Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Állásblog

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatjuk a marketingeseknek szóló sorozatunkat, mely piackutatási fogalmakat mutat be.Árérzékenység vizsgálat (Price Sensitivity Measure)Új termék bevezetésekor használják, a válaszadó spontán jelöli meg a számára olcsó, drága, elfogadható árakat, figyelembe véve a termék…..
Sokak számára még mindig nem világos, hogy milyen fontos egy interjú szerepe a kiválasztás során. Az interjú nem pofavizit, hanem egy mindent eldöntő beszélgetés. Az alábbiakat megfogadva legalább alapvető hibákat nem fogunk elkövetni: Ne késs! Egy percet sem…Kapcsold…..
Korábban írtunk egy cikket arról, hogy mire figyeljünk az önéletrajzba illesztett fotóval kapcsolatban. A legjobb, ha ezt most vizuálisan is illusztráljuk, mivel sokan írtatok vicces leveleket ezzel kapcsolatban. Íme egy kis gyűjtemény olyan fotókról, amiket nem igazán kellett volna…..
avagy a legszélsőségesebb interjúalany típusokInterjúk során minden cég szembesül azzal, hogy ahány álláskereső, annyi féle hozzáállás és habitus. Alábbiakban összegyűjtöttük a legszélsőségesebb interjúalany típusokat:A túlzottan magabiztosÖnbizalommal teli…..
A miért nem dolgoznék a Mekiben c. írásra reagálva szeretném leírni a történetemet. Diplomás, nyelveket beszélő 31 éves lány vagyok Bp-ről. Szüleim már nem élnek, rokonom nincs, barátom, mikor megtudta, h munkanélküli lettem: elhagyott, így anyagilag nem tudtam kire…..
Alábbiakat érdemes megfogadni mindenkinek az önéletrajzába kerülő fényképével kapcsolatban:   Közeli, és a kamerával szemben készített fotót tegyél fel! (és lehetőleg csak igazolványkép méretűt, ne féloldalast!)Ne legyen rajtad napszemüveg! (Kivéve,…..
Általánosságban sajnos az a jellemző az álláshirdetőkre, hogy nagyon gyakran vissza sem jeleznek a jelentkezőknek. De vajon belegondoltunk már abba, hogy ennek mik az okai? Igénytelen önéletrajzok, kopipésztelt motivációs levelek tucatjai árasztják el a hirdetők postafiókját. Nem…..
Állás24blog Válságban állás 2009.11.08 01:01:00
Megtartani sem könnyű, de megszerezni még nehezebb. Mármint állást. Válságban.Mit szeretnénk ezzel a bloggal? Ötletekkel, tanácsokkal segíteni benneteket abban, hogy sikeres embernek érezzétek magatokat, összehozni egy közösséget, akik megosztják egymással tapasztalataikat,…..