Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chuck_norris

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
chuck_norris 2011.03.31 13:57:54
@IHateTV: koszonom, erre voltam kivancsi :)
chuck_norris 2011.03.31 14:35:57
@AnnaKarenina: akkor dohanyozzon mindenki, mert az jo, tiszta haszon az allamnak. Csakhogy en NEM szeretnek hamarabb meghalni masok onkarosito eletvitele miatt. Ez nagyon nagy kulonbseg!
chuck_norris 2011.03.31 14:59:27
@SirSmoke: koszonom, hogy eltartasz.
A Lost című sorozat egyik megválaszolatlan rejtélye volt (az nem válasz, hogy Jacob szerette a számokat) az a számsor, ami megváltoztatta és egyben megkeserítette Hurley életét. A sztoriban ugye Hugo megjátssza a számsort (4, 8, 15, 16, 23, 42) a Mega Lotto Jackpot nevű…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
chuck_norris 2010.12.20 14:24:57
@tcow: Nem vagyok hozzaerto, pont ez a lenyeg. Egyszeruen idegesit, ahogy enekel. Lehet, hogy nagyon profi hangja van, de nem kellemes elmeny hallgatni. Persze nyilvan van, akinek ez tetszik. ;)
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
chuck_norris 2010.09.01 16:33:09
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
chuck_norris 2010.09.01 13:44:31
@Pirx: Tudod, hanyszor lattam kijonni autot egyiranyu utcabol forgalommal szemben? Gondolom, nem tudod. Segitek: sokszor. Erdemes korulnezni abba az iranyba is, nemcsak a bringasok miatt, hanem az autosok miatt is.
Tolem az oktatom annakidejen megkerdezte, hogy minek nezek mindket iranyba szet, mert ugyis egyiranyu az utca. Hulye vagyok, nem latom? Mondtam, hogy latom, de ha mas nem latja, hogy az, siman oldalbakap. Es igen, elgondolkodott rajta, hogy ez akar igaz is lehet.
"Hogyan tegyük tönkre a gazdaságot két hónap alatt?" - tettük fel a kérdést egy hónapja.Hát így. Vagy így.Jean-Claude Trichet és Ben Bernanke, az Európai közponi Bank és a Fed elnökei  És még van egy hónapunk tököt vakarni is.Ez a forintblog történetének…..
chuck_norris 2010.06.07 12:45:35
@Spiro:
A jobboldali onkormanyzatok mellett a baloldaliak is eladosodtak. Nem veletlenul csokkentettek draga gyurcsany elvtarsek az onkormanyzatok tamogatasat, egyre tobb penzt voltak el toluk.
Igen, konnyu mutogatni az mszp-re, es ebben az esetben teljesen jogos is.
Ne varjunk mar csodat egy egyhetes kormanytol...
chuck_norris 2010.06.07 12:48:47
@Severus Tobias Snape:
Helyzet az, hogy manapsag a befektetot sajnos spekulansnak kene hivni. Csak nem hivjak, mert az csunya lenne. Ha belegondolunk az igazi befekteto celja a hosszutavu mukodes, nem a rovid tavu profit. Ha egy igazi befektetonek azt mondod, hogy baj van, segit, penzt ad, hogy a mukodessel ne legyen baj, es neki is hosszutavon jo legyen. A spekulans az, aki az elso rossz hirre elkezdi kivonni a penzet. Nem erdekelt a hosszutavu mukodesben.
chuck_norris 2010.06.07 12:53:16
@gabor.voros:
Az orszagot nem csak a koltsegvetesbol lehet kifosztani. Lasd privatizacio. Ki is privatizalt a legtobbet?
Mi lenne alkalmasabb terep a nemzetiségi sérelmek felhánytorgatására, mint egy focimeccs? A trianoni békediktátum kilencvenedik évfordulóján adja magát a kérdés: szoktak-e Szlovéniában is a focipályák kerítésére aggatni Nagy-Szlovénia térképeket? Van-e egyáltalán…..
Nagyon drágán meg fogunk fizetni a Bajnai-kormányért. Könnyen lehet, hogy több évi gazdasági növekedést bukunk el. (Fotó: MeH) A hétvégén az EU vezetői a görög probléma miatt úgy döntöttek, hogy a válság kezelésére egy 750 milliárd eurós pénzügyi segélyalapot…..
chuck_norris 2010.05.11 17:28:53
@Alvarez:
Azt tudom, hogy oda megy, kb. a 3/4-e. De akkor meg hogy jonnek ide az amerikai bankok? Az inkabb Amerikaban kellett gondot okozzon, nem a mi exportunkban. Vagy mi az osszefugges?
Oke, hogy ez a valsag nagyobb, mint a korabbi. Ezt termeszetesen elismerem. De a mi orszagunk olyan szanalmas gazdasagi helyzetben volt/van, hogy azonnal megszalltak a spekulansok, es toltak tovabb a lejton, mert lattak, hogy meg lehet tenni ezzel a kormanyzattal. Miert Magyarorszag kellett eloszor imf kolcsonert sirankozzon? Nem az export csokkenese miatt, azt hiszem. Az mashol is csokkent...
chuck_norris 2010.05.11 17:34:07
@pokesz70:
Elnezest, copy-pastelem vhonnan, nem javitom ki, igy is ertheto. Remelem, mindenki szamara ertheto.

> A feleség rajtakapja férjét, legjobb barátnőjével a
> hálószobájukban. A férj magyarázata:
>
> Hát igen. Megkúrtam. Nem kicsit. Nagyon! A legjobb barátnődet.
> Az utóbbi másfél évben folyamatosan, minden héten. Ilyen
böszmeséget
> még nem követett el férj a világon.
>
> De!
>
> Most beismertem. Ez nem hazugság volt, hanem csak elegem lett
> ebből az erkölcstelen világból, ahol minden férj titokban a feleség
> háta mögött aljas játékokat folytat. Ha hazudni akartam volna, akkor
> keresek egy eldugott motelszobát, és ott elkapok egy 5 rongyos
kurvát.
> De én nem így tettem. A legjobb barátnődet kaptam el, a saját
> hálószobánkban, a saját ágyunkban. Tudatosan akkor, amikor
várható
> volt, hogy hazaállítasz. Ami történt, nem csak az én felelősségem.
> Mindketten hibásak vagyunk abban, hogy ez így alakult. Nem
figyeltünk
> oda eléggé egymásra. Tudd meg, az elmúlt tizenhat évben minden férfi
> akiben csak bíztál, megcsalt téged. Eddig én sem voltam elég bátor,
> hogy szakítsak ezzel a egyértelműen téves életfelfogással, de mostanra
> elég lett a hazugságokból. Amikor azt mondod te még sosem csaltál meg,
> tudom, hogy hazudsz. És még csak be sem ismered. Egy aljas hazudozó
> vagy, aki képes lenne élete végéig hazugságokban élni, csak hogy
> megmentse a házasságát.
> Egy hazug lotyó vagy és kész. Hiába rongálsz, hiába szaggatod szét az
> öltönyeimet, ezzel is csak azt bizonyítod, hogy egy primitív ember
> vagy, aki nem érdemel meg engem. Beadhatod a válópert, de én soha nem
> mondok le a házról, és a gyerekekről. Mert inkább maradjanak nálam,
> mint egy olyan durva, vandál embernél, aki csak, hogy leplezze saját
> hazugságait, szétveri a fél lakást, ordibál, és félelmet kelt szegény
> ártatlan gyerekekben.
chuck_norris 2010.05.11 17:35:24
Orbán Viktor szereti a focit, sőt mi több még maga is szokott időnkét pályára lépni. Orbán Viktor ért a focihoz. Is! Sőt tudását nem is rejtette véka alá amikor elkísérte Pécsre a felcsúti klub U19-es csapatát. – A nemzet egyesítő leendő miniszterelnök a…..
Lassan indíthatnánk egy rovatot az RTL nagysikerű (a műsor elején büszkén harsogják, hogy az ország legnépszerűbb vetélkedője, pedig az most éppen a BKV-totó lesz szerintem) vetélkedőjének, a Széfnek, mert ismét sikerült elnézniük egy első ránézésre triviálisnak tűnő…..