Regisztráció Blogot indítok
Adatok
on top of the world

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bodicsek Igazi jég hátán 2010.02.01 08:30:00
Egy hete rendezték a minnesotai Nokomis tó jegén 25 pályán, 1600 játékossal a az amerikai pond hockey bajnokságot. Az esemény szerepel a Sports Illustrated "Amit látnod kell, mielőtt meghalsz" százas listáján.   A brandkommunikációtól megfáradt minnapolisi…..
Lendületes első, vacak második és eklektikus harmadik harmaddal érte el a Sapa Fehérvár AV19, hogy már hat fordulóval a vége előtt bebiztosítsa helyét az EBEL rájátszásában. Húsz perc után úgy tűnt, gála lesz ma este Székesfehérváron, Bornhammar, Kóger és Vas Márton…..
Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy ma már a rájátszásba juthatunk, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 másodedzője. Az az Olimpija Ljubljana látogat ma Székesfehérvárra, ahonnan újabb kulcsjátékosok távoztak a héten. "Jól kezdtünk a Villach ellen –…..
on top of the world 2010.01.29 15:52:22
@fradigy: Skót kocsma az oktogon mögött?
hát arra én nem járok, de a gazdaságos szupermarketben körül nézek, nem vagyok nagy sör ivó,
de ez a cider azért is érdekel, mert életemben nem hallottam róla!!!!
on top of the world 2010.01.29 15:53:41
@fradigy: meg lehet kérdezni, hogy mit jelent a képed ami ki van rakva???
on top of the world 2010.01.29 16:02:09
@Thomas_AV: kösz kösz kösz kösz kösz köszi köszi
ha tudok szurkolótársakat szervezni magam mellé, akkor mindenképpen jelzek!!!!!!
A bloghus-indanetes fejlesztők áldozatos munkájának hála lehet most már úgynevezett közösségeket csinálni. Egyelőre szerényebb léptékben, mint a Facebookon, de nagy vonalakban  valahogy úgy. Hogy ez mire lesz jó, még nem tudjuk pontosan, annyi biztos, hogy tetszik nekünk a…..
on top of the world 2010.01.28 22:17:00
@YNWA: Ki az a Gromov?
most lehet hülyeséget kérdeztem...
on top of the world 2010.01.29 02:32:49
@Thomas_AV: Jó ezt tudni!
Látom te nagy Volán fan vagy.
Segíts nekem, hogy kit kell keresni, ha szeretném megnézni élőben a Vienna Capitals Volán meccset február ötödikén!?
on top of the world 2010.01.29 14:59:55
@fradigy: már 38an :)
@Thomas_AV: Tomasz én kértelek még elörébb, segíts hogy kit keressek, páran csatlakoznánk febr 5.én szurkolni Bécsbe!!!
kit keresssssssek??
Megint az idegenben játszó csapat nyert a IV. kerületi rangadón, ebben a szezonban még soha nem született másmilyen eredmény. A Stars két új légiósa második meccsén gólt szerzett, Matus Petricko a negyedik, Niko Kluuskeri az örödik találatot vállalta. Továbbra is megkapták a…..
on top of the world 2010.01.28 01:10:49
@CTZ78: @Thomas_AV: Nekem elég kacsának tünik!
Ezt ki kéne deríteni valahogy!
Burzsuj Révbe ért a Fabergé 2010.01.27 13:00:00
A Fabergé megújulásának záróakkordjaként tejes átalakuláson megy keresztül a genfi üzlet. Az eredetileg orosz márka történelmében könnyű elveszíteni a fonalat, mostanra azonban úgy tűnik révre érhet a márka. Egy kis gyorstalpaló: a legelső Fabergé tojást 1842-ben…..
A Rolex az egyik legismertebb óramárka a világon, többsége bárhová viselhető, lefegyverzően elegáns, klasszikus darab, valami olyasmi, mint az autók között a Mercedes. Na de az ízlésficamtól sajnos semmilyen vagyon nem véd meg, amire újabb bizonyíték a képen is látható…..
A svéd Niklas Andersson március 31-éig a Sapa Fehérvár AV19 játékosa, adta hírül a klub hivatalos honlapja. Blogunk megtudta: a 24 éves légiós érkezésével Ondrejcik Rastislav kikerül az EBEL-keretből. A pontrendszer miatt meghozott döntés azért nem fájdalmas, mert a válogatott…..
Bodicsek Gólöröm 2010.01.15 08:00:00
A talajon játszott sportágakhoz képest a jégkorong nagyon jó lehetőségeket kínál a gólöröm látványos megélésére. Gólt lőni nagyszerű dolog. Nagy gólörömöt általában nagy gólok után szoktak bemutatni. És ha ez így van, a néző lelkesedését tovább fokozza egy-egy…..
Jégkorong Villach–Fehérvár 6-2 2010.01.24 21:35:00
Két szoros harmad után alaposan kikapott a Sapa Fehérvár AV19 Villachban, az utolsó menetben három gólt kaptunk, így lett 6-2 a vége a hazaiak javára. Vas Márton így is duplázott, az jó, az meg még jobb, hogy a Ljubljanát lenullázta a Salzburg, az viszont kicsit sem öröm, hogy a…..
Befejeződött a második Mol Liga-szezon alapszakasza, már csak a négyes döntő van hátra. Megkértük az edzőket, értékeljék játékosaikat és a liga többi csapatát is. Hét részben tálaljuk mindezt. Arra is fény derül, kedves olvasóink szerint kik voltak a legjobbak. Fordított…..
Újabb biztos győzelmet aratott a klagenfurti kisiklás után a Sapa Fehérvár AV19. Az ellenfél a Ted Sator által edzett Medvescak Zagreb volt, és a fehérváriak úgy vetették magukat a mérkőzésbe, ahogy azt az ínyenc szurkolók is elvárják, pillanatok alatt vezetést is szereztek…..
on top of the world 2010.01.20 03:39:35
@jegib: @brunzwik: @facsipesz: @DominiKing:
Hát igen, Sofron István bomba formában van.
Szator mester ma is láthatta, Sofinak a válogatottban a helye!
Hajrá Volán, hajrá Sofron! :)
Sokat dolgoztunk Jesenicében, és nem is rosszul. Azért tudatosítottuk a játékosokkal, hogy az elvárt jó játék még nem ilyen. A mérkőzés nagy részében uralni tudtuk a történéseket, ez döntött a javunkra, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar…..
Az a célom, hogy egyetlen játékos se érezhesse, bérelt helye van a csapatban, mondta blogunknak Ted Sator, aki kedden villámlátogatást tett Budapesten. Az amerikai edző délelőtt még a Medvescak edzését vezette Zágrábban, este viszont megnézte az UTE–Stars Mol…..
on top of the world 2010.01.16 03:52:52
@gogosz: @csatoimi:
hééé, ez jó!!! majd innentől én is nézem arrafelé a nagydarab embereket, mert kíváncsi vagyok Gogoszra, mert a Galanisz Nikándroszról mindíg jókat ír, aminek nagyon örülök.
Viszont CsatóImi RESPECT, bár egy két dologban nem értünk egyet (pl. Azaris "műsor"), de belátom, hogy a Mihály Árpád féle alázattal ritkán lehet találkozni, sajnos már ez nem trend...
aki nem látta ezt az interjút vele, annak érdemes megnézni, aki látta gyerünk nézze meg újra! ÉRDEMES!
jegkorong.tv/index.php?video_id=91202pira
(OFF: anyámat nem érdekli a jégkorong, viszont amikor néztem ő is hallgatta, és aztán együtt könnyeztünk.)
:-)
on top of the world 2010.01.16 03:53:07
@gogosz: @csatoimi:
hééé, ez jó!!! majd innentől én is nézem arrafelé a nagydarab embereket, mert kíváncsi vagyok Gogoszra, mert a Galanisz Nikándroszról mindíg jókat ír, aminek nagyon örülök.
Viszont CsatóImi RESPECT, bár egy két dologban nem értünk egyet (pl. Azaris "műsor"), de belátom, hogy a Mihály Árpád féle alázattal ritkán lehet találkozni, sajnos már ez nem trend...
aki nem látta ezt az interjút vele, annak érdemes megnézni, aki látta gyerünk nézze meg újra! ÉRDEMES!
jegkorong.tv/index.php?video_id=91202pira
(OFF: anyámat nem érdekli a jégkorong, viszont amikor néztem ő is hallgatta, és aztán együtt könnyeztünk.)
:-)
Jégkorong Hoki egy keréken 2010.01.15 09:33:00
Igyekszünk beszámolni kedvenc sportágunkhoz hasonló egyéb, akár mégoly különös tevékenységekről is. Mindeddig a szánkóhokival, a bandyvel, az inline-nal, az asztali hokival, legvégül pedig – elég régen – a hokilabdával foglalkoztunk. Ezúttal egykerekű szerkezeten…..
on top of the world 2010.01.15 10:22:59
Ritkán adja fejét ökölpárbajra Alekszandr Ovecskin, ám a Tampa Bay otthonában kétszer is találkozott Steve Downie-val. Elsőre kis pofozkodással letudták, de ahogy visszajöttek a páros büntetésből, egyből összeakadtak újra, hogy végérvényesen eldöntsék a vitát.…..
A fejekben próbáltunk a leginkább változtatni, ügyelve arra, hogy az elmúlt időszak sikertelensége miatt amúgy is kissé önbizalomhiányban szenvedő csapatot ne vágjuk agyon, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar bajnok vasárnap este egykori mumusát,…..
Jégkorong Fehérvár–Villach 2-3 2010.01.07 20:43:00
Újabb fontos meccset bukott el a Sapa Fehérvár AV19, az ellenfél Villach először nyert ebben a szezonban Magyarországon. Pedig minden remekül indult, az első harmad után Kovács Csaba és Vas János góljaival 2-0-ra vezettünk. A második menetben azonban szinte a semmiből egyenlített…..
A Dab.Docler vezeti a Mol Liga és az OB I. táblázatát, és az UTE 6-1-es legyőzésével megnyerte a Magyar Kupát. A csapat körüli tudatos munka meghozta eredményét, a közönség kezd visszaszokni az újvárosi jégcsarnokba, az MK-döntőre háromezren voltak kíváncsiak. Azari Zsolt…..
on top of the world 2010.01.02 16:55:56
@vaze: Vaze, csak csupán kiváncsiságból kérdezném, hogy honnan tuccc ennyi mindent?
"Tűzközeli" vagy?
Csak mert lehet egymás mellett szoktunk szurkolniii!
:D :D
Drámai meccsen maradt le a divízió 1-ről a magyar juniorválogatott. Hiába szereztünk vezetést kétszer, a britek visszajöttek, 4-4-es egál után ők lőtték jobban a büntetőket. Elsőre csalódottak vagyunk, hiszen egyértelműnek tűnik, csapatunk reális helye egy osztállyal feljebb…..
on top of the world 2009.12.20 03:18:12
@zsolt007: Én is így gondolom. A J.P. fantasztikus edző, (nézzünk csak Újváros irányába) és őszintén sajnálom, hogy a "keze alatt" nem jutottak fel a srácok.
RESPECT BALÁZS SOMOGYI ;-)
Első két meccsén 36 gólt ütött a magyar válogatott a divízió 2-es világbajnokságon, de a neheze még csak ezután jön. Ma Dél-Koreával vívunk rangadót, szombaton pedig a britek ellen dől el minden, ami fontos. Hogy az eddigieknél is jobban tudjuk, kik vitézkednek Debrecenben,…..
Egyelőre nem nézik sokan a magyar juniorválogatott mérkőzéseit, de reméljük, ahogy haladunk előre, és jönnek a keményebb összecsapások, egyre többen lesznek a debreceni lelátókon. Úgyhogy továbbra is azt kérjük, amit a torna előtt írtunk: mutassák meg a debreceni szurkolók.…..
on top of the world 2009.12.15 19:35:10
@fradigy: Végreeeeee, azt hittem csak én vok ekkora beteg:-) Hát igen, kb az én elvárásaim is erre korlátozódnak: Comedi Central + 24/24 jégkorong:D :D
Még a november 30-ai Tampa Bay–Coloradón történt, de annyira tetszik nekünk a jelenet, hogy úgy döntöttünk, egyhetes késéssel is megmutatjuk kedves olvasóinknak. Steven Stamkos, a Tampa csatára a második harmadban meglódult, egyre gyorsult, de egyszer csak érkezett Kyle…..
on top of the world 2009.12.09 18:37:44
@Oscee: Váóóóóó, megnéztem a képeket, nagyon szerencsés vagy hogy eljutottál ODA!
Engem személy szerint érdekelnének a videók is!!
ha gondolod...
Brassóban 85 éves a jégkorong, de a most épülő csarnok az első létesítmény, amely lehetőséget ad a sportág rendszeres gyakorlására, mondja Miklós Ervin. A Fenestela 68 Brassó elnöke videón mutatja be a lényeget, és szóban is ismerteti, amit tudni kell. ..
on top of the world 2009.12.09 18:18:33
@Szoljanka: Ez az Szoljankaaaaaa, én is ugyanezeket kívánom. Bár nem voltam még sem Szeredán, sem Brassóban, de a következő szezonban úgy csinálom a dolgokat, hogy eljussak.
Mindig jó érzés ide visszatérni – mondta blogunknak Flinta Botond, aki először lépett jégre Csíkszeredában azóta, hogy Magyarországra szerződött. A most a Ferencvárosban hokizó tehetséges védő videónkon elmondja, miért hatalmas a jelentősége a jégkorongnak a…..
on top of the world 2009.12.09 18:15:27
@bagyula: Hééé, én ezt nem értem. A témához mi a búbánat köze van Dunaújvárosnak? De nem is kell válaszolni, mert ugysem fogom megérteni.
:D