Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atiscool

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LaLee's Blog Mafia II cikk 2010.09.21 20:31:00
Milyen benyomást keltett a zseniális Mafia nevű játék folytatása egy első részt fanatikusan imádó, és az új részhez szkeptikusan hozzáálló játékos számára? Vajon ez a játék méltó a Mafia hagyatékára, vagy csúfosan leszerepelt? A cikkből kiderül...     …..
Az eddigi legrövidebb filmkritikánk. Nem szándékoztam ilyen rövidre csinálni, de tényleg nem lehet sokat beszélni erről a filmről. Sebaj, azért jó szórakozást, ehhez a 3 perchez! Cím: Nagyfiúk / Grown ups Megjelenés: 2010. július 29. (Magyarország) Műfaj: Vígjáték ..
atiscool 2010.10.02 12:54:56
@Njugi: szerintem nem is lehet ezt a filmet túldicsérni. moziba láttam és nagyon tetszett...bár kinek mi tetszik. hisz ez egy vígjáték és épp ezért a története rendben van. nem kell akkora történet mint egy akciófilmnek
A valódi ok, amiért Kim Jong Il ilyen elmebajos! A mentési rendszert megint nem említettem, ugyanolyan szar, mint a Marine Sharpshooter 3-nál. Checkpointok vannak és csak a legutóbbit töltheted be. Ha kilépsz a pályáról, csak az elejéről kezdheted újra, a korábban…..
Tamás levele: Szemet szúrt egy furcsaság, az általad bemutatott Marine Sharpshooter 3 folytatását a MS 4-et láttam a polcon 1000 forintért. Ebben még semmi paranormális nincs, csak a CD nem a játék dobozában volt, hanem a biztonsági dobozkában pihengetett. Kérdem én, hogy…..
Múltkor jeleztem felétek, hogy a kukás motívumú pólót hamarosan visszavonultatjuk gazdasági és praktikussági okokból. Az 50 darabos limit összegyűlt már, azonban még érkeznek megrendelések, úgyhogy a következőt határoztuk el: A hivatalosan "Szemétbe vele" névre…..
Olyan élvezetes, amilyennek kinéz. Szigorúan csak mazochistáknak..
Bár most pillanatnyilag leállt a pólók árusítása, ez nem akadály, hogy kirakjam a képeket, amelyeket elküldtetek nekem.  Ha ti is küldenétek magatokról, tegyétek meg nyugodtan. Köszönök mindenkinek, aki rendelt eddig! Képeket küldte: András,Dolfin,GTCS és TwistR.…..
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
Mostanában elég sűrűn láttam a City Interactive új játékának a Sniper: Ghost Warrior-nak a trailerét, illetve Rossz PC Juniorokon is bemutatta valaki és nem nézett ki rossznak. Csak ennyi kellett a kíváncsi természetemnek, be is szereztem magamnak.  Ha kíváncsiak vagytok, hogy…..
Attila küldött nekem egy érdekes videót, ahol egy számomra eddig ismeretlen, de kifejezetten élvezhető amerikai videós készít egy listát, a legrosszabb játékokról. Üdítően hat, hogy nem a szokásos nevek fordulnak elő, ettől függetlenül nem lehetett vitás, hogy ki lesz a #1. De…..
atiscool 2010.06.23 21:07:05
- Időpont: Az adás 2010. május 28-án volt. - Házigazdák: $a$, Killah és LaLee - Főbb témák:  DooM 2 Split >> Second The Punisher - A…..
atiscool 2010.06.01 17:17:01
Good-Games Benyo üzen: Ápdét 2010.05.19 15:42:00
Üdv! (Nem akartam a szavazás elé írni, de úgy sem változtat semmin sem, ha vesztünk.) Sokáig tanakodtam azon, hogy mik legyenek a következő tesztjeim, de végig ez járt a fejemben.Minitesztek! Egy mini teszt körülbelül annyiból áll, hogy 1-3 játékot tesztelek, de szerintem mindenki…..
Egy morbid, ám szórakoztató flash-játék sorozat bemutatása. A Dark Cut nevű remek, "műtős" sorozatot mutatom be, de nem egyedül, hanem jóbarátommal és Rossz PC Junioros szerkesztőtársammal, Killával. (Hatalmas mega-köszönet a hangokkal végzett munkája miatt neki!) A…..
Good-Games Felhívás 2010.05.01 06:00:00
(MÁR NEM AKTUÁLIS!) Üdv!Éppen most fejeztük be a 'Nosztalgia live' adást, ezzel megnyitva az új évadot és aktiválva az új designt. Én élveztem az adást, jól szórakoztam és remélem ti is hasonlóan vagytok ezzel. ROw2 hatalmas volt, bár voltak unalmasabb részek is. Május…..
Az oldal eladó!! Szólj hozzá és aki elsők közt kéri azé lesz! Siess, hogy a tied legyen...
atiscool 2010.04.24 18:32:37
A múltkori meglepően jó sorozatocska fogadtatás után, újra elővettem azt a játékgyűjteményes cd-t és a menüt böngészve elnézegettem az elvileg kedvadónak szánt képkockákat és kiválasztottam hármat. Eddig nem volt merszem kipróbálni egyiket sem, úgyhogy teljesen rajtatok…..
Az egyik RPCJunioros szerkesztőtárs, Killah készített még korábban egy kis "kiegészítést" (köszönöm így utólag is) a Civil War-os bemutatómhoz, de elfelejtettem kirakni akkor, de most... most kiraktam. A kiegészítés olyan... Killás.. majd meglátjátok :)…..
Kezd már felbosszantani a játék. Most már szarakodtam épp eleget a hangprobléma miatt. Aztán egyszer hol felveszi rendesen, hol nem. Itt a kis bekukkantásban is recsegett valamiért, de itt pont nem olyan drámai még. Már pár rész fel van véve a videóhoz, de a hosszú hétvége alatt…..
atiscool 2010.04.05 08:22:33
@hph01: nekem ez nem tűnik rossznak, szép grafika, és amit mellé írtak hogy mien féle küldetések lesznek meg hogy mi hogy van egész jól hangzik, amúgy csak a régi City interactive (nemtommá hogykell írni) játékok a szarok, az újjak közt vannakjók
Újabb köszönettel tartozom a PillsTeam-nek az újabb Civil War - Secret Missions kiegészítésért. A bemutatott dolgok közül 1-2-t (például az ágyút) be akartam mutatni, de aztán valahogy mégis kimaradt. Összességében jó kiegészítő videó, bár kár, hogy néhol szaggat. (Ez…..
Örökös küzdelem, az örökös kérdésekkel. Anélkül, hogy bárkit is meg szeretnék sérteni, ritka hülyén érzem magam, hogy válaszolgatok ugyanazokra a kérdésekre újra meg újra, meg újra (...), holott a levélíró 5, maximum 15 mp alatt megtalálhatná a választ a kérdésére.…..
atiscool 2009.11.12 15:40:54
Zoly mesélte, hogy tegnap volt valami szépségverseny (World Cyber Girls) ahol kérdezgettek a nőktől és az egyik arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc játéka azt mondta (egy másik mellett), hogy Mesterlövész :PÁllítólag nagyot hördült a tömeg. Ezt látta még valaki? Ha a hölgy…..