Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsinci93 (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Hozzábilincselt a bukóablakhoz, mire én lekevertem neki egy nyaklevest” – A főszereplő csaj túl sok lehetőséget ad egy szemmel láthatóan műanyag pasinak, akivel három tartalmas hetet töltött el. Már a kapcsolat elején rossz jelek mutatkoznak, kezdve az…..
zsinci93 (törölt) 2009.11.28 14:29:11
@Erásss: Szerintem nem lehet általánosítani.Tényleg vannak agyatlanok a fiatalok között de messze nem mindenki az.Bőségesen tudok ellenpéldát hozni.(Talán épp azért mert nem állok akárkivel szóba.)Amúgy sem feltétlenül korhoz köthető az hogy vki hülye vagy nem mert ha elolvasol mondjuk 10 felnőttek által írt posztot,tuti hogy találsz legalább 2-3-at amitől eldobod az agyad,bár a fiatalabbak között sok a meggondolatlan,az tény.Egyébként szerintem azért sok minden múlik a neveltetésen,mert én pl. nagyon sok dolgot nem lennék képes megtenni amit tinisztorikban olvastam,épp a neveltetésem miatt.Tehát én az otthonról hozott példát követem,és ezzel nem vagyok egyedül,csak a minta az,ami eltérő.Remélem megérted mit akartam ezzel kifejezni.

Én egy szóval sem mondtam hogy zavar a sok kommentelő,de számomra mindenképpen feltűnő azért amit írtam előzőleg.Mellesleg onnantól hogy valaki regisztrál AKÁRMILYEN oldalra az interneten,a "magán" fogalom megszűnik.Szerintem legalábbis.
„Ha a szemembe mondaná, hogy kopjak le, akkor sem lennék képes feladni” – három történet következik, amit egyetlen érzés köt össze: a tanácstalanság. A srác sokatmondó pillantásokkal tartja bizonytalanságban a lányt, miközben a háttérben vitustáncot lejtenek…..
zsinci93 (törölt) 2009.11.20 15:12:44
@Glg: miért?írd le azt is,kíváncsi vagyok rá.
Arcpirító sorok következnek, melyek erősen megdolgozzák majd az érzékenyebb Olvasóink morális tápegységét. Adva van egy ifjú és egy idősebb pár - mindkét oldalon gyerekek. Az ifjú férj otthagyja fiatal feleségét – aki ráadásul szülés utáni depresszióból lábadozik -…..
„Alex persze fülig szerelmes volt belém, de én nem tudtam őt szerelemmel szeretni” – a történetben egy csajra két pasi jut, mindezzel kilátástalan helyzetet teremtve. Az egyikkel hivatalosan jár, míg a másik versenyzőt apró csipkelődésekkel igyekszik ellökni…..