Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tundax

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A YouTube-on lelte az Uproxx ezt a videót, amiben nagyon pöpecül összefoglalják a Breaking Bad első négy évadát. A nyolcperces videó azoknak is kötelező, akik már látták a sorozatot, akik pedig csak az ötödik évadra akarnak becsatlakozni, most menten képbe kerülhetnek. Az ugrás…..
tundax 2012.06.19 15:18:42
Szeretem a sört, nem is nagyon tagadhatnám le, főleg az előtt nem, aki mostanában benézett a csomagtartómba. Pár hete ugyanis három jókora kartondobozban több száz sörösdobozt zörgetve közlekedek. Nem bírtam már tovább elviselni a temérdek dobozt a garázs sarkában, egyrészt,…..
A Homár eddig azt hitte, ilyen csak a Diginél van, de nem, a UPC is képes 2 hónapig elhúzni egy internet-bekötést:Május 2-án rendeltem meg a upc-t, mivel a hompédzsük szerint az új címemen van. Végre vége az ADSL-nek, csuhéj! Egy hét múlva kiderült, hogy az utcában ugyan…..
tundax 2011.06.15 10:36:31
@ANOka: Fibernet-re gondol, Balaton környékén az van! Legalábbis déli parton.

Nekem másfél éve igaz, hogy jött a szerelő 1 napon belül és bekötötte, de utána még 6-szor kellett kihívnom őket, mire rendesen működött a net!
Maradnak az X-Faktor mentorai, az RTL Klub nem változtat az első szériában már sikeres négyesen: Nagy Feró, Malek Miklós, Keresztes Ildikó és Geszti Péter újra zsűrizik és pesztrál, jelentették be.A műsor készítőinek két komoly problémával kell megküzdeniük: 1. Keresztes…..
comment:com Idén nem lesz Mad Men 2011.03.30 13:30:00
Egy korábbi posztban már írtuk, hogy komoly bajban van az AMC zászlóshajójának számító Mad men (Reklámőrültek), mert a készítő Matt Weiner és a gyártó Lionsgate/AMC nem tudnak megegyezni anyagi jellegű kérdésekben. A Deadline.com megtudta, mi is egészen pontosan az akadálya…..
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...