Regisztráció Blogot indítok
Adatok
térdelj le és szeress

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
Subba Puncifánk 2010.04.26 08:30:00
térdelj le és szeress 2010.04.26 08:39:11
1
térdelj le és szeress 2010.04.26 08:39:43
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
térdelj le és szeress 2010.04.14 14:59:47
@Ol_Sanchez: Komám. Szerinted Oroszországban rendben vannak a dolgok? Remélem te sem gondolod komolyan. Ott kurva nagy gaz van. En special nem szeretem a FIDESZ-t, sot utalom a Fideszt, de most oszinten remelem, hogy meglesz a 2/3-ad es elni is fognak a lehetoseggel. Ha a putyin-i ertelemben teszik ezt, akkor jaj nekunk. Nekunk alatt ertem az egesz orszagot.
A múlt héten egy csúnyán roncsolódott fülcimpát kellett megjavítanom. Az srác egyik fülcimpája úgy megütődött, hogy az elkezdett sebesedni, és csúnyán elvékonyodott. A másik fülön is jól látható sebek vannak, amik az elvékonyodás ezen szakaszában már csak varrással…..
Az amerikai V8-as dögökről való ábrándozást nem törheti derékba semmi. Még az sem, hogy az ember megvette első amerikai V8-as dögjét – még szép, hogy nem! Elvégre mi van, ha bekövetkezik az a valószínűtlen eset, hogy összetöröm, azzal a még valószerűtlenebb…..
de Sade márki Evelyn 2009.12.02 21:24:00
Evelyn annak idején szerfelett sokat vetkőzött nekem a webkamerában, ami teljesen hasznos cselekedet volt részéről, tekintve, hogy isteni mellei voltak. Aztán egy idő után nem tette ezt, mondván, hogy van egy komoly kapcsolata immár. Sebaj, gondoltam, és néha vissza-visszanéztem a…..
Rendületlenül hiszünk a pozitív sztorikban, mert ezekben a fényhiánnyal és válsággal terhelt időkben igenis szükségünk van a reményre, amit egy kedves eladó, vagy egy türelmes pénztáros nyújthat nekünk. A következő történetet is végigaggódtuk, vártuk hogy mikor küldik el…..
 Elegem van a napi plusz nem is tudom már hányadik „kötelező” hisztiből, amit ezúttal a fogmosás jelent. Eleinte- kb 1 éves korig- hagytam a gyereket, hogy had bohóckodjon a fogkefével.Legalább szokja, hogy azzal a fura tárggyal benyúlok a szájába. Helyesebben ő…..
Magyaridióta Citrus ízű lófasz 2009.11.19 19:41:00
Tyúkszaros életem apró pici problémája következik, a világmegváltás-függők lapozhatnak.Az úgy van, hogy háromféle italt iszom: szeszt, vizet és teát. Ez utóbbit télen, vizet gyakorlatilag mindig, ha éppen nem szeszt nyakalok.Hosszas kísérletezés során kidolgoztam egy mixet,…..