Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katarzis

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felülről látjuk a Kárpát-medencét egy műholdas képen. Előbb lassan, majd egyre gyorsabban közelítünk a földhöz, mintha zuhannánk. Erdő, be a lombok közé. Békés erdei táj, csend, harmónia. Odébb suhan a kép. Egy fa tövében róka marcangol hangos csámcsogással és…..
Katarzis 2009.11.28 08:24:48
@Wyoming:
Úgy érzem, nem prűdség van "nemte" felháborodásában!
Öncélú a trágárság a szóban forgó műben, ettől szeretne nagyon mai és aktuális lenni, így erőltetett. Ezzel csak elsózza, hogy legyen valami íze. Nem ott tart ma a társadalom és az irodalom benne, hogy valahol valakinek feltétlen ki kell merni mondani a trágár szavakat, a hétköznapokban hömpölyög ez. Könyörgöm az olvasók nevében, az írók lámpás legyenek az életünkben, mutassák meg milyenek is lehetnénk, merre érdemes menni...Több fényt!
Katarzis 2009.11.28 15:28:14
@Wyoming:
Tudják Önök, hogy miért, és milyen reményekkel, de úgyis kérdezhetném, hogy mi a faszért nyúl egy ember egy könyvhöz, olvasnivalóhoz, irodalomhoz?
Ebből az egész vitából kifelejtik az olvasót!
Szeptember közepén megnyílt a Nemzeti Állatkert. A Literán kortárs írók tollából fabulasorozatot indítottunk. A Litera ezennel meghirdeti tehetségkutató pályázatát is. Pályázóinknak Heltai Gáspár reformáció korabeli, jól ismert Száz fabulájának nyomán kell kortárs…..
„A Jegesmedve család a válság miatt elköltözött. A gazdasági válság miatt nincs pénz a jegesmedvék napi jégszükségletére, így átmenetileg Pingvinékhez költöztek” - olvasható az Állatkert hirdetésében.A Pingvinek és a Jegesmedvék így kerültek szomszédságba,…..
Katarzis 2009.11.09 19:18:23
@juc1us: Ne haragudj, de szerintem ez nem az a hely, ahol a saját blogodat rekámozni illene!Ez irodalmi portál, a divat meg influenza téma nem ide való!
Két flekket kérek, mondta hetykén a Főemlős, és eközben lekicsinylően nézett egy alemlősre, mert nincs mindenkinek akkora tehetsége, hogy kettő flekket is igényelhessen egyszerre. De a flekkenárus káromkodott egyet a nagyképű lekicsinylésre, ugyanis az ő unokahúga volt az illető…..