Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thetzi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva:    amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
thetzi 2009.11.17 02:30:52
@A.Luqe: Hoppsz te sem tudod hol vagy!A "basztassuk"az nyomdaképes de a fasz már csak kipontozva megy nehogy megbotránkozzunk.De kreténezni és fenyegetőzni szabad.....
A segítségnyújtás nemes dolog, az öncélú kihasználás talán nem.A kettő közti különbséget te sem látod.Hobbyügyvédkedés helyett inkább küldj a srácnak egy 1,30-as hazait....... Meg egy apai fülest, hogy pakoljon be holnapra a táskájába.Ez nem gyerekeknek való hely/sport/hobby, majd a saját fizuját játsza el.
Szal tippelj, blogolj, minuszolgasd a youtube kommenteket ha ráérsz, de hülyeségeket ne pofázz föleg nem itt és nem nekem
Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..