Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amcsill

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a most készült felvételen jól kivehetők az Apollo 12 misszió által hagyott nyomok a Holdon. A NASA LRO kamerája folyamatosan pásztázza égi kísérőnk felszínét, egyre pontosabb képeket készítve a talajról. Még idén korábban talált rá a második Hold misszió nyomaira,…..
amcsill 2009.11.06 11:26:49
@r7zw48: Tökre igazad van. Távhő ÁFA csökkentés? Gáz ÁFA csökkentést is, de gyorsan!

Persze, hogy ez a kérdés nem lényeg a mai körülmények között a számunkra.
De ha mondjuk holnap valaki megkérdőjelezi, hogy Te az előző hónapban dolgoztál-e valamit, mert ők úgy tudják, hogy munkaidőben mást csináltál és nem kapsz fizetést, az már valóban probléma.
Ez a kérdés Neil Armstrong, Buzz Aldrin és Mike Collins valamint az egész stáb munkáját kérdőjelezi meg.
amcsill 2009.11.07 00:00:00
@r7zw48: Valamit félre érthettél az írásomban!
A homeopátiát soroltam azok közé, amit én mind tapasztalatból, mind tudományos meggyőződésből elutasítok.
Az előtte lévő mondatrész, miszerint tudományosan bizonyított, hogy használnak, zárójelben volt, tehát a zárójel utáni rész, az a zárójel előtti részhez tartozik, de hadd ne kelljen itt nyelvtanórát tartanom.

Szóval tapasztalatból utasítom el, mert: van két kislányom. Micsoda anyuka lennék, ha a gyerekeim miatt nem adnám fel részben az elveimet, vagyis az egészségükért mindent. Betegek lettek, elmentünk orvoshoz, ő felírt egy szert receptre, elmentem, kiváltottam. Elolvastam mit írnak róla, látom ám, Boiron cég készítette, akkor már sejtettem, hogy homeopátiás készítmény. Vacilátam pár órát, de mivel nem kaptunk más gyógyszert, beadtam neki az előírás szerint. Lévén, hogy köhögéscsillapítóról volt szó, az ember várná, hogy ha nem is egy, de 2-3 napos rendszeres szedés után már használ. Sajnos a teljes szedés idő alatt sem fejtette ki jótékony hatását. Vissza orvos, felír rendes gyógyszer, gyerek meggyógyul, csak így nem egy, hanem két hétbe telt.

Következő eset, amin már ki is akadtam, most volt két hónapja. Gyerek magas lázzal fekszik, nem kap levegőt annyira tele az orra, és alig tud beszélni. Elviszem orvoshoz (helyettes orvos volt, mert a miénk nászúton volt). Helyettes orvos: Sima torokgyuszi, felírt egy szert receptre, majd mondja, hogy lázat igazából 39 foknál csillapítsak, alatta nem szükséges, de ha nem javul, menjünk vissza. Ez volt pénteken reggel. Rohanok a patikába, de mivel ebben a patikában nem tartanak homeopátiás szert, nem tudom kiváltani. Mondtam nem probléma, mert nekünk eddig ezek nem használtak. Kérdeztem mi ez egyébként, hátha valamivel helyettesíteni lehet. Nem tudják. Hazamentünk, a gyerek lázát csillapítottam azért már 38 felett, de vasárnapra annyira rossz állapotba került, hogy kórházba kellett vinnem, ahol azonnal bent is fogták. A gyerek már pénteken sem volt túl jól, így a doktornőnek látnia kellett volna, hogy azonnal antibiotikum, különben gond lesz, ennek ellenére ő homeopátiás szert írt fel CSAK!
Na én ezt megtiltanám. Kiegészítő kezelésként felírhatná, vagy javasolhatná, de gyógyszer helyett már ne írhassanak fel akármit.

A gyereknek jelzem két nap alatt tüdőgyulladása lett, a kórházban azonnal nagy adag algopirin ment vénásan és antibiotikum.
Szóval oké, túléltük, de egy 5 éves gyerek életével ilyen szinten ne játszunk már kérem.