Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoldMano

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel írtunk arról, hogy a 20th Century Fox Televisionnek elege van abból, hogy lelopják szellemi termékeiket. Indiában a liszensz megvásárlását megkerülve 24-et forgattak ügyes bollywoodi szakmunkások, míg Kínában a Szökést ültették át helyi viszonyokra, szintén engedély…..
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
ZoldMano 2010.04.09 00:44:58
Mi értelme az MDF-re szavazni?
MDF program = echte Bokros program.
Bokros annak idején fürdős kurvaként viselkedett, nem tudta az akaratát 100%-an érvényesíteni, sokat fenyegtőzőtt a lemondással, míg végűl le is mondott.
idézet:
"Mikor 1996 februárjában végleg felállt a pénzügyminiszteri székből, a kormányülésen egyik kollégájától kért papírra helyben írta meg lemondó nyilatkozatát, majd egy napra a telefonját is kikapcsolta"
Egy ilyen habitusu ember a programjával meddig lehetne miniszterelnök? Menne szembe az egész országgal, TWÁ tapsolna, de az utcát szétvernék.
Nyilvánvaló ha "győzne", akkor sem tudna semmit sem megvalósítani, majd ugyanúgy lelépne ahogy anno.
Miért kell hát rá szavazni?
20 év önbecsapás után egy magát értelmesnek gondoló ember, választási rejszolásra adja még mindig a fejét, semmint hogy belássa, most már neki sincs semmi alternatívája. Ahogy ő (ők) sem hagytak másoknak sem az elmúlt 20 évben.
Jó homokba fejet mindekinek!
Baromság az egész ahogy van.
1) Nem fog nyerni.
2) Ha nyerne hamar lemondana/lemondatnák.
3) Szar a programja, kb mint Vonáé.

Egy volt ami megragadott:
A hitelt ki "KÖLLL" fizetni, mert az a társadalmunk alapja, különben meg gyün az ÁLLAMCSŐD. (Baszom kell kifizetni bakker, azt Te élted fel nem én!!!!)

Lófasz, az államcsőd jön így is úgy is, tán jobb lenne előbb, mert még megérnénk, hogy valami tényleg változik.

Szóval elökörködtök itt ezzel a választással, de fél-egy évet adok, és lócitrom lesz az egész és most végre teljesen.

Én azt mondtam már 2006-ban, hogy de jó lett volna ha Viktor a sarkára áll, mert most az ő szobrát dönthetnénk le végre, eltemetve a szaros 20 évet örökre ballibestűl fideszestűl.
De volt ennek a számítógép-analfabétának annyi esze, tudta jobb várni míg magától megrohad a ballib, magával rohasztva az országot.
Akkor lép csak, amikor már csak egy gyalog(/paraszt) lesz a táblán, Ő maga.
Bizony-bizony, már kint van a legújabb rész, amiről majd péntek-szombat környékén olvashattok részértékelést. Én megfogadtam, hogy majd csak akkor állok neki nézni, ha majd kijön hozzá a felirat is. Viszont aki nem tett ilyen fogadalmakat, az már akár most is meg tudja nézni, ha…..
ZoldMano 2009.11.07 18:43:39
ZoldMano 2009.11.07 19:11:14