Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jucundus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbben szkeptikusan tekintünk az 1960-80-as évek szovjet építészetére. A negatív véleményeknek persze van alapjuk, ezzel együtt számos olyan építmény is született a Szovjetúnióban Hruscsov és Brezsnyev ideje alatt, amik inkább tűnnek egy science-fiction film díszletének,…..
Annak ellenére, hogy 3 ezer eurós büntetésre számíthat az, aki lemászik Párizs 300 kilométer hosszú barlang-és katakombarendszerébe, a Halál Birodalmában naponta rendeznek szeánszokat, vad orgiákat és bacchanáliákat a különböző okkult és katafil csoportok. Párizsi osszárium a katakombák mélyén…..
Leléptem, nem hagytam mást, csak egy papírcetlit rajta egy rövid üzenettel.    Üdv Mindenkinek!   Ma találtam rá erre az oldalra, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem leírom eddigi egyetlen szakításom tanulságos történetét. Nem lesz rövid, de úgy gondolom,…..
Jucundus 2011.02.16 12:21:03
A napokban körbefutott a weboldalakon egy fotó, amin az átlagos női arcokat mutatják, országonként lebontva.A magyar átlagos nő és férfi így fest:Az első, ami eszünkbe juthat, hogy ezek ugyan nem az átlagos női arcok. Aki sokat járt a világ nagyvárosaiban, lefotózott már az…..
Jucundus 2011.02.11 10:57:19
Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal.  Sziasztok! Nem rég óta követem a blogot...talán idevág, ami velem történt, történik. Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal. Az elmúlt 7-8 évben, mióta gyerekek vannak itt is ott is, rendszeresen…..
Lehet, hogy sokak számára a most következő egy semmi kis történetnek fog tűnni, de bevallom, erre én sem gondoltam soha, pedig az 50-es villamos vonalán is leszállásjezlős hannoveriek járnak és megálló előtt szoktam az Üllőire kikanyarodni nap mint nap. Mondjuk eszembe nem jutna…..
Hiánypótló diagramot közölt a Slashfilm: helyre tette azokat, akik a nerd, geek és dork szavakat egymás szinonimájaként használták. Nem is beszélve a dweebről, amit én speciel most hallottam először. Biztosan azért, mert geek vagyok, legalábbis a diagram alapján bátorkodom magam…..
Jucundus 2010.03.30 19:11:55
@#s3mot@: Két kérdésem lenne: 1. van egy gyereketek is, aki Asperger-szindrómás? 2. ha nincsenek szociális készségeitek, hogy jöttetek össze és éltek most együtt?
1 és fél évig voltam munkanélküli. Diplomás vagyok, 1 felnőtt gyerek anyja. Van férjem is. 23 év munkaviszony, ebből 3 év gyes a többit ledolgoztam. Képzettségnek megfelelő és nem megfelelő munkakörökben. Naponta több helyre elküldtem önéletrajzomat, nem válogatva a…..
Az ember általában azt szokta meg, hogy jó-jó léteznek romok, de ezek tetemes része valami nagyon régi korból, a törtelem egy távoli pontjáról származnak. Ködösek, sokszor nehezen értékelhetőek és a létezésükről, arról, hogy milyen lehetett régen csak feljegyzések vannak.…..