Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vaclav

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van pár szakma, amely nevében és olvasmányélményeink alapján még benne van a köztudatban, de az elmúlt évtizedekben teljesen és maradéktalanul kihaltak, eltűntek. Ezekből adok most egy csokorra valót. Villamoskalauz Akárcsak a vasúton, hajdanában a BKV villamosain és autóbuszain is kalauzok…..
"Te győzz le engem, nép szava!sötétben úszó és lazahullámaidba lépek.Tűnődve benned görgetikfakó szívüknek terheita hallgatag szegények."Az utóbbi napokban kapkodhatjuk a fejünket, mint eltévedt szalonka a Semjén sörét elől: mivanmivan? A Fidesz frakció…..
vaclav 2011.11.16 22:35:19
@BenFranklin: El vagy te szédülve,én nem mondtam ,hogy balos vagyok.A másik meg az ,egyszerű magyar paraszt nem azt fogja nézni ki hány százalék,meg jó hogy ez bent van a parlamentben és irányít stb.Hanem hogy tud megélni,mennyi az a szar törlesztő és egyebek.
A parlamentben lévő gombnyomkodásból az utóbbi másfél évben én még csak szarul jöttem ki,bárhogyan is nézzük.
vaclav 2011.11.16 22:49:44
@BenFranklin: Rosszul közelíted meg a dolgokat.A kapitalizmus így működik, de a mi országunk túlzásokba esett és elvetélt.Amúgy meg nem beszélgetek tovább,mert fél szavakból nem értjük meg egymást.A véleményem zárószóként csak annyi,hogy ez nem jó ami most itt megy.Minden elemző mondja de a drágalátos kétharmad.... meg a nagy "demokrácia" ahol a párttársunk ha véletlenül mást nyom a szavazáson mint kellene akkor bénzbeni bünti.De nem számít azért emelik a képviselők pénzét ,hogy ezt a büntit ki tudják fizetni.Csak így tovább....
Csodálatos a mai történelmi nap. Egy nemzet életében kellenek az ilyenek. Hisz ha minden a feje tetejére áll, akkor picsán rúg és visszabillenti az eszed. Vityát most hagyjuk bár , eltolt egy szokásos bullshitet. Volt ott benne nemzeti, család, forradalom, rendszerváltozás,…..
vaclav 2010.05.14 23:55:11
@Családfakutató: Ha neked a Martens volt a lényeg akkor te sem vagy értelmesebb és semmivel sem magasabb az IQ-d.Ha ennyire fikázod azokat akiknek jelent valamit a történelmük vagy a magyarságuk akkor te nem vagy magyar.És csak az érdekel, hogy reggel bemenj valahova dolgozni, nyolc óra után elmenj onnan, nagy legyen a táppénzed mikor beteg vagy és ez sokszor előfordul.Mindennap megnézd a barátok köztet és úgy általában nosztalgiázol hogy milyen jó volt '89 előtt.Nem vagy szókimondó ,megijedsz attól ha valaki elmondja az igazságot, nem tudsz elszakadni a bebetonozott dolgoktól.Na az ilyenek miatt tart itt a magyar ahol jelen pillanatban van.Az utolsó összetartás magyar és magyar között ( véleményem szerint) '56-ban volt.
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
Subba Akik nem tudnak várni 2010.04.22 08:30:00
Én tuti nem mernék ruhát csórni a jótékonysági gyüjtődobozból, ha egy ilyen brigád hesszelne közben!..