Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozmopilota

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Búcsúznunk kell a 35 milliméteres celluloid filmszalagtól. A digitális kamera és a digitális vetítőgép átveszi az analóg eljárások és eszközök helyét. Folyik a latolgatás, mit nyerünk/vesztünk a cserén. Amikor egy nap a festő Auguste Renoir benyit a festékboltba (az…..
Mezei Péter, a Szegedi Tudományegyetem docense az április 12-i Zenei hálózatok esten zenei példákkal mutatja be, hogy a samplingnek, azaz a hangmintázásnak milyenek a jogi keretei, megítélései a világ különböző tájain.Az 1960-as, 1970-es években népszerűvé váló sampling…..
Részletek a tovább után - a 20 órától kezdődő képregényverseny moderátorának engem kértek fel (bár hogy pontosan ez mit jelent még egyelőre nem tiszta, hiszen a sajtónyilatkozatban leírtak alapján Dragomán is kb. ugyanezt a posztot tölti majd be).Április 16-án este 18…..
Listázni jó. Argentin szociodrámát brit zombihorrorral vagy animét dokumentumfilmmel persze nem könnyű összevetni, érdemes mégis megpróbálni valamilyen szempont alapján rangsorolni a kedvenceinket. Komoly következtetéseket levonására ugyan nem feltétlenül alkalmasak ezek a listák…..
A krónikus filmfanatizmusnak különböző stációi vannak. A padlótól plafonig érő DVD-gyűjtemény alapkövetelmény, mások filmes relikviákat, ajándéktárgyakat gyűjtenek, az igazán megszállottak (mint például a Star Wars-kultusz követői) be is öltöznek kedvenc karaktereiknek.…..