Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zizio08

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mostanában kialakult egy olyan, kicsit értelmezhetetlen szokás, hogy bizonyos műsorokat mindenki utál és bár a többség állítja, hogy ő aztán még sohadesoha, valójában mindig tisztában van azzal, hogy éppen kit és miért kell olyan rohadt módon gyűlölni mint senki mást az…..
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
 Lassan, de biztosan közeledik Karcsi bácsi, mindenki különböző boltokban lófrál, egyre kétségbeesetten keresve egy ötletet, amivel meglephet valakit, akit szeret. Lehet erről rosszat is és jót is mondani, az sincs kizárva, hogy írok erről is valamikor, de a lényeg jelen…..
zizio08 2010.12.12 20:09:48
Ezúttal rendhagyó összefoglalóval készültünk a Treff6-ról, hiszen a tovább után exkluzív interjút olvashattok a csapat jelenlegi házi-gólkirályával, mujuréval! Az interjú annyira exkluzív, hogy több internetes portálon és médiumban is megjelent. Az újságíró pedig a jó…..
Tanulmányaim miatt köteles voltam a múlt héten szemelvényeket elolvasni a Nyugat-Európai gazdaság- és társadalomtörténet című műalkotásból. Tanulságos volt. A kötet hat szerző együttes munkája, nekem az első részt kellett elolvasnom, ami H.A. Diederiks munkája. Ezen belül…..
zizio08 2010.09.25 21:51:53
Néztem az elmúl héten az úszó EB-t, szép eredményeket értünk el, jó volt nézni, hogy háromszor is kettős győzelmet szereztek a mieink, ahogy Cseh Laci vagy Gyurta Dani oktatja Európát. Viszont életemben először néztem a műugrást is. Ennek oka nagyrészt Gondos Flóra volt, de…..
Hamu és Feltámadás Kezdetek 2010.08.12 18:01:00
Új időszámítás indul az internetes kocsmázás történetében! Hamujából éled újra a netes iszákosok gyűjtőhelye. Jelenleg még nyilván kevesen tudnak róla, hogy megalakultunk, de sebaj, lesz ez még így se!! Ez a szám az egyik himnuszunk. Jelenleg ketten gyártjuk a blogot,…..
zizio08 2010.08.12 18:21:44
Ami eddig történt Heti vers 2009.11.23 21:46:00
Mert ilyen is kell, és ha kell, legyen. Radnóti Miklós: Nem tudhatomNem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország, messzeringó gyerekkorom világa. Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága s remélem, testem is majd e…..
zizio08 2009.11.23 21:50:55
"Hallod, ha egy pók mászik ki a szádból, én töröllek iwiwről!" - mondta Józsi, majd lélegzetvisszafojtva várt. Két napra rá egy egész szép lány az Andersenben az asztalon táncolt nekünk. Ez most egy olyan NeB! lesz, ami nem egy, nem kettő, hanem rögvest három estét…..
Hosszas gondolkodás után mujure és én úgy döntöttünk, hogy elfogadjuk zizio08 válaszát az egyik kérdésre, amit a tisztelt kollega feltett, annak ellenére, hogy tudta a választ, tehát végső soron csalással tudta megnyerni a díjat, ami jelen esetben egy darab méretes répa. Ezt…..
Figyelem! Elérkeztünk egy történelmi bejegyzéshez: először fogok a sportról, pontosabban a fociról írni, és ezt még nagyon-nagyon-nagyon sok fogja követni. Sajnálom, ha valakit bánt, hogy errefelé is tolódunk, de szkr-nek tudnia kellett, hogy ez is bekövetkezik egyszer, ha meghív…..
zizio08 2009.11.10 18:09:13
Ami eddig történt Bemutatkozás 2009.10.30 18:41:00
Hát itten van az Új Erő (ez olyan ismerősen cseng valahonnan...), azaz én. Rövid bemutatkozás életem első blog.hu-s posztolásakor, éljen. Mujure. Hülye egy név, mit csináljak, de ha már a szolgálati közleményben is ez szerepel, meg hát máshol is így jelenek meg, nem tehetek…..
"Hallod, elbaszott egy könyv ez..." "Ja. De figyelj, mi mit keresünk itt egyáltalán?" Hosszú estém volt... Az ott kezdődött, hogy Fehér Bence egy író-költő. Ugyanakkor Fehér Bence egy elég szar tanár is, cserébe vannak felolvasó estjei. Minden csütörtökön…..