Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvics

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ötletblog proba 2012.04.27 21:45:23
1 ..
Egyrészt Mit mondott: ...egy országnak az az érdeke, hogy az alul lévő, a kevésbé vagyonos, vagy inkább szegény, inkább hátrányos helyzetű családok okos gyerekei, azok hadd fussák ki magukat, hadd tanuljanak, hadd kerüljenek be az ország magasabb köreibe is, hass mozgósíthassák…..
e-eszközök Ilyen lesz a HP Slate 2010.04.28 11:29:00
A HP jó érzékkel próbálja meglovagolni az iPad körüli felhajtást, új táblagépüket lépésenként fedik fel és az Apple termékének többet és jobban tudó nagytestvéreként hivatkoznak rá. Márciusban közvetlenül az első iPad reklám feltűnése után jelent meg két videó a…..
 Na innen folytatjuk, he - mivel annyira megtetszett mindenkinek a szóban forgó folyóirat. Hejjhó Tibi!Nem végeztem még a bölcsészekkel, ezért tehát íme egy újabb cikk az ELTE BTK-s gólyáknak osztott Pesti Bölcsész Újságból. Nem emelek ki semmit dőlttel, mert akkor ki…..
kvics 2009.11.21 17:53:04
jajj, ez nem volt semmi. én is oda járok -de legalább nem vagyok rá büszke- ilyen kincsek mégsem jutnak el hozzám.
viszont kapom az extramodoros üzeneteket a szakos levlistán, olyan programajánló jött, sírva röhögtem, muszáj bemásolnom:

Kedves Mindenki!
Vagy bárki más is!
Esetleg még akárki, aki olvassa ezt!

Nem kertelek, egyszerűen az van, hogy:

F I L M K L U B

-osdit játszik minden héten (hol kedden, hol szerdán) az ELTE KSCs, akik nevükből adódóan is csupa jófejekből állnak össze, hiszen KORTÁRS (Kifejezetten Osztályozási Rendszerek Témakörben Általában Remek Stratégiával) Segítő Csoportról van szó, akik nem mellesleg Kreatív, Okos, Roppant Toleráns, Ámulatbaejtően Remek Skacok is egyben, így tehát biztosra vehető, hogy csurom klassz filmekkel állnak elő hétről hétre, mindannyiunk nagy közös szórakozására és nem utolsósorban okulására.

Mindezt természetesen I N G Y E N , sőt még ők honorálják megjelenéseteket némi teával és nassolnivalóval. Hálából ott lehet maradni utána és beszélgetni a látottakról.

E félévi téma a "Sok(k)hatás", melynek keretében legközelebb jövő héten szerdán (2009.11.18.) 17:15-ös kezdettel kerül vetítésre a
G I L B E R T G R A P E
című örökbecsű alkotás a Múzeum körút 4., D épület alagsorában, a 117-es teremben.

Gyertek el és nem bánjátok meg, vagy ha mégis, akkor ne gyertek!
Ez esetben persze bosszúból jövő héten is ajánlani fogom még a következő alkalmat.

Egyelőre azonban megköszönöm szépen a figyelmet és további kellemesen meghitt (amolyan kandalló melletti, forraltboros), ugyanakkor mégis filozofikusan elmélyült olvasgatást kívánok a méltán népszerű Hajdu-Babiczky szerzőpáros számunkra épp aktuális bestselleréhez.

üdv,
-ádám-

ha valaki szívesen nézne velük filmet, beprotezsálom !