Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SF (http://stephanieford.gportal.hu/)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Librarium Könyvet írtál? Add ki! 2015.01.17 09:35:43
Formabontó akciót hirdet január 18. és 25. között a hazai self-publishing kiadó, a Publio. Mindazon írók, akik rendelkeznek kézirattal, de még nem jelent meg művük a kiadónál, egy hétig ingyenesen adhatják ki szerzeményüket a kiadóval. A csomagban a borítótervezés, a…..
Odd Thomas- A halottlátó kritika   Bevallom régóta szerettem volna elolvasni Dean Koontz nagyszerű regénysorozatát, de mind máig sehol se találtam meg, így nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy film készül belőle. Az Odd Thomas- a halottlátó 2013-ban készült el, és…..
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
Kockalány konyhája Kincsre leltem 2013.05.14 22:14:22
Tele van a könyvespolcom jobbnál jobb szakácskönyvekkel, de valamiért inkább csak a lakás díszei, ahelyett, hogy használnám őket. Felgyorsult világunkban egyszerűbb dolog beírni a keresőbe, amit főzni szeretnénk, és már jönnek is fel a végtelen számú találatok. Pedig milyen…..
Macikás önéletrajz. Cuki macikás. Igen, azért az túltesz eddig mindenen. A tag word-ben elkészített önéletrajzát kinyomtatta, hozzáfénymásolt újságokból címkivágásokat, publikációs listát, pár fotót, majd telerajzolta az üres részeket macikkal. Majd beszkennelte,…..
SF (http://stephanieford.gportal.hu/) 2009.02.06 09:33:24
Szinte látom az idetévedő zeneismerőket homlokot ráncolni: Midge Ure? Hogy kicsoda? És egyátalán hogyan kell ez a nevet kiejteni? Pedig olyan zenészről van szó, akinek számai napi rendszerességgel felbukkannak a populárisabb rádióadókon. Is. A lentebbi darabot a nyolcvanas évek közepén kedveltem…..
Sokan azt hiszik, hogy az átkosban kizárólag szovjet tanmesékkel és igénytelen román rajzfimekkel formálták a gyerekek agyát párttagkönyv alakúra. Aki persze ezt hiszi, azt vagy tényleg sikerült agymosni, vagy nem élt még akkor, mindenesetre a '78 karácsonyának reggelén…..
Azelőtt rendszerint háromhavonta vágattam egy új frizurát, mindig változó árnyalatokkal a szőkétől a vörösig. Általában 6-8 ezer forintot fizettem érte. Aztán az új anyagi körülmények miatt itthon igyekeztem visszafesteni az eredeti hajszínemet, kín volt kivárni mire lenőtt.…..