Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gvtisavar Djavakhi (törölt)

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár pajor 2009.06.24 13:54:00
Megyek, megnézem má, micsinálnak a parasztjaim! /Zuschlag János országgyűlési képviselő 2007./ Nem csak köcsög, rossz helyesíró, zavaros, érthetetlen blogbejegyzések szerzője, notóriusmindentegybeíró, de elképesztően rendetlen is vagyok. Semmit nem tudok kidobni, pl a…..
A finom, puha agyszövetekből csak odapörkölődött, feketés guzmó maradt, bután nézem az asztalt, én már soha rá nem jövök a harmincadik oldalon arra, hogy ki a gyilkos. A felelős - ebben a következmények nélküli országban végre mondjunk neveket! - Fermi-paradoxon. Most…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2010.03.03 06:50:01
Megszakad a szív: a kettős mérce lovagjai húsz év után elbúcsúznak. A Magyar Hírlapban George Lucas kirúgott asszisztense írja a címeket, vagy ezek tényleg fantasynek látják a magyar belpolitikát ork hordákkal, nazgulokkal, meg hős hobbitokkal. Ja, egyébként a szocikról van…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2010.02.23 18:24:13
A blog.hu legfrissebb sztárblogja még nincs egy hónapos sem, de Dezsőnek már bérelt helye van a blogketrecben. Aki még nem fanatikus Dezsőrajongó és nem tudja, miről van szó, az olvassa el kicsoda Dezső és kicsoda Mailvadász, aztán a lenti interjúból tudja meg, hogy mi volt a gond…..
  Aki már ismeri kitartó és megbízható aktív olvasónkat - egyben több írás szerzőjét -, Styxxt, azt nem fogja sokkolni a mai dialógus. Aki nem ismeri, annak itt a figyelmeztetés: a poszt abszurd, trágár és perverz - és mindezek mellett vicces is. Aldo: Vilikém, ötvöztem a…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2010.02.09 10:28:02
Hátrányból indul Hajdú talkshow-ja vasárnap, mivel a Heti hetes már 22 órakor elkezdődik, a Randiguru című film miatt a Frizbi viszont csak 22:25-kor. Persze a TV2 még sakkozhat a reklámokkal, meg csak halkan mondjuk, a vígjáték megvágásával, de azért nehéz lesz behozni a…..
Én tényleg mindenre felkészültem az NBSz elindítása után, de arra, hogy egy nap Kornis Mihályt köszönthetjük a képviccműtőben, méghozzá híresemberfejű járművé átoperálva, na arra tényleg nem. Szancs triptichonja láttán nemhogy fejszecsapások érték a kisagyunkat, de…..
Szláv Virtus Lipica lovai 2010.01.24 15:54:00
Lipica (olaszul Lipizza) egy nagyon kis település Szlovéniában, Trieszt közelében, az olasz határ mellett, Sežana járásban terül el. Lótenyésztése miatt hosszú idő óta az úgynevezett Karszt régió egyik legkiemelkedőbb turistaközpontja. A település tehát az itt található…..
"Nekem már nem kell bizonyítanom semmit. Éppen eleget letettem az asztalra ahhoz, hogy nyugodtan élhessük az életünket a családommal."Ezt a Napi Ásznak nyilatkozta Győzike (hát ki más) azzal kapcsolatban, hogy visszatérne-e a képernyőre. Nekünk meg a fejünk fölötti…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2010.01.20 14:46:33
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2010.01.07 06:44:35
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2010.01.04 11:01:00
Bakos és Mongoose, a képvccelés Beavise és Butt-headje például a fenti iszonyatokat voltak képesek nemcsak "kitalálni", de elő is állítani, kemény, kétkezi pixelfaragás útján.  Egyetlen nappal az évvége előtt. Hihetelen és elkeserítő, lesz itt még munkánk az…..
Karácsony második napja a pihenés és regeneráció jegyében kell, hogy teljen, az előző kát nap zabálását és s rokongyerekek dúlását az ember Lost-figura gyűjteményében valahogy ki kell heverni, ehhez a tévé is nyújt segítséget persze, lássuk, mivel. A délelőtti műsorsáv…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2009.12.26 11:32:21
Azt hittem, az X-Faktor megvásárlásának bejelentését követően a TV2 székházát feketébe burkolják, és mindenki csak leszegett fejjel járkálhat majd a folyosókon, azt mormolva, hogy szemétgeciertéel, de hálistennek nem így történt, mert csak van még kurázsi a Róna utcában.…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2009.12.24 11:24:23
@[Sven]: Ezt buktad! :-)
Jaime Faith Edmonson a The Amazing Race 14. évadában szerepelt egy havernője társaságában, és ugyan nem nyerték meg a realityt, de második helyük azt jelentette, hogy a verseny történetében először végzett ilyen előkelő helyen egy csak csajokból álló pár vagy csapat. Jaime már…..
Sofia Milos a Miami helyszínelők egyik közkedvelt szereplője, karakterét annyira imádták a rajongók, hogy távozása után visszakövetelték az első CSI-spinoffba. Svájcban született, egzotikus külsejét görög anyjának és olasz apjának köszönheti. Pályafutása sem az a tipikus…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2009.12.16 13:23:07
Louise Goldin tavaszi/nyári Topshopnak tervezett kollekciójából való ez a tüskés darab. Még nem lehet kapni, ha esetleg valaki azonnal meg akarná venni. Persze nem tudom Magyarországon egyáltalán mekkora az a réteg, aki interneten vásárol magának cuccokat (sejthető, hogy nagyon…..
Korrektorblog Mutyi 2009.11.15 12:43:00
Hogy én hogy utálom ezt a mutyizik igét. Van egy olyan nyájas, családias, barátságos, diminuáló fílingje. Olyan emberi. Pedig, ugye, többnyire csalásról, vesztegetésről, zsarolásról, lopásról van szó. Mutyizó párt. Fasza. Ráadásul sokszor eleve pontatlan. A mutyi…..
Biztos eljátszottál már a gondolattal, hogy mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre. A túlélést segítő dolgokon kívül lenne bármi olyan, ami olthatná a kultúrszomjadat is?   A 2006-ban átadott Holland Audiovizuális Intézet (Nederlands Instituut voor…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2009.11.21 20:06:59
Az Amerikai Filmakadémia szakértői kiválasztották az év legjobb animációs rövidfilmjeinek listájáról a tíz legesélyesebb jelöltet. Eredetileg 37 fő esélyese volt a díjnak, ezt a számot redukálták most le, a legvégén pedig ötből fogják kiválasztani a győztest. A…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2009.11.21 16:22:02
Reggeli beszélgetős műsort indít a Duna tévé is. Úgyhogy a Mokka, a Jam, és a Ma Reggel mellett újabb közéleti, politikai témákat feszegető műsor próbál nézőket csalogatni a reggeli kínálatban. A Reggelit ugye nem vesszük ide, hiszen az inkább bulvár, mint…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2009.11.20 18:41:29
A britek is beszálltak a Jacko-bizniszbe, és az A&E nevű amerikai csatonán érkező Jackson-családról készített dokureality mellé egy táncos tehetségkutatót rittyentettek hirtelen, amiben a legjobb Jacko-imitátorokat keresik. A Move Like Michael Jackson című műsor pontosan olyan…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2009.11.20 18:40:22
Úgy jó igazán, ha az olvasónak magától esik le, mi is furcsa ezen a képen. Elsőre ugye köznapi látvány, a Szeged környéki település tornacsarnokának információs tábláját látjuk az alaprajzzal. Az empatikus olvasó esetleg megjegyzi, hogy lám, akadálymentes a WC. Aztán…..
Gvtisavar Djavakhi (törölt) 2009.11.17 06:06:42
  Megtudhatjuk mostanában úton-útfélen, hogy angolul beszélni nem feltétlenül vagányság, csak egyszerűen illik, muszáj tudni. Ezt nekem is be kell látnom, bár minden tekintetben a németet és beteg dialektusait részesíteném előnyben - nem beszélve a magyarról -, de itt van…..