Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pavel61

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ha én rózsa volnék…” ja most nem ez az ide illő nóta és hangulat. Grrr..meg is van. Talán Marylin Manson  „This is The New Shit” a nekünk való. A feltételes mód – és még csak nem is az angol Depeche-re gondolok – mindenképpen kell ide.…..
Ötödik fordulójához érkezik a DFSE a 2010/11-es bajnoki szezonban, és csapatunk története során először lép pályára Érden. Az ellenfél viszont nem lesz ismeretlen, hiszen a bajnokságban 10., míg összességében 13. alkalommal találkozunk az ARES/Top Floor csapatával.Az eddigi…..
A Magyar Köztársaság Kupa 2009/2010-es kiírásának döntőit a Magyar Floorball Szakszövetség megbízásából a Miskolci FE és a Floorballer.hu áruház közösen rendezi Miskolcon, június 5-én, szombaton. (A rendezvény honlapja innen elérhető.) A döntővel kapcsolatos aktuális…..
Adósak vagyunk 2 összefoglalóval és egy beharangozóval is. Immár a 3. tavaszon – hihetetlen! – mutatkozik meg, hogy a május-június időszak bizony annyira kedvez a cikk írásnak, mint a szibériai klíma a gyapot termesztésnek. De miként a nagy Szovjetunió is fejébe vette,…..
pavel61 2010.05.08 00:10:01
Az elmúlt hetek izgalom cunamijának tarajos hullámai a szombati MK meccsen kulminálódtak egy hetyke kis találkozó formájában. Röviden természetesen megemlékezünk a felkorbácsolódó vízpermet okáról, történetéről, és az elképesztő fordulatokról, majd rátérünk a mostanság…..
A 18. fordulós beharangozóból kimaradt ez a mérkőzés, mert csak vasárnap tudatosult bennünk, hogy a 14. fordulóból elmaradt meccset most pótolják, így külön cikkben kell írnunk a találkozóról.    IBK Cartoon Heroes - Eszterházy-MEISE Április 06. 20:00 , Eger ,…..
Töredezett fordulón vagyunk túl, na nem a lebonyolítást illetően. Megtört néhány sorozat, összetört néhány álom, feltört néhány sóhaj, majdnem eltört pár csont, és eltöredezett a tabella. Mi is törekszünk egy korán megírt alapos összefoglalóra, és töredelmesen be kell…..
A semleges szurkoló szemszögéből egészen ragyogóan alakulnak a dolgok egy hatalmas év végi mérkőzés irányába terelgetve a bajnoki végkifejletet. Kis hiányérzetünk lehet ugyan, hiszen nagyjából eldőltek a kérdések a tabella alján, továbbá az osztályozó elkerülésének…..
Az elmúlt két hétben az univerzum erői összefogtak ellenünk, és megakadályozták a női bajnokság cikkeinek megjelenését, de most végre kedvező a csillagállás, így újra jelentkezünk a 18. forduló beharangozójával, amely az alapszakasz utolsó köre.   Szent-Györgyi ARES…..
Sokszor adtam hálát már az elmúlt években a sorsnak, hogy teremsportot űzök. Különös tekintettel azokra az esetekre, amikor a szélen megúszó labdarúgó egy F-1-es gép mögötti vízfüggöny sűrűségével azonos esőcsepp fellegen keresztül átnyesi a labdát nem belsővel, sokkal…..
Baján látták el a darazsak baját, bombameglepetés Kartalon, barátságtalan barátságos meccs Újvárosban.   Rudas FT – Ares HC B    Az Ares honlapján megjelent információk szerint a mérkőzés „elmaradt” (hogy miért, az rejtély) helyette egy…..
Az elődöntőbe jutás a tét a női Magyar Kupa hétvégi fordulójában. A párosítások közül kitűnik a döntőnek is beillő komáromi szuperrangadó. Egy mérkőzés eredménye már most eldőlt (és még csak nem is valami szaftos bundabotrány miatt) másik kettőn pedig  annyira…..
Kis késéssel jelentkezünk a női bajnokság 8. fordulójának beharangozójával. A bajnokság feléhez közeledve kezdenek körvonalazódni a végjátékban várható párharcok, versenyfutások. A bajnokság fő esélyesének per pillanat a címvédő Phoenix csapata tűnik, de közel sem…..
Kicsit nehezen indultunk neki ennek az összefoglalónak, mert rá kellett jönnünk hogy igazából nem emlékszünk minden meccsre elég pontosan. Épp ezért úgy döntöttünk, nem próbálunk meg precíz meccskrónikákat írni, csupán röviden írunk a hétvégéről, ahogy mi láttuk. Ezen…..
A másodosztály hétvégi párosításai éppen úgy néznek ki, mintha egyenes kieséses szakaszba ért volna a bajnokság… A listavezető az utolsót (az Ares B valójában az azonos pontszámmal álló Neumann B elleni veresége miatt utolsó, noha a legtöbb tabellán az 5.…..
Gyakran hangoztatott kritika, hogy a kapitány nem meri az ifjú csillagokat – az „aranygeneráció” tagjait – beépíteni a csapatba. Ide kívánkozik az a véleménycsokor is, mely szerint hibát követ el Koeman akkor, amikor nem válogat az NB1-es játékosok közül…..
Az idei év számtalanszor produkálta azt a szituációt, amit eddig elszigetelt jelenségként, nagy ritkán említettünk (mert ha volt ilyen, eddig is mindig megírtuk, mert ritkaságszámba ment), mára viszont tendenciává vált, hogy egy csapat kénytelen kiállni bajnoki mérkőzésre úgy,…..
pavel61 2009.11.11 18:51:16
@Neluril: Mondtam, hogy ne a hazai forgalmazók árait nézd!
pavel61 2009.11.11 18:52:05
pavel61 2009.11.12 20:12:44
@szg01: Új térd nem kéne?
Eheti riportalanyunk kicsit más, mint az eddigiek. Kívülről érkezett a magyar floorball világába, és mint már az első részletesebb választ igénylő kérdésnél is látni fogjuk: egész máshogy áll hozzá sportunkhoz, mint azt hazánkban megszoktuk. Magyar floorballról,…..
A válogatott hétvége árnyékában lezárult az OB1/B aktuális fordulója is a hétvégén, melynek során egy magabiztos telitalálatot regisztrált a gömb. Extrém helyzetekben nem szűkölködött a forduló, melynek során elveszett 11 perc, kidőlt egy hálóőr, nem tudunk megmondani egy…..
Újabban gyarapszanak a kommentek, de mi tovább ösztönöznénk az embereket a cseppet sem bonyolult regisztrációra, így most egy új rovatot indítanánk. A regisztráció gyorsan megvan, az indamail-es címet meg lehet használni „vegyen ön is csak most és iratkozzon fel a…..
pavel61 2009.11.09 19:17:59
Ez a beszámoló rövidebbre sikerült, mint szerettük volna, a héten a November Kupára szeretnénk koncentrálni, arról nem is beszélve, hogy egyszer már elkészült a bejegyzés, majdnem teljes valójában (1 mérkőzés hiányzott), de aztán a technika ördöge megtréfált minket. A…..