Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarsolyger

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Semmi sem örök, csak az ideiglenes megoldás" Cikksorozat a Moszkva térről "A Moszkva tér Észak-Budapest legfontosabb forgalmi csomópontja és városrészközpontja. Ezért szembetűnő a csomópont közlekedési és építészeti szempontból is elhanyagolt és kritikus…..
2perc újszülött sünik 2011.04.13 09:52:00
tarsolyger 2011.04.16 14:39:09
Modorosblog A lánybúcsú 2011.03.08 06:00:00
Sziasztok Csajok!Pénteken találkoztunk néhányan és megbeszéltünk nagy vonalakban (sőt elég részletesen) Kinga leánybúcsúját. Akik nem tudtak eljönni azokat most tájékoztatom néhány dologról.Március 12-én lesz 16.00-tól Vonhinten Helgusnál (Párisi u. 12. Ferenciek tere),…..
Modorosblog Értelmi cenzus 2011.01.23 17:35:00
Nagyon durva, amit ez a Csaucseszku csinál, töri a magyart, falurombolás. Kimegyek tüntetni, de csakis méltósággal, csöndben, egy szál gyertyával, lehajtott fejjel. Ettől meg fogja őket ütni a guta ott Bukarestben. Bibliából vécépapír! Mit képzelnek... viszünk majd ki könyveket,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.02.02 09:39:00
Matthew Broderick neve minden pilotszezonban fel szokott merülni azok a színészek között, akiket feltétlenül pilotban szeretnének látni a producereke, de eddig nem jött össze a dolog. A máris az NBC idei legnagyobb fogásaként emlegetett Beach Lane című sitcomban Broderick egy…..
 Na ezt nem kommentálom. Folyton védelmembe fogadom a bölcsészeket, de ők úgy látszik, javíthatatlanok. A képviselőik legalábbis.Hello Tibi!A Pesti Bölcsészt pellengérre állító cikk végleg kipofozta belőlem a maradék, bölcsészekbe vetett hitemet - de ami…..
A KIS BLOGGERA kis blogok világába nyakig el lehet merülni. Értelme nincs sok, de ezt jobb nem feszegetni. A kis blog spotting a nyakló nélküli internetezésnek egy ugyanolyan fölösleges, a függőség határát súrló, vagy éppen azt átlépő, GDP-termelést gátló, és családgyilkos…..
És újra a megdöbbentően termékeny Styxxet szólítom a Modoros színpadára - a megszokottan laza struktúrájú írás az alacsonyabb olvasottságú blogok tulajdonosainak lelkébe nyújt betekintést.   A KIS BLOGGER   A kis blogok világában nyakig el lehet merülni. Értelme…..
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
-De Anyu, ne már, másodikos vagyok, nem akarok a dedósokkal együtt ott ülni! -Kiscsibém, most az egyszer kibírod, már előre felírtak téged meg a Rolit is, úgyhogy nincs apelláta! Ráadásul ingyen fogjátok kapni a csomagot, lesz benne állítólag Milka csoki is! -Igen? -Akkor…..
  Nah, nathanp-nk tegnapi kimerítő posztja után kaptok egy kicsit elvontabbat Lóritól.   Mottó: "Áronbátyám! Látott má' maga ante(r)nát? Há' má' hogyne láttam vóna! Ettem is!! De hát az vasbul van és nagy?! Ja hát akkó' csak láttam...."   Mindennapunk…..
Ő száguld a sötét éjben... Sötétség a sötétségben. Szeme csillog, arca ragyog: „Én a kopasz mercis vagyok!”   „Ez a merci egy nagy csoda Megyek vele ide-oda Nőt soha így nem szerettem Anyám nyugdíjából vettem.”   Ő száguld a sötét éjben…..
tarsolyger 2009.11.22 15:03:46
Figyelem! Ez nem paródia, ez egy valódi figyelmeztetés!   A fűtési szezon beköszöntével egy nagyon veszélyes kártevő éledt újjá, mely jelentős pénzeket emel le a felhasználók számlájáról. A probléma súlyosságát jelzi, hogy ellentétben az eddigi kisstílű hekkerekkel,…..
Vége meglett R2-D2 a legújabb Star Trekben. Kattints a képre! Via GeeksAreSexy..
Ifj. Farkas Gyula vagyok, a BME mérnök-fizikus szakának V. éves hallgatója a kondenzált anyagok fizikája szakirányon, osztatlan, kredites képzésben, nappali tagozaton, államilag finanszírozott képzésben. Legalább még öt évig. Ezen kívül magas tisztséget töltök be a háromtagú…..
tarsolyger 2009.11.15 21:20:50
Azért @Droli: elég, khm, érdekes, amikor egy paródiablog írója nem érti az iróniát :P

Szerintem ez a bejegyzés nem sikerült annyira jól, bár nagyon jól sikerült eltalálnod Gyula barátunk magyar nyelvet megerőszakoló, túl tapintatos stílusát, amivel hatni próbál :)
Szerintem egy paródia lényege azonban a túlzás, és neked még messzebbre kellett volna menned a körülményeskedésben, hogy igazán jó paródia szülessék, nem pedig az áthúzott, kizökkenős mondatok. Speciel én is képtelen lettem volna Gyula stílusát még jobban kisarkítani, de mindenesetre érdekes próbálkozás (nekem továbbra is a lángoló gitáros bejegyzés a kedvencem).
Kedves Olvasóim!Olyan dolgok történtek, amelyek igen csak felzaklattak. Nem is húzom tovább a dolgokat, belevágok -- in medias res -- a történtek elmesélésébe -- sine ira et studio -- éppen úgy, ahogy azok megestek. Készüljetek fel, igen csak borzadályos lesz!Mentem haza, ott járok…..
tarsolyger 2009.11.12 14:50:03
@ifj. Farkas Gyula:
Kérem!
Bosszúja szinte elképzelhetetlen számomra. Bár azt tudom, hogy egy kondenzált anyaggal súlyos sebet lehet ejteni az élőlényeken, de a kémia csodálatos dolog, és megfelelő vegyszerek alkalmazásával a legszilárdabb anyag is feloldható.
Mindenesetre várom visszavágását.
(Szituáció - két fiatal nő - mindkettő babakocsival - találkozik az utcán. Persze elállják a járdát, mert miért is ne.)- Szia! Ezer éve nem láttalak! (Pusz-pusz)- Szia! Most látom csak, neked is babád van?- Igen. Képzeld, 6 hónapos!- Nem mondod? Az enyém is! Meg kellene…..
tarsolyger 2009.11.10 17:10:22
@ifj. Farkas Gyula:
Nekem nincs szükségem párbajozgatásra. A kihívást visszautasítom. Stylusoddal meg tégy, amit akarsz, győzelmeden meg ücsörögj nyugodtan, és tégy úgy mint egy gőztes, és tojj nagy ívben arra, ha valakinek nem tetszik. De mivel nem így tettél, valószínűleg egyáltalán nem vagy igazi győztes.
Az előző héten is nagyon elverte az RTL Klub a TV2-t, több mint 12%-kal. Különösen a 18-49-es célcsoportban jelentős az előnye, majdnem 23%. Az MTV sehol sincs.Az RTL Klub szinte minden egyes műsorban legyőzte a TV2-t (zárójelben a nézettség): a Balázs (37%) megverte a Sanyit…..
A Vivaldi eddig ismeretlen név volt a zenei piacon, igazán nem is tudunk róluk semmit. Ilyen olaszos hangzású névtől valami olaszos zenét várnánk, Ciao Del Piero illetve hasonló számcímekkel, ehelyett kijöttek ezzel a Négy évszakkal, mely valljuk be, nem egy hangzatos lemeznév. A…..
A Szakítós blog egy kis könnyed, „szerelmes” blognak tűnik, de sejtettétek, hogy valójában a sátán üzen rajta keresztül? Ezt fogom most bebizonyítani! Itt van például az alábbi, látszólag ártatlan poszt:   Sziasztok! Daniella vagyok, 16 éves, itt élek Budapesten,…..
tarsolyger 2009.11.07 23:54:57