Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judyka

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október óta, mióta kiköltöztem, adós maradtam (magamnak is) a dolog "narratívájával", hogy miért is, meg hogy úgy egyáltalán... Abból az apropóból, hogy ma, egyenesen az égből, idepottyant a szobámba a Kossuth Rádió riportere (Náray Balázs — nem, nem ő van…..
A korábban is emlegetett unokatesóm már hetekkel ezelőtt figyelmeztetett, hogy az Unabomberre emlékeztetem: "Kedves Rém bácsi, Gondoltam megemlítem, hogy kezdesz kísértetiesen emlékeztetni Ted bácsira. Most éppen a "Life in Montana" fejezetnél jársz :D Szóval csak…..
 Kedves olvasók!Nem régiben elmentünk az Új Színházba megnézni a most bemutatott Hattyút. Mindent összevetve jó este volt, sok móka és kacagás, de azért voltak benne gyenge pontok is.Az előadás maga nem is volt annyira jó, mint a darab. Molnár Ferenc kétségtelenül…..
(Kicsit utógondozott) részlet egy emailváltásból az egyik haverommal, aki már járt itt kint nálam: > Szelek szárnyán: > > www.amazon.com/...;sprefix=wind+turbine > Vannak erősebbek is (800w felett) ha tovább kutatsz. Igen, köszi, rengeteget olvasgattam utána én is, és…..
judyka 2009.11.09 23:21:18
 Kedves olvasók!Elsőként a már korábban említett tegnapi koncertről fogok élményt beszámolni, mert miért is ne, hiszen a blog indításának ötlete is onnan jött.Tehát tegnap, az az 2009. november 6-án a Művészetek Palotája nagytermében fellépett a Fesztivál zenekar. A…..
 Kedves olvasók!Tegnap elmentem édeasapámmal egy fesztivál zenekari koncertre, és miközben ütemre lengettem lábam, eszembe jutott az ötlet, hogy indítsak eg blogot azok számára, akik bár nem értenek annyira a művészethez, érdekli őket. Én magam ilyen vagyok.Szívesen olvasok…..