Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Banális Banán

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sziasztok!Már régóta játszom a gondolattal, hogy elindítom ezt a blog-ot.A fő célja az lenne, hogy elrettentsem az embereket 1-1 film megnézésétől vagy éppen felkeltsem az érdeklődését néhány perverzebb lelkületű horror fanatikusnak.Annyit tudnotok kell rólam, hogy egy…..
  A csontevő (Bone Eater) egy amerikai horrorfilm, melyet 2007-ben mutattak be. A történet szerint egy indián legendából származó lény, a Csontevő gyilkolja egy kisváros lakóit, akik megszentségtelenítették az indiánok szent helyeit. A legmerészebb álmaimat is felül…..
Hál'Istennek ezt is túléltem! Elképesztő mennyiségű hülyeséget kaptam a pofámba, de megpróbáltam tartani a frontot. A háborúnak vége, és itt állok győztesen, de mégsincs jókedvem. :( Egy kis utólagos javítás: A videó végén nagy magabiztosan kijelentettem, hogy ez minden idők legborzalmasabb…..
Banális Banán 2009.11.06 22:28:52
Elnézést a hosszú késésért, de nagyon összejöttek a dolgok, ráadásul még a vágás se ment olyan simán, mint ahogy akartam. De a lényeg, hogy kész a videó, és már a következő alany alapötlete is megvan, úgyhogy hamarosan azt is prezentálom. A Télapu 2 kerül most bemutatásra, mely iskolapéldája a még…..