Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kite

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A papíralalpú becsekkolás annyira bosszantóan mozzanata volt évekig a repülővel utazásnak, hogy csoda, hogy nem söpört végig a földön egy eleme erejű sóhaj a megkönnyebüléstől, amikor az appok megjelenésének köszönhetően végre az enyészeté lehetett ez a végtelenül macerás és felesleges, papírpazarló…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Tanácsot szeretnék kérni egy kissé rendhagyó ügyben. Azt hiszem, nem szeretném perre vinni a dolgot. Csak az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e beadni a kártérítési igényemet?…..
kite 2016.06.20 17:33:04
@Advanced Flight: Ne fogjunk mindent a hormonokra... Én pár hónapja szültem és se előtte, se utána nem voltam egy tomboló hárpia (közben azért egy kicsit de :D ). Még terhesen se értettem, hogy miért engednek meg az emberek maguknak mindent, ha terhesek. Egyszer pl. a reptéren láttam olyant, hogy a fiatal anyuka, apuka egy kb 3 hónapos babával lekésték a gépet, de annyira, hogy már elrepült a gép. A kedves anyuka ott üvöltött az egyik reptéri alkalmazottal, hogy azonnal hívja oda a főnökét, őneki el kell mennie és az alkalmazott most baszta el a gyerek első nyaralását. Aztán elviharzott, apuka meg mondogatta a lánynak, hogy jajj, hát a felesége most szült, és a hormonok...
Terhesen is lehet gondolkozni, a hormonok nem veszik el a nő eszét, maximum bánatosan bőg egy döglött galamb felett. Az a tény viszont elveszi a nő eszét, ha azt hiszi, hogy bármit megtehet, mert gyereke lesz (lást bármelyik baba-mama expo, ahol konkrét pankráció tud kialakulni egy ingyen cumisüvegért). És sajnos sokan hiszik ezt, hogy neki mindent el kell nézni és neki minden jár, mert terhes.
kite 2016.06.21 13:53:23
@Lángharcos: félreértettél. Lehet valakinek hangulatingadozása. De mikor már mindent megenged magának, csak mert szülni fog/szült, az nem a hormonoktól van. Akár terhes-akár nem nem vágunk szájba vadidegent az utcán. Nem tolakodunk a sor elejére, azzal a felkiáltással, hogy terhes vagyok. Nem toporzékolunk a Fornettis előtt, hogy mivel elfogyott a májaskocka, a szemét eladó nem ad neki. Ezeket ne fogjuk már a hormonokra, ez egyszerű hiszti, amit végre büntetlenül kiengedhet a kedves kismama...
probalok leszokni day one 2012.06.12 14:19:00
Tudom, hogy nem fog menni úgy, hogy csak leteszem és ennyi. Főleg nem a munkahelyem mellett. Szóval elkészült a mérleg és a haditerv, de én már ideges vagyok. Szóval a mérleg: naponta 19-20 szál cigarettát szívtam el. Ezt körülbelül 8 éve csinálom. Haditerv: elkezdem…..
probalok leszokni akkor kezdjük 2012.06.11 15:06:00
Tizenpár évesen kezdtem el ezt az egész baromságot. Mármint a cigit. Akkor még heti 2-3 szálat szívtam el, vagy kevesebbet, majd jött a nagybetűs Élet kezdete: fősuli, munka, fősuli, semmi alvás. Reggel nyolckor kelés, menni iskolába, 3-4ig bent lenni, onnan menni a kocsmába…..