Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mirzus

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az a fajta vagyok, aki egy bőrkabát miatt keresztes hadjáratot indítana egy ruhabolt ellen. Ohh wait...de. Történt, hogy anyu kitalálta, hogy neki kell egy új fekete bőrkabát, mert a régi már, hát igen régi volt meg ki is szakadt a hátán, szóval kb vállalhatatlanra használta, csak nem vette…..
Na, megérkezett a tél, így márciusban, én meg szeretek aktuális lenni (csak sose tudok), szóval ez nem afféle megelőző bejegyzés lesz, hanem az utólag bólogatós. Szóval tél van, egy egyszerű földi halandónak ez annyiban le is jön, hogy ki van posztolva a fészre 48 ismerőstől, hogy esik a hó,…..
Igen, tudom tróger anyu vagyok, baszok írni, szégyellem is magam rendesen. De hát, azért nem lettem hivatásos újságíró, mert túl anarchista az én kis lelkem ahhoz, hogy parancsra meg időre gépeljek. (Na meg mert nem vettek fel a fősulira. Persze lehet, hogy jelentkezni kellett volna). Mindegy, nem…..
Minek szült az ilyen?! Fitt anyu 2017.08.07 10:38:40
Bezony, muter beindult, nem tésztát gyúr, hanem a kis nyeszlett izmait próbálja formába hozni. Mindig a gyerekről írok, mintha anyaként csak ez határozna meg, de nő is vagyok, van önbecsülésen (még ha nem is sok), és amikor a tömött tengerparton nagyközönség előtt csak a párom segítségével tudtam…..
Nem rég volt egy nagyon durva "élményünk" a gyerekkel. Szimplán meg akart halni. Semmi extra, nem emeletről zuhant le vagy csapta el egy kocsi, esetleg szedett volna össze egy nagyon durva betegséget. Nem, ő szimplán evett. ..
Minek szült az ilyen?! Appppaaa 2017.06.18 16:43:53
Ha van anyák napja, akkor az apukák mellett sem mehetünk el, az én gyerekem is nagy apppa rajongó (szigorúan minimum 3 p-vel), gondoltam, megpróbálok belemászni a fejébe, hogy lássam, miért olyan királyok az apukák, ez jött össze:..
Mászkálósak vagyunk. Nem tudunk megülni a seggünkön. Ha nem így lenne, egy dél-alföldi tanyán élnénk, nem az Újpest központtól egy köpésre. Sokat utazunk, végre van lehetőség rá, a fapados légitársaságok és a booking.comnak köszönhetően kitárult a világ, rengeteg a lehetőség, miért ne tennénk. És…..
Tudom, hogy már baromira nem aktuális a topic, a tizedikről igényesen és nagy odafigyeléssel lebaszott karácsonyfák már rég az ónos eső martalékává váltak, új az év, újak a kihívások, de akkor is, azért volt egy fasza karácsonyunk, ha nektek nem is akkora sztori, nekem jó lesz ezt elővenni akkor,…..
Na, hát megint eltelt egy hónap a két bejegyzés között, nem, nem azért mert meresztettem a seggem és nem csináltam semmit, azért ez az év vége elég pörgős időszak, ha nem tudnátok APUKÁK, mi csinálunk mindent még a Lidl is megmondhassa, már csak szakállt nem ragasztunk és piros kabátot nem öltünk…..
Pakolás: Gyerek nélkül: Baszki, 2 óra múlva indul a gép. 3 félig nedves felsőt bebaszol a szárítóról, egy fürdőruhát, az a nadrág jó, ami rajtad van, úgyse fizetsz a poggyászért, bepréselsz még 2 ruhát, ráülsz az 1 (!!!) db 50X30-as kézipoggyászodra és begyűröd-becipzározod, majd diadalittasan…..
Na nincs para, nyugi, gyerek él, egyben van, úgyse írnék cikket, ha akkora nagy gáz lenne, de szokás szerint felbaszták az agyam, annyira, hogy ha ott nem is pofáztam vissza (mert a gyerek a tét, akkor meg kussolok), itt van az én kis házibarkács véleményem az ott dolgozókról...
Imádom a töltött káposztát. 9 hónapig várom, hogy anyám végre megcsináljon karácsonykor vagy 100 darabot, hogy februárig azt együk, 1 hónapig utáljam, aztán sóvárogjak utána újabb 9 hónapot. De azalatt az 1 hónap alatt nagyon utálom, nagyon telítődök, akármennyire az egyik kedvenc kajám. Nos, a…..
Az elmúlt pár napban szentimentális lettem. Nem tudom, mi az oka, lehet, hogy megátkoztak és hirtelen ősanyává változtam, végül is belegondolva, egyre ritkábban van időm hajat mosni, és elkezdtem pár bőrsaruval szemezni, de az is lehet, hogy túl sok volt a Disney rajzfilm és telítődtem...
Minek szült az ilyen?! Easter Egg 2016.03.23 19:23:07
Ma tojásfestés volt a bölcsiben. Ezzel nincs is semmi baj. Vagyis hát van, de azt később részletezem. A gond az volt, hogy 7 óra meló után, work mom outfitben, fehér kabát-fehér pulcsi-bézs nadrág-magassarkú csizma kombóban toppantam be a bölcsibe, és aznap, ott szembesültem az egésszel...
Minek szült az ilyen?! Total Chaos 2016.03.13 07:57:57
Lemaradtam. Kurvára lemaradtam mindenben és mindenről. Ide se írtam kb. 2 hete, amióta meló van. Napi szinten mormolom el hullafáradtan, amikor végre leülök a seggemre lefektetés után, hogy "eztmáshogyafaszbaoldjameg?"..
Mirzus 2016.03.14 09:44:09
sziasztok :) tzi: azért mégiscsak valahol mélyen benned van a dolog, mert olvasod ezt a blogot :D gondolj erre! :PP
egyébként nálunk is úgy van, hogy a páromnak van már egy lassan 12 éves lánya, aki az anyjával él. bár kicsi kora óta ismerem, de nekem is nehéz volt az elején: az övé, de nekem nincs közöm hozzá, néha nem vártam, hogy jöjjön, mert mi éltük a párommal a kocsma-kirándulás-buli- felfedezés korszakunkat.anyum hiába óvónő, világéletemben "utáltam" a gyerekeket, én is sokszor hangoztattam, hogy ketten akarok lenni, nem hárman. aztán a párom is mondogatta, hogy akar tőlem is, mert gondoljak bele, milyen jó lenne, ha belőle, meg belőlem lenne egy kisember. én kb. vállatrántottam, de azért két negativ teszt után érdekes módon csalódott voltam picit. nekünk 5 hónap alatt összejött. és pont jókor, amikor jönnie kellett. amikor úgymond már eleget kocsma-buli-kirándul-felfedeztünk ketten. most majd mehetünk hárman, úgy várom! (kirándulni, utazni , természetesen nem inni :DD na jó, majd ha nem szoptatok.. :PPP
és tényleg csak akkor tudod meg, ha átéled. én sem úgy szültem, (azért is vagyok lelkes olvasó itt) hogy: jaj megszülettél végre édes pici szerelmem, már úgy vártam, hogy a karjaimban tarthassalak. bahhh. fogalmam nem volt még akkor sem. most féléves mindjárt, már szerepel az álmaimban, belémkódolódott. én, aki sosem voltam gügyögi meg nem akartam anya lenni... néha most sem fogom fel, hogy anya vagyok.
szóval csak azt akarom mondani, hogy soha ne mondd, hogy soha :)))
Mivel most nincs egy specifikus témám, nincs kit hirtelen egy egész cikk terjedelmében utálni, kis helyzetjelentést írok, élünk, megvagyunk, legyen meg a heti 1 bejegyzés, legalább ebben ne lustuljak el...
Mirzus 2016.02.18 11:06:15
A mai nap botrány volt. És nem túlzok. Ha bármikor megfordult volna a fejemben, hogy nevelőnő leszek vagy 7 gyereket vállalok, akkor most mondom, nem tudok elég részeg lenni egy ilyen ötlethez...
Ma rocksztár voltam. Eleve Axl Rose-osan toltam egy laza késést, mert elaludtunk, de így a 3. napon megnőtt az arcom, nem pánikoltam be, majd csúszunk, leszarom. Olyan lazán kávézgattam, hogy még a gyereket is majdnem elfelejtettem kelteni...