tudás nélkül. A program lényge, hogy a szövegeket külön tárolja, így a kód rövidebb, a program gyorsabb, és könnyen átírható…..
Kedves blogolvasók! Ez az első posztom, üdvözlök mindenkit a C# programnyelvvel foglalkozó blogomon. Találhattok itt különböző játékokat, programokat, de egyelőre csak a C# konzolos részét ismerem, tehát nem azt kell nézni hogy milyen a grafika, inkább azoktól várok kommenteket,…..