Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abapsuli

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy a Frötön által emlegetett jégtömb mennyire volt tömör, mert egy olyan igazi fagyottvíz tégla nagy sebességnél a szélvédőt is simán be tudná verni, a kicsit megolvadt és aztán újrafagyott hó ennél egy fokkal talán jobb, mert ha abból érkezik egy adag az…..
abapsuli 2009.12.22 16:39:09
@doktorB: Tanulj meg olvasni, ha már doktornak titulálod magad! TIPIKUS. Előbb kommentel, aztán olvas, ha ugyan olvas, de véleménye az van. Pfúj.
Kár, nagy kár, hogy úgy tűnik, még mindig nem sikerült feltalálni a barátságos beszervezős üzletet, az átverésmentes piramisjáték-szerűséget, szimpatikus MLM-hálózatot. A Sciennet körül az a fajta felhajtás van, ami valahogy mindig bekövetkezik, ha valaki…..
abapsuli 2009.11.29 10:54:36
@bigthereal: Azért, mert adómentes jövedelmet szereztek.
Az ABAP/4  -  továbbiakban csak ABAP  -  egyesek szerint elavult nyelv. Szerintem egyáltalán nem az, tekintve, hogy maga a SAP is kijelentette, hogy a mostanában divatos és NetWeawerben alapnak számító java mellett igenis, kőkeményen megmarad az ABAP. Minden megvan…..
Kedves érdeklődők!9 éve foglalkozom ABAP programozással. Célom az, hogy az érdeklődők egyfajta webes tanfolyam keretében megtanulják ezt az egyedülálló programozási nyelvet.Első feladat: a jó öreg hello world.Ugye a SE38-at nem kell senkinek bemutatnom?ABAP: (Ezzel fogom jelezni a…..