Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árvay János

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint arról mindenki értesülhetett, radikális szenvedélybetegek egy kis csoportja tüntetést tart a Vértanúk terén. Amint azt már megszokhattuk, most sem a rehabilitációs költségeik drasztikus csökkentéséért ágálnak, hanem ezúttal a Szerencs város mellé tervezett szalmaégető…..
Árvay János 2010.02.05 11:05:48
Eldongolkoztató.
Ebből a szempontból még soha nem próbáltam ránézni a napi munkánkra.Megvilágosodtam?
Mivel is segíthetnénk még az önfeláldozó befektető és ezen felűl a szintén önfeláldozóan,költségeket nem kímélően minket segítő Hivatalok munkáját?
Remetének áljnuk?Dicsőitve Őket?
Míg áldást kérve imádkozunk áldásos tevékenységük sikeréért-addig sem nyílik majd alkalmunk értelmetlen cselekedetekre.
Nem fogunk metszeni,így több vegyige képződik a tőkéken.Ebből fakadóan őszre sokkal több égetni való anyag képződik,amit őöként és dalolva templomi zászlók kíséretében vihetünk majd le Szerencsre.Természetesen kidobjuk az otthoni kazánunkat is amivel eddig nekünk kellett valószínűleg rossz hatásfokkal meleget csiholnunk.Majd saját költségünkön vezetéken felvezetjük a MŰ-ből az ott képződő felesleges melegvizet.A sorok közét energiafűvel vetjük be.Tiszta nyereség!Nem kell talajműveléssel vesződnünk-ezzel is növelhetjük az imádkozásra fordítható időt.Az energiafű termelése kiszámíthatóbb mint az a nemzedékeken át folytatott kockázatosan erőltetett szőlőművelés.Nem kell majd azzal a sok munkással sem vesződnünk akik eddig a szőlőben borászatokban dolgoztak.
Jé!Nem kiskönyvezünk,nem ragasztunk bélyeget,nem kell adót és járulékokat fizetni.Tiszta haszon.
A táj sokkal egyöntetűbb és zöldebb lesz.Eladhatunk traktor permetezőt,felszereléseket,hordókat és még mi mindent.Mennyi bevétel.
Nem kell naponta lesnünk az eget,agyalni mivel is permetezzünk?Nem szennyezzük a természetet.
Megkérjük a kedves gondoskodó befektetőt hogy találjon megoldást az amúgy is tehernek minősülő borkészletre is.Alkohol van benne talán ezt is el lehetne égetni?Természetes hogy a megfizetjük a vesződését.Ez így korrekt,nem?
Halleluja!
Nem kell a pincekönyvvel vesződni.Elfelejthetjük a HACCP-t,a szőlő,bor származási bizonyatványokat,a a bürokráciát.Nem kell az amúgy fokozódó ellenőrzésektől tartani.Eddig úgy is több időnk ment el a papírokra,bevallásokra,kimutatásokra mint amit a szőlőre borra tudtunk fordítani.Innen kezdve ezzel nem kell foglalkoznunk.
Milyen könnyebbség mindenki számára.
A Hivatalok végre elérik az eddigi célt.Eltűnünk.
Nem adunk több munkát nekik.
Nem kell újabb szuper ötleteket kitalálniuk,hogy mivel lehet végre rábírni minket adjuk már végre fel.
Mennyi,mennyi megtakarítás.
Mi többet imádkozhatunk.
Az eddig szőlők helyett energiafű.Több madár,bogár,hernyó,lepke kint a határban.Nem kell lisztharmattal,atkával,peronoszpórával hadakoznunk.
Elgondolkozhatunk azon is hogy hova kerüljön a Templom?
Úgy gondolom,hogy nem szabad a FŰ elől elvenni a termőföldet.Méltó helye inkább a MŰ-ben lenne.
Igen!
Mindössze egy hivatalnokra lenne szükség.
Hogy mindenkinek segítsük a munkáját lenne még ötletem.
Mivel gondoskodni fognak rólunk,nem lesz semmire szükségünk.Ami mozdítható azt adjuk el.Ami nem azt hagyjuk a MŰ-re és természetesen a Hívatalokra.
A készpénzt leadjuk a kedves Hivatalnoknak,de nem kérünk róla papírt,hiszen az alapanyaga is elégethető.
Aztán bemasírozunk imákat énekelve a MŰ kellős közepére.
Na itt ébredtem fel rémálmomból.
Megyek iknább metszeni.