Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hollókő

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayer Zsolt nem kedves ember. Hanem egy igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli egy amorális, szétcsúszott, nárcisztikus, alkoholista faszkalap pojáca, segg, bunkó, debil, együgyű, bárgyú barom kretén fasz becstelen gyáva szar gazember mocskos…..
Az újságírók egy jelentős csordája sportot űz abból, hogy kocsmának nézi a Parlamentet. Aztán ha valaki ezt az arcukba pörköli, picsognak, mint óvodás a csúszda mellett...
Az Európai Bizottság hétfőn nyilvántartásba vette az Európai Humanista Föderáció európai polgári kezdeményezését, amely arra irányul, hogy büntessék meg Magyarországot a híres-hírhedt 7. cikk keretében Orbán „autoriter intézkedései miatt” és amiatt, ahogy a „magyar…..
„Egész Európának megmutattuk, hogyan kell harcolni a demokráciáért”, mert legalább nem harc nélkül fogadtuk el a hitelezők akaratát! – hősködött Alekszisz Ciprasz szerda éjjel a görög parlamentben, mielőtt elfogadták volna az újabb mentőcsomag feltételéül szabott…..
Ma Magyarországon körülbelül százezer ember él hitellel a fizetésképtelenség határán. A kormány semmit nem tesz, naponta lakoltatnak ki embereket jogszerűen, de minden emberség ellenére. A kép illusztráció, nem az esetet ábrázolja A rohamrendőrség bevetésével…..
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
Orbán Viktor kijelölt miniszterelnök a devizahitelek forintra váltását tanácsolja a lakosságnak. Rosszul teszi. Az intelmeit megfogadó polgárok ugyanis komoly veszteséget fognak zsebre tenni. Először is, ha az átváltás mellett döntenek, a 150-160 forintos árfolyamon felvett svájci…..
hollókő 2010.05.20 11:47:45
@newtehen: Nem ég a házam.
Sajnos nemcsak a felelőtlenül, mindenáron PÉNZSZERZŐ cigánymentalitású komcsik és a példájukat követő kisemberek háza ég, hanem az egész hazánk!
Ezek a barmok fel se fogják, hogy milyen FELADAT lesz ebből az ELADÓSÍTÁSBÓL kihúzni az országot.
hollókő 2010.05.20 11:58:00
@newtehen: Soha nem személyeskedtem veled.
Általánosan nézem a problémát.
A hiteled a saját problémád.
Ne akard a nyakunkba varrni.
hollókő 2010.05.20 12:05:10
@newtehen: Nem személyeskedek.
Általánosan nézem az ELADÓSÍTÁST.
A Te adósságod a saját problémád.
Az ország ELADÓSÍTÓIT, akik
hitelekre bújtották a kisembert is, azokat viszont keményen felelősségre kell vonni.