Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OJeremy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alibus járat a reptérről a Garibaldi pályaudvarra, majd a Molo Beverellora, Nápoly kikötőjébe visz.  Gigantikus tenger- és óceánjáró hajók sorakoznak egymás mellett, eltakarva a kilátást az öböl felé. Néhány felújított és számos, az ötvenes éveket idéző lepukkant raktárépület között kászálódok le…..
OJeremy 2020.05.24 20:21:33
Manóka lekövette, ahogy a Pannon két tranzakció alatt 1-1 forintot tüntetett el a kártyájáról. Talán valami kerekítési dolog lesz a megoldás, de a kérdés így is az marad, hogy vajon hány ügyfélnél és milyen gyakran történik meg ez az apró levonás? A hét elején a Pannon…..
OJeremy 2009.11.07 18:08:08
@salapapa:

- Bár lehet nem tudod, az összes szolgáltatónál(Értsd víz gáz villany tv is) lévő leveleink nem megérkezését nekünk kell figyelni ez benne van minden ÁSZF-ben.Rengeteg ember azt játsza,hogy jah nem jött csekk akkor nem is kell fizetni :)
- Azt már csak tudom belső infótól,hogy 1 lejárt számla miatt a Pannon se kapcsol ki számot,és főleg nem az esedékesség hónapjában.Nem lehet ,hogy céges telefonod van több számmal,vagy valami flottatag vagy és más se fizetett?
-Ettől függetlenül nyasgem a Pannonnak is,nekem mind 3-nál van valami szerződésem, hát mindegyiknél nyílott ki már a bicska a zsebembe.