Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manóhegedű

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tippünk sincs arra, milyen fajta lehet ez a kis jóllakott hurka, de ilyen profin vonyítani ennyire kicsi kutyát még sosem láttunk...
Bunkóság az IKEÁ-tól, hogy a pénztárnál senki sem segített G.-nek a nehéz bútorelemek lepakolásában, vagy ez vevői hiszti, és az áruháztól nem várható el ilyesmi? G. persze erősen nehezményezi, hogy a konyhabútor elemeit neki és a 13 éves lányának kellett volna lepakolniuk,…..
Legalábbis mi még sosem láttunk ennél édesebb lekecskézett kisbárányt. Hát Önök?..
manóhegedű 2010.03.31 08:13:08
Szerda este 6 óra 6 perckor, 8 év szünet utána zsiráfborjú született a Fővárosi Állat- és Növénykertben, írta nekünk az örömhírt Hanga Zoltán. A kicsi – zsiráfszokás szerint – nem sokkal megszületése után lábra is állt. 20:38-kor sikerült megtalálnia  az…..
"Mellékelem Gáspár kutyám havas orrát, amit tegnap sikerült lefotóznom. Gáspár másfél éves vizslador kiskutya, akit Józsikának is nevezünk és mindannyiunk szíve-csücske!! Tudom, hogy előbb kellett volna felébrednem a havas-állatos akciótoknál, de ha egyszer most túrt…..
manóhegedű 2010.02.13 23:18:24
@Drótos Pipacs: Igen, az apja vizsla, anyja csokoládé labrador!!!És VILÁGCUKI!!!

Güni
"Nem tudom, hogy egy cinke az etető előtt mennyire cuki, szerintem a klasszikus értelemben öröm nézni, ahogy ráhajt a szotyira" - írta nekünk Kinga és mi egyetértünk. A cinke cuki, pláne ahogy kitámaszt a falon...
Sting.blog.hu MEGJELENT! 2009.10.26 17:18:00
A nagyobb boltokba, köztük a Hungaroton Music Store-ba is már megérkezett Sting új albuma, az If On A Winter's Night...Fotexnet - Hungaroton Music Store:If On A Winter's Night - CDIf On A Winter's Night - CD+DVD - deluxe editionIf On A Winter's Night - CD - East European A…..