Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VSblog Főadmin

43 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, igen, igen! Megjött az első kampányfilm (ki mástól, mint a szociktól - nekik van rá pénzük), aki még nem látta, szaladjon bepótolni - ugyanis itt az első válaszcsapás. Az elkövető nem más, mint a tavalyi EP-választási kampány legfergetegesebb paródiáit is jegyző…..
Gondolom, sokaknak csalt mosolyt az arcára Szekeres Imre felejthetetlen alakítása a gripenek átadásakor. A honvédelmi miniszter az erős széllel magyarázta az érdekes jelenséget, azonban a videó megtekintése után akinek van egy kis józan esze, sejtheti hogy mi áll a…..
Ezt még a régebben beküldött plakátok között találtam. Itt ragadnám meg az alkalmat hogy elnézést kérjek mindenkitől aki kérdezi hogy miért nem kerül ki amit beküldött: két ok lehet, az egyik hogy még nem jutottunk oda (nem időrenben kerülnek ki a plakátok) - ez esetben…..
A blog szerkesztői nagyon várják már, hogy a pártok elkészítsék és publikálják kampányfilmjeiket, mert ez lehetőségek minden korábbinál szélesebb tárházát nyitná meg a kreatív alkotók számára. Egyelőre a kampányfilmek még váratnak magukra, viszont a blog első…..
VSblog Főadmin 2010.02.05 09:19:41
@davidsz: Rendben. És az MSZP-től is engedélyt fogok kérni, hogy felhasználhassam a plakátjaikat, illetve politikusaik fényképét plakátparódiák készítésére.

Fogd már fel, hogy ez egy szórakoztató magánblog, saját magam és az ide járó napi néhány száz olvasó szórakoztatása a célja, nem anyagi haszonszerzés céljából működik. Teljesen más kategória a kettő, például letöltök filmet torrentről hogy az esti Győzike show helyett nézhessünk valami értelmeset az Asszonnyal, vagy letöltöm és kiírom DVD-re hogy pénzért áruljam a Verseny utcai piacon. Ez utóbbit én is elítélem!
VSblog Főadmin 2010.02.05 09:45:25
@davidsz: Köszönjük szépen hasznos és építő jellegű hozzászólásaidat, a továbbiakban nem tartunk igényt szolgáltatásaidra. Viszlát.
VSblog Főadmin 2010.02.05 18:07:24
@lopkovic: "Kiváncs lennék, ahhoz mit szólnának a szerkeszők, hogyha valaki a blogjukat lopná el?!"

Miért, mi az Avatart elloptuk?

Egyébként ha nem is lopják, de másolják a plakátokat szorgalmasan. Egyre több helyen fent vannak innen származó anyagok, és a sablont is felhasználják. Ehhez azt szólom, hogy csinálják csak, külön örülünk amikor a mienknél jóval nagyobb látogatottságú blogokon is megjelennek plakátok, mert az jó kis ingyenreklám.

Például tegnap a Mandineren is megjelent egy plakát, amit a mi sablonunkból készítettek.

mandiner.blog.hu/2010/02/04/hiller_nincs_part_amely_ennyiszer_nyujtotta_a_kezet

Ez is hozott párszáz látogatót a blognak, úgy, hogy a kisujjunkat sem kellett érte megmozdítani.

A szórakoztatóiparnak is a reklámlehetőséget kellene meglátnia a közösségi médiában, nem tűzzel-vassal üldözni, mert az nem fog menni.
...A volt pártelnök másik honlapján, a romantikus hangzású Hiller és az MSZP rovatban láttuk meg a Hiller István: Nincs párt, amely ennyiszer nyújtotta a kezét címet. A katarzis után úgy gondoltuk, ez a szép és nemes gondolat mindenképpen plakátra kívánkozik, sHelf…..
Bár az MSZP nem nagyon reklámozza, Gyurcsány Ferenc az MSZP listáján igen előkelő helyet foglal el a mostani választásokon is... Nem is értem, hogy derék kormányunk őt miért nem hirdeti büszkén a többi jelölt mellett - szerencsére János nevű olvasónk pótolta ezt a…..
Aki esetleg még nem ismerné az önjelölt megasztárt, sürgősen nézze meg egyik szereplését a Balázs show-ban! :)Ő lenne Szintibójj alias Zagyva Tíbor Tiszakarádról aki nem kerülhette el a sorsát: MSZP-képviselőjelölt lett belőle Sün! Balázs - által. Köszönjük!..
Mennyivel jobban illik Tarantino tavalyi, 8 Oscar-díjra jelölt filmjének címe a szocialistákra, mint az "értékalapú közösség" és egyéb marhaságok :) Pláne úgy, hogy a plakáton szereplők közül ketten már megjárták a börtönt is...Köszönjük, Szarma!..
Kaptunk néhány olyan visszajelzést, hogy nagyon egyoldalú a blog, hiszen eddig jobboldali párt plakátja nem került kifigurázásra. Nos, ennek egyáltalán nem elfogultság az oka, mi nagyon szívesen közzétennénk vicces Fidesz-plakátokat is (már amennyire ez a képi elemet nem…..
Azt tudtátok, hogy Bajnai Gordon havonta 1 Ft-ot, azaz egy forintot kap miniszterelnöki munkájáért? Na, kb annyit is ér :)Köszönjük, Réka!..
Az MSZP szerint a nyugdíjrendszerben a svéd modell bevezetése nyugdíjkatasztrófát eredményezne, pedig szerintünk a svéd modellek nyugdíját bárki elfogadná Magyarországon. A borzasztószóvicc-esélyes plakátot a Vastagbőrön találtuk, ismeretlen szerző műve.  ..
Korrekt nevű olvasónk küldte az alábbi plakátot: az MSZP miniszterelnök-jelöltje új - fekete - köntösben :)..
Az általa készített és a vote-o-shop számára felajánlott sablon segítségével Esdé már alkotott is nekünk néhány plakátot, sorozatából az első bemutat néhány rendkívül szimpatikus becsületes embert az értékalapú közösség tagjai közül...
Egy ideje ellepték az utcát az MSZP képviselőjelöltjeit bemutató plakátok, szimpatikusabbnál szimpatikusabb arcokkal és szebbnél-szebb ígéretekkel. Aki esetleg nem találkozott volna velük: itt a budapesti és egy kerületi verzió. Mindkét verzióhoz készült…..
Kicsit rápihentek a blog szerkesztői a kampányra, hogy aztán mostantól ismét belecsapjunk a lecsóba. A "Tesszük amit tennünk kell" sorozat lassan a végéhez ér, szépen gyűlnek az MSZP képviselőjelöltjeit bemutató plakátok, mi több, már paródiák is érkeztek.…..
Sólyom László bejelentése nyomán mától hivatalosan is elindult a kampány, eddig tehát az utcán látható és olvasóink által kifigurázott plakátok nem voltak a kampány részei. Ennek örömére a mai napon egy olyan fotosoppolt alkotást kaptok, ami egyáltalán nem kampányplakát,…..
Egy kicsit mint ha kezdene már kifulladni a "Tesszük, amit tennünk kell" kampány, nem nagyon látni a plakátokat egy ideje az utcán. Ugyan a választási kampány hivatalosan még el sem kezdődött, de már érkezik a parodizálásra váró plakátok újabb generációja - itt…..
A Bajnai-kormány válságkezelő intézkedéseinek köszönhetően sikerült elkerülnünk az államcsődöt. Tapsoljuk meg őket, Crapman-nek pedig köszönjük 5. plakátját!..
Folytatjuk a filmes ihletésű plakátok sorát: a Star Wars, az Avatar és a Macskafogó után egy újabb sikerfilm főhőse állt az MSZP kampánystábjának szolgálatába IQVampire jóvoltából. This is madness!!! :)..
Zuschlagtól Hunvaldig egyre több kormánypárti és környékbéli politikus kerül a rácsok mögé, lassan nem lesz elég szabad cella a börtönökben - Michael Scofield, a Prison Break főhőse vállalta a feladatot, hogy néhány fegyenc megszöktetésével csináljon helyet számukra. Gery…..
    Ugye te is csatlakozol a Vote-o-shop fanklubhoz a Facebookon?    ..
Nem fog fájni! Hallhattuk 2006-ban Gyurcsány Ferenctől, és valóban: pont annyira nem fájt mint Lusta Dick-nek, pontosan húsz évvel korábban, amikor neki is valami hasonlót mondtak - pontosabban, neki sehogy sem fájt, mert a magyar néppel ellentétben ő megúszta a…..
A blog életében ez a január első hete a visszatérésről szól, a mára kiválasztott plakátok viszont a távozás kérdéskörét dolgozzák fel - IQVampire nevű olvasónk több plakátot is küldött nekünk az ünnepek környékén, első műve egy kicsit más megvilágításba…..
Bár az SZDSZ még nem kezdett kampányba (sajnos, pedig valószínűleg újabb mókaforrás lenne, korábbi propaganda-anyagaikat és az általuk feldobott labdák magasságát elnézve)  - most kaptunk egy SZDSZ-színekben tündöklő MSZP-plakátot, hogy ők se maradjanak ki a…..
Igen termékeny volt az ünnep Kulupa nevű olvasónknak és rengeteg szépen kivitelezett plakátot kaptunk tőle - elsőként egy jótanács Gyurcsánytól a nehéz helyzetbe került családok számára...