Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fubu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lány megismerkedett egy fiúval, beleszeretett, és rögtön elveszítette a szüzességét. A fiú ezután értelmetlen vitákba kezdett és nekiállt befűzni a lány barátnőjét is. A következő történet igen tanulságos, ugyanis láthatjuk, amint egy lány mi mindent megtesz, hogy…..
comment:com Csodálatos Júliák 2009.11.02 16:30:00
Kezd izgalmas lenni a Mesterszakács, még nem késő bekapcsolódni (az előző rész ismétlése: 19:15, folytatás 19:40 Viasat3). De akiket a főzős realitynél jobban érdekel az ismeretlenekkel való szexrandik lehetősége, ne hagyják ki a Szex telefonhívásra (20:00 HBO) című mozit. A…..
„Azt hittem, talán megcsókol vagy valami…de nem történt semmi. A nyaralás után nem igazán kerestük egymást” – egy lány beleszeret egy fiúba, de az valamiért nem tudja viszonozni az érzelmeit. Egy közös bulin aztán elcsattan egy nagyon érdekes ízű csók, de…..
fubu 2009.11.06 08:53:59
Egy lány összejön egy helyes sráccal, és eleinte minden jól megy, majd elindul az érzelmi hullámvasút. A srác csajozik, bulizik - mégis kérdőre meri vonni barátnőjét, hogy ő kivel találkozgat. A lány nem látja be a meddő viták értelmetlenségét, és a fiút sem meri ellökni.…..