Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babmama

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
A kormánylap Figyelő friss listája cikke szerint Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója lehet Balog Zoltán távozó humáncsúcsminiszter utódja az Emmi élén. A református lelkészt ezzel egy olyan katolikus professzor váltaná, akinek voltak érdekes mondatai az elmúlt években. Az…..
Erdő lélek Óbudai Advent 2017.12.04 19:02:29
Elnézést kérek a Kedves Olvasóimtól,sajnos az utóbbi időben nem volt sok időm a blogomra,mert sokat kellett tanulnom délutánonként.Az ősz folyamán sajnálatosan kaptam egy-két rosszabb jegyet és Anya azt mondta,jobb lenne ha kijavítanám.Megígértem neki,hogy kijavítom és egy kicsit többet tanulok.Így…..
Sziasztok! Képzeljétek,ezen a héten kaptunk egy lehetőséget,Sipos Emi néni által aki a Budapesti Erdészetben a Pilisi Parkerdőnél dolgozik,hogy kedvezményesen elmehessünk a Budakeszi Dinóparkba és a Vadasparkba is.Amikor Anya ezt elmondta,akkor nagyon megörültem,mert a Vadasparkba nagyon szeretek…..
Az első három rész után az év eddigi legjobb és legfontosabb sorozatának neveztem A szolgálólány meséjét (The Handmaid's Tale), és ezt most, hogy véget ért az évad, simán fenntartom. Az utolsó, tizedik rész csütörtökön került fel az HBO GO-ra, Magyarországon egyelőre csak itt lehetett megnézni a…..
babmama 2017.06.18 10:14:11
@Ekrü: Tökéletesen hozod a bigott katolikust. :-)
babmama 2017.06.18 10:19:09
@trenn: Egy szóval sem mondtam, hogy a katolikus vallás sajátja a bigottság - te ezt hol olvastad? Azt írtam, vannak bigott katolikusok, akiktől félni lehet.
Katolikus vallásúnak vagyok bejegyezve és bizonyos szokásokat tartok is, mivel szépek, jók és gazdagabbá teszik az életünket, a falunkban, családunkban pedig a hagyomány része - de nem fogok mindent elhinni, amit nem vesz be a gyomrom, csak mert a Biblia vagy az egyház mondja. Hívő vagyok, vallásos nem.
Az elmúlt időszakban, ha velem tartottatok megismerhettétek már a világ leghosszabb repülőjáratait, és a világ legforgalmasabb repülőtereinek tavalyi listáját. Most nem rangsort szeretnék veletek ismertetni, hanem el szeretnélek repíteni titeket a világ 5 legkülönlegesebb repülőtereire. A következő…..
babmama 2016.09.20 10:45:49
@dr. mesterséges színezék: Ez jó. :-) Szívemből szóltál. :-)
Tisztelt munkahelyi terror!   A barátnőm nevében írom ezt a levelet. Aki 14 éve dolgozik egy étteremben, persze mindezek az évek bejelentés nélküliek.A kollegákkal nagyon jó a viszonya, segítik egymást lelkiekben is, mert azt kell naponta a főnökség miatt (férj, feleség, meg a…..
babmama 2014.04.19 20:37:04
@Viktor Mutyin: Bocsika, a férjem maga süti a pizzát, ha enni szeretnénk, és kizárólag magas minőségű alapanyagokból (háklis az ilyenre) és nem kerül többe. Persze, tigrisgarnélával igen... :-)
Erre a kérdésre kerestem a sürgős választ, hiszen nem olyan gyakori, hogy Budapesten önmagát csúcséttermi pozícióba helyező étterem nyit, nagyon fontosak az ilyenek (mint például a Lou Lou), még akkor is, ha nyilván nem fog mindenki elmenni enni oda, aki olvas róla. De vajon jó is…..
Ha szeretnétek szakemberhez fordulni, kérdezni, szívből ajánlom Nektek Őket!                     Kármán Gabriella (Budapest, 06/20-379-0961) Kineziológus, természetgyógyász, Bach virág terapeuta, Arolo Tifar, Deekshal,…..