Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PiaDia

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kedves Cukiság!Sok szeretettel küldöm Nektek az alábbi - szerintem - cuki képeket, remélem, találtok köztük kedvetekre valót. :) Egy kis leírás a képekhez:A csiguszom Alma, a lassan hároméves afrikai óriáscsigusz. Mivel nem egy fürge jószág, és én mondom, imádja a…..
PiaDia 2012.01.18 12:53:46
Papír zsebkendőket előkészíteni, igazi zokogós videó következik.Forrás:indavideo..
"Szeretném megosztani a nagyérdeművel törperaptorom képeit.Ne tévesszen meg egy-egy pózolás. Lütyő - aki hivatalosan Marci - egyáltalán nem az a cuki,  ártatlan, folyamatosan doromboló, murrogó, szürke cirmos háztartási kendermagos, mint ahogy a képekből elsőre…..
"Ők itt néhány hónapos patkánykáim (Remus és Sirius) egyik kedvenc tevékenységük, lustálkodás közben" - írta nekünk MelindaKöszönjük!..
A kicsinyke cicakölyök nyitott szájjal alszik, majd álma zaklatottá válik, szalad - talán menekül -, majd az anyacica olyan szeretetöleléssel vonja magához, hogy nyomban megnyugszik, a tovább alussza az igazak álmát...Forrás: Indavideó..
Két fontos folk metal lemez jelent meg a napokban. De lehet-e egyáltalán fontos bármilyen folk metal lemez? Ennek eldöntése nem egyszerű feladat, nem is merünk rá vállalkozni, ám értékeléskor megpróbáltunk több szempontot figyelembe venni. A rajongók anyázása ettől még…..
Ezen a héten több vörös kiscicás bejegyzés is íródott, íme a hét utolsó vöröskéje:"A mi cukink Mangó névre hallgat és igazi ritkaság, hiszen ez a vörös gyönyörűség bizony kislány! Még májusban került hozzánk, ő volt az én szülinapi ajándékom. Azóta is…..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
PiaDia 2010.08.09 16:31:42
@Mizantrop: Nem nem vagyok zenész, miért lennék az? Csak még jó a fülem és nem romlottak el a hallóidegeim.:)
Amúgy meg szegény Kossuth bácsi forogna a sírjában ha látná hogy osztogatják manapság a Kossuth-díjakat...
PiaDia 2010.08.09 20:04:35
@Mizantrop:

Figyelj, lehet hogy vmi halvány értelmet fel lehet ebben fedezni, de lényegében összefüggéstelen ez is mint a többi szöveg. tehát, nem feldolgozhatatlan, csak értelmetlen.
Mi az hogy szerinted nem létezik alteros szubkultúra? Te nem jársz az utcán? Körbenézel és legalább 20 tinicsajt látsz nagy undorító ízléstelen napszemüvegben, színes cuccokban, színes converse cipőben mindezeket a legundorítóbb színkombinációkban, és csőnadrágban. Jó, nyilván nem Zabalint fogja a világot megváltani az alterosoktól, de amúgy én ismerem és na ő az akire nem mondhatja senki hogy sznob.
PiaDia 2010.08.09 20:11:52
@Mizantrop:
Én nem állítottam, hogy Paksi Endre szövegei irodalmi igényességűek lennének, te állítod ezt a Kispál és a Borz szövegeiről. Mellesleg annál még mindig jobbak szerintem.

Egyébként meg vicces, hogy a Dilemma című Alvin számból, aminek egészében van értelme, kiragadod a refrént, aztán lefikázod. Persze nem baj, ha nem tetszik neked, nekem tetszik, és kicsit sem érzem, hogy ez hozzáértés kérdése lenne. Itt sem irodalmi műről van szó, hanem csupán egy punk-rock dalszövegről.

Ami a Kispál és a Borz zenekart illeti, igen, kijelentettem, hogy szar a zene, szar a szöveg. Ez az én véleményem. A tied meg az, hogy jó. A különbség köztünk, hogy te leírtad, hogy aki nem szereti, az nem érti, és ezért hülye. Én ugyanezt nem állítottam fordítva. Ha nem tetszik a Kispál és a Borz zenéje, hát leírom hogy szar, nem fogom azt írni, hogy nem tetszik, de elismerem, hogy jó, mert akkor mégis mi a francot ismernék el, mi más célja van a zenének(és a szövegnek), mint hogy élvezzem? A rajongók meg leírják, hogy ők imádják. Nyugodtan. Csak ez a kultusz ne alakult volna köré ki, és a mellé társult felsőbbrendűség érzetetek.

Tényleg mióta hozzáértés kérdése az ízlés?
Egy magát megnevezni nem kívánó olvasómtól egy olyan szösszenet kaptam, amit azon nyomban, minden kommentár nélkül publikálok! :) Azt szokták mondani, hogy egy férfi-nő kapcsolat akkor válik igazán bizalmivá, ha mindkét fél teljesen felszabadultan, őszintén tud viselkedni a…..
PiaDia 2010.06.19 13:00:32
@angantyr: "Mindaz, amiért valaki megragadja figyelmedet, mindig a szexepillel függ össze. Az a bónusz benne, hogy a választott azért legyen lelki társ is."

Kedves angantyr, elárulom, hogy ezzel a kijelentéseddel, hogy a lelki társság csak egy bónusz a nők 99%-át felháborítanád, és úgy küldene el a p.csába, hogy meggondolnád mondasz-e ilyet még egyszer.
Aki eddigi posztjaimat felületesen (!) olvasta, valószínűleg egy övtáskás, kvarcórás, garzonteát ivó, múzeumban üvöltöző, pankrációrajongó bunkót lát maga előtt, aki ízléstelen műfenyővel ünnepli a karácsonyt szerettei körében. Ezt nem kommentálnám, ellenben a rólam…..