Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mizseiszilvi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GazPömpöllér & co Help 2010.06.02 16:46:00
Mondjatok már valami okosat, a lány kerek egy hete lázas, csütörtök óta antibiotikumot szed, de semmit nem használ, a dokink már csináltatott neki egy vérképet, amiből az derül ki, hogy teljesen jól van, nincs a szervezetében gyulladás, a crp-je alacsony, szóval papíron királyul…..
mizseiszilvi 2010.06.03 23:35:22
Ez hasonló lehet, mint amit mi kaptunk el.
Én Pécsen dőltem ki a felkészítő ideje alatt (hidegrázás, láz, izomfájdalom,, torokfájás, köhögés), a lányomon meg pünkösd hétfőn tört ki és azóta is itthon van. Neki egy hétig folyamatos láz, nyakán duzzadtak voltak a nyirokcsomók, torokfájás, mellkasi fájdalom, állandó fáradtság és olyan mértékű izzadás, hogy ilyet még soha nem tapasztaltam nála (éjjel 4x cseréltünk rajta pólót, párnacsere, takarócsere). Mindezt úgy, hogy szeptemberi óvodakezdése óta 1,5 napot volt itthon betegség miatt, amivel rekorder az egész oviban. Betegségek olyan extra gyorsan átmennek rajta, hogy hihetetlen, de ez most kifogott rajta is.
Gyerekorvos szerint vírusfertőzés, kimondottan gyógyszert nem ajánlott, csak lázcsillapítás, meg amit ilyenkor szokás.
Mi ezeket adtuk: nurofen szuszpenzió, ehinacin szirup, lándzsás útifű szirup
+ immunokid vitamin (felet), kamillatea mézzel, gyümölcsök (mást nem is volt hajlandó enni)
Megpróbáltuk a gyerekeknek való neocitran-t is, annak ellenére, hogy 6 éves kortól ajálott (ezért felezve 1 tasakot), de nem ért neki semmit.
Most már jól van, egész délután az idegeimet nyúzta, de múlt pénteken nagyon komolyan elgondolkodtunk rajta, hogy bevisszük kórházba.
Eddig megmaradt neki, hogy hamar elfárad és délutánonként 4 órát alszik, valamint fáj a lába. Nekem hát és izomfájdalom maradt vissza.

Jobbulást Lujzinak! Remélem ő is már hamar túl lesz rajta!
Úgyis közeleg a születésnapom, igazán megerőltethetné magát valaki és megajándékozhatna eggyel, de istenigazából jótanácsokat is szívesen fogadok, mert per pillanat teljesen tanácstalan vagyok, hogy mégis mi a búbánatot kezdjek a kiscsibésszel, aki alvás tekintetében…..
Természetesen a rettenetes huszonharmadika után nagyon jól sikerült, nyugis karácsony sikeredett, reggel felkeltünk, kanapén fetrengve megnéztük a Diótörő rajzfilmváltozatát, majd kényelmesen megsütöttük a mézeskalácsokat, két habszolgám ezúttal is rengeteget segítettKözben…..
Sokaknak tartozunk hálával és köszönettel, a sorrenddel nem szeretnék rangsorolni, mert bármelyik „láncszem” hiánya kudarcra ítélte volna az egész akciót. Legyen tehát „in order of appearance”. Köszönöm az orvosomnak, Dr. Spánik Gábornak a terhességem…..