Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabicsek

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naija Wife Anyukám 2013.03.19 09:36:15
Ezt a legkisebb húgom írta Édesanyánkról:  http://www.hotdog.hu/pszichiatria/-tulelni-es-megszokni-/segiteni-nehez-de-boldogga-tesz Meg fogsz gyógyulni, Anyukám! Akinek ilyen támasza van, az bármit képes legyőzni. ..
A repülőjegyem még nincs átíratva, mert a vízumhoz felhasználtuk az összes pénzünket, plusz kölcsönöztünk Joytól, a munkáltatói kölcsönt pedig csak ezen a héten fogja megkapni Mini. Most már nem kicsit aggaszt a dolog, mert péntekre szól a jegyem. Azt még nem tudom,…..
Nagyon hevenyészetten tájékoztatják az ügyfeleket a hitelfelvételkor a biztosítások különös feltételeiről, és  kemény kifogásokkal szembesülhet az ügyfél, ha gond van.Tisztelt Zugügyvéd! A következő problémával szeretnénk Önhöz fordulni és kérni tanácsát!…..
Az álabbi jegyzőkönyvezési anomália inkább abszurditásba hajló, mint érthető. A pontatlan jegyzőkönyvezést később általában a gyanúsított terhére szokták felhasználni. Üdvözletem, Apróság az esetem, de rámutat a jogalkalmazók "tudására"Eset:Volt egy…..
Ez a lófejnél is sokkal keményebb. Robi penészes töltött káposztával üzen az Elmünek, mert szerinte az állandó áramkimaradások tették tönkre a hűtőjét. Sejtettük, hogy a KISZ manapság nem pozitív hívószó, de hogy a budapesti KISZ-lakótelepen ilyen borzalmas legyen a…..