Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DerekUK

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbáltam változtatni, eltüntetni az írásokat, szétszedni a témákat, kértem a blog.hu-s srácokat, hogy segítsenek, de elsikkadt a kérésem. Volt egyszer egy kedves kommentelőm, aki azt kívánta, hogy majd egyszer megdöglik a blogom és akkor nekem is rossz lesz. Vagy fordítva, ha…..
Az a fene nagy köd Namégegyszer 2012.09.14 13:44:00
Azt írja a honfias sajtó, hogy nem oda buda, az nem úgy van, a TEK-es arcok igenis jó fejek, és ha hívják őket, menni kell. És, hogy ez semmi kapcsolatban nincs az előbbeni hülyeségekkel, játékfegyveresdivel, rég elhalt fickó felkérdezésével, estébé. Először is van kapcsolat.…..
Az a fene nagy köd Mi lesz aztán? 2012.09.13 10:39:40
Szerintem az elvakult narancssárga szurkolótáboron kívül már mindenki látja, hogy a jelenlegi kormányzó erő az egy végtelenül inkompetens csapat vagy mondjam úgy, balfasz bagázs. Az elmúlt időszak egyre fokozódó ütemű elbaltázásai, a nyilvánvaló hülyeségek mind egyfelé…..
Érthető, nem kell dumálni. Hívták a rendőröket, hogy egy ijedt női kémika látott egy pisztolyt a nagyelőadóban. Érted, egy kölyök, másodikos, lehet vagy 19 éves is akár, csak úgy besétál, és kicsap az asztalra egy pisztolyt, hogy pukkan, majd a lézerkarddal ellátott…..
szólj hozzá: Elindult az új metró Nézem a videót. A kifogások közül nagyon tetszett (1:22-től): Ha ideülök, akkor egy kismama nem tudja, hogy ez az ő helye lenne. Ahhoz így el kellene dőlnöm... ezt célszerű lenne följebb emelni. Ha onnan nézném, ahonnan egy pesti,…..
Többet fizetek az államnak, mint annak az embernek, aki dolgozik nekem. Ez olyasmi, mint megtiszteltetés, hogy egy magyar munkavállalót alkalmazhatok. ..
Hadd ne menjek bele, akit érdekel, úgyis hallott róla már, hogy a lefejezős baltás gyilkos azeri katonát elengedte némi aprópénzért a magyar kormány és ezért van magyarázkodnivalója mindenfelé. Ez a történet elsőfokú értelmezése, a legfelső szint, ezt megérteni nem kell…..
Az a fene nagy köd Iskolakezdés 2012.08.31 11:15:02
Dömping van az iskolakezdés megpróbáltatásait leíró cikkekből. Hogy mennyi és milyen drága izét kell beszerezni sok-sok sorban állás, unott pofájú vagy épp a vevőket a halálba kívánó (vö: legéppuskázás halomba) eladókkal való hadakozás után (ami szintén érdekes topik).…..
Régóta vártam azt a pillanatot amikor olyan kezdeményezésről írhatok a kormány részéről, amelynek van valami értelme. Az ilyen hírek némi reményt csempésznek az életünkbe, mint amikor az intenzív osztályon, egy baleset utáni eszméletvesztés első ébredését követően az…..
DerekUK 2012.07.03 10:19:08
@Politikai Ateista: Nem az kérdőjeles, hogy mennyi outsourced customer services működik indiában, a fülöpszigeteken, vagy akárhol. De az bizonyosan nem lényegtelen info, hogy az angolok mennyire vannak ezekkel megelégedve, és azt hiszem mondhatom, hogy semennyire. A legtöbb ilyen ügyfeles csak egy előre leírt scenario szerint megy végig a lehetséges hibalistán - kb, mint egy megszemélyesített troubleshooting - de komplikáltabb problémákat nem képesek megoldani, nem csak azért mert igazából nincs igazi tudás a fejükben, hanem azért is, mert nem is érdekeltek benne. Az angol ügyfelek pedig ennek a tehetetlenség láttán elsőre belekötnek a rosszul beszélt angolba, úgy is mint: ez még azt sem érti amit kérdeznek tőle.
Már pár éve egyfolytában látom, hogy emelkedő számban vannak az olyan hirdetések, amikben kiemelik, hogy nem ilyen outsourced customer care team van, tehát a cégek tudnak a dologról. Már olyat is láttam, hogy ugyan nem UK based, de central european - konkrétan bulgár csapattal hencegtek, és adtak statisztikákat, hogy mekkora a megoldási stat.
Az USA-ról nincs infom, lehet, hogy ők jobban meg vannak elégedve.
A magyar (és nemzetközi) szaksajtó szerint a Microsoft legújabb eszköze, az MS Surface elsősorban az Apple-nek konkurencia, legalábbis lépten-nyomon az iPad-dal hasonlítják össze. Természetesen kézenfekvő az összehasonlítás, hiszen táblagépről van szó, azonban én úgy gondolom,…..
DerekUK 2012.06.22 10:48:28
@CSÉ: Egyelőre csak marketingesek által generált pletyka ez az egy telefon mind felett, amennyire tudom, még a fejlesztői specifikációk sem publikusak, így csak a bejelentés alapján lehet mondani bármit is.
De önmagában egy nagyon jó hardver egy szuper oprendszerrel sem tud győzni, ha nem lesz rá elég alkalmazás. Lehet egy lassú felfutással is kiépíteni az alkalmazás boltot, de ez még nyitott kérdés azért, ahogy az is, hogy lesz-e a cégnek elegendő pénze kivárni ezt. Mindenesetre szurkoljunk, a diverzifikáció nekünk jó.
Én tényleg nem értem, hogy miért ez a hír napok óta. Most egy kicsit vonatkoztassunk el az aktuálpolitikától, és attól, hogy a mindenkori ellenzéki szempontból annál jobb, minél rosszabb az ország helyzete. Ennél sajnos most sokkal komolyabb a helyzet. Nézzük madártávlatból…..
DerekUK 2011.10.28 15:01:22
@bogancs: Nem arról beszélek, hogy régebben nem voltak szomszédok, kérlek nézz a gondolat mögé. Azt akartam mondani, hogy régebben a magyar parasztnak nem kellett pl a török paraszttal versenyeznie.
Ma simán előfordul, hogy te olyan cseresznyét eszel, amit mégcsak nem is az EU-ban termesztettek.