Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Notes

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Tilda egy vadbivaly 2008.03.09 18:00:00
Vannak tesztautók, amiket a forgalmazó egyszerűen nem mer ideadni. Néha belefutunk ilyenbe, ez elkerülhetetlen. Egyszer például emlékszem, pont a Hyundai-jal beszéltük meg, hogy az Elantrát inkább hagyjuk. Piaci szerepe nincs, elképesztően szar, még annyit sem ér, hogy tök…..
„csak három cserelehetősége volt Schusternek. Meg nagy szerencséje, hogy Casillas és Nistelrooy az ő csapatában játszik. Az összes többi játékos most írhat egy papírt, hogy az év végi prémiumuk felét felajánlják a kapusnak és a holland csatárnak. Ha ugyan lesz…..
Notes 2008.03.10 14:04:05
Szerintem a legtöbb probléma a Madrid véfelmével van. És enm csak ebben a szezonban, hanem évek óta.
Egy ideig ugye egyáltalán nem is foglalkoztak a hátsó alakzattal. A Perez érában az volt a hozzáállás, hogy Roberto Carlos, Salgado, Helguera és Hierro megoldja ezt a témát, majd elöl a világsztárok úgy is egyel többet termelnek mint amennyit kapunk. Hát ez már eleve rossz indulási alap volt.

Roberto Carlos remek futballista, csak éppen nem védő. Hogy ezt a karrierje során nem sikerült keresztülvernie az éppen aktuális edzőjén bizony sok galibát okozott. Ő remekül lőtt, és kedélyesen elsarkazgattak Zidane-al elől, de utánna a helyén támadt lyukba sok labdát bejátszottak az erősebb ellenfelek. Ilyenkor őrült módon tepert vissza és sokszor elszállt mint a győzelmi zászló. Remek szélső lehetett volna belőle, de védőnak max közepes. Közepes védők meg a belga másodosztályba kellenek, nem RM-ba...

Hierro. Nem sok szót vesztegetnék. Elmegy, de az utolsó két szezonja inkább lidércnyomás volt.

Michel Salgado. Testfelépítéséből adódó hiányosságait durvaságba átcsapó agresszivitással igyekszik pótolni. Nem RM szintű játékos.

Aztán mikor végre rájöttek, hogy kéne néhány minőségi védőjátékos elkezdtek bevált neveket igazolni. De valahogy ennek sem lett jó vége, mert úgy tűnik a máshol remekül beváló játékosokat a Realban átok sujtja.

Walter Samuel. A Fal. Igen ez volt a beceneve Itáliában. Ha Őt megvesszük, nagy baj nem lehet, gondolták a RM-nál. Hát...a falból hamar átjáróház lett. Szegény argentín kicsit egyedül is volt ott a védelem közepén. A sok szenvedés után szépen visszament csizamországba.

Woodgate. Akiről már leigazolásakor is tudni lehetett, hogy igen sérülékeny. Nem is játszott sokat a Madridban. Rengeteget volt sérült. Telán az első meccse volt a legemlékezetesebb. Egy öngól és egy kiállítás. Ennyi elég is lett. Visszament oda ahonnan jött.

Cannavaro. Hát Ő már tényleg a megváltó kell, hogy legyen. Elvégre aranylabdás, vagy mi...?! Jelentsen ez bármit... Ráadásul a már-már idegesítően jól védekező olasz válogatott tagja. Ő kell a Madridnak! Sajnos hamar kiderült, hogy az olasz reménység még a közepes RM védelemből is kilóg lassúságával. Fordulási trempója egy csuklós buszéval vetekszik, ellenben rendszeresen beragad, az ellenfél leshatáron kóricáló csatárainak legnagyobb örömére. különleges tulajdonságai közé tartozik még, hogy a labda róla valahogy mindig az ellenfélhez pattan. De erről biztosan nem Ő tehet.

Heinze. A nagy riválistól megszerezni egy olyan védőt akit argentin létére az év játékosának választottak Angliában a MU szurkolói? Ez csak jó bolt lehet. Persze folytatva a hagyományoka Ő is sérülésekkel tarkítja ibériai karrierjét. Ellenben amikor játszik olyan érhetetlen megoldásokat produkál mint a legutóbb a Róma elleni meccsen amikor fejelés helyett inkább a lehajolást választotta a vendégek góljánál. Persze ez még egészen nézhető megmozdulás volt a szerte-szét repülő beadásaihoz képest, amikkel még egy önérzetesebb ificsapatból is eltanácsolnák.

Pepe. Természetesen jó ideig sérült volt, ez ugye már nem is meglepetés. Most már itt van nekünk. 30 millió euró nem kis pénz, ennyiért minőséget vár az ember. Van ütemérzéke ami egy védőnél hasznos dolog, de ennyi pénzért 3 jó védőjátékost is lehet venni. A Porto poénból bemondott rá 30 millát a madridiak meg kifizették a Portugálok most jót röhögnek a markukban. Már látom ahogyan két év múlva kiköt az Interben.

Ezek után képzeljük el milyen rekordokat döntögethetne szerencsétlen Casillas ha mondjuk egy Chelsea szintű védelem futkározne előtte...

w Reform és bukás 2007.05.30 05:30:00
„Reform, vagy bukás. Nincs más. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.” Őb 14,12 De igen, van más: reform és bukás. Lásd ábránkat. A Magyar Szocialista Párt…..