Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amsti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
Kedvenc hipermarketem pénztárainál, a sorban állás közben tudományos megfigyeléseket végzek. Ezen kutatás eredményei alapján döntöm el mindig, hogy most éppen melyik sor végére álljak. A bevásárlástudományban teljesen járatlan (= totál amatőr) vásárló mindig az éppen…..
Amsti 2009.11.07 15:45:51
@Droli:
Hollandiában pl az Aldiban úgy volt, h amíg a pénztáros villámtempóban szkennelte az árukat, addig én lehúztam a bankkártyámat a terminálon (ott te húzod le magadnak, nem a pénztáros neked), beütöttem a PIN kódomat, majd amikor a pénztáros lehúzta az utolsó terméket is, akkor csak egy gombot nyomott, h az előbb beadott számlát terhelje meg a végösszeggel.
Ezt a módszert átvehetnénk, ezzel itthon is gyorsabb lenne a kártyás fizetést!