Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajcihő

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általános alapvetés: Magyarországon a politikát pártok csinálják. Következtetés: ha valaki politizál, akkor azt azért teszi, hogy valakit hatalomra jutasson. Teljesen ésszerű, ha valakinek így jár az agya, csak azzal nem számol, hogy ez nem az egyetlen lehetőség. A civil…..
Hajcihő 2013.04.03 17:53:11
@félázsiai 2llkedő:
Egyetértünk. Viszont a gyülölettel szemben éppen ezért erővel kell fellépni. Csak annak van rá hatása.
A filantrópia csak erősíti a gyűlölködőket, mert gyengeségnek vélik.
Hajcihő 2013.04.03 21:32:35
@félázsiai 2llkedő: Érdekes megközelítés, csakhogy az ország felélte a tartalékait és ezért nincs felesleges négy éve.

Egyébiránt ma néztem a statisztikákat és azok megnyugtatók, ha eleget tudunk tenni az összefogás feltételének.
A teljes választókorú népesség 55%-a le akarja váltani a rezsimet. a maradék 45%-ból 24% a Fideszt, 11% a Jobbikot támogatja, a többi elutasítja, hogy résztvegyen a választásokon.
Ebből 40% tudja, hogy kire szavazzon, a maradék még nem döntötte el.
Csak a "resztli", 1,6 millió ember.
Következik ebből, hogy az egyfordulós rendszerben bőven meglesz a 2/3.

Most már "csak" az a kérdés, hogy - amennyiben összejön a demokratikus szövetség - miféle demokratikus rendszert lehet ebből összeeszkábálni.

Iszonyatosan nehéz lesz normalizálni az országot.
Annyira szétverték ezek a mocskok.
Kapják: A nyilvánosság és az NMHH A Tordas Rádió 2010-ben pályázat útján nyert hivatalos frekvenciát mint kisközösségi rádióállomás. Az engedély 500 méteres sugarú körre vonatkozott, ami még a Tordas nevű kistelepülést sem fedte le, így a Rádió a Hatóság…..
  Adott egy ember, Minda Zoltán.   Adott egy pesterzsébeti papíripari vállalat privatizációs ügye, még a hőskorból. Amikor egy papírgyár privatizációja kapcsán Minda Zoltán édesapját kisemmizték.   Adott egy bírósági ítélet, amelyben a…..
Hajcihő 2009.11.05 18:55:43
Audiatur altera pars.

M.Z. nem vezető tisztségviselője, nem tulajdonosa, nem alkalmazottja annak a társaságnak, amelynek a nevében megkezdte eljárásait, majd extrapolálta azokat olyan társaságokba is, amelyeket azért hozott létre, azért lépett be hozzájuk, hogy jogosulatlan előnyökre tegyen szert.
Ennek érdekében mindenen és mindenkin áttipor, és semmiféle sem morálisan, sem jogilag el nem fogadható eszköztől cselekménytől nem riad vissza.
Kiemelten érdekelt minden olyan cég és személy tönkretételében, ami és aki nem az ő véleményén van,súlyos tízmilliós károkat generál, mások vagyonait, eszközeit, többek között a Magyar Államét is, sajátjaként használja.
Emberek korai halálában, családok szétbomlásában, elszegényedésében jól detektálható szerepe van, saját védelmében a joggal folyamatosan visszaél. Az általa preferált cégek ellen hozott jogerős ítéletek végrehajtását elszabotálja, és hosszasan sorolható még, hogy mi mindent követett és követ el annak érdekében, hogy cselekményeit büntetlenül folytathassa.
Az alapügy tekintetében - amihez annyi a köze, hogy az abban szereplő cég egyik tulajdonosa és vezetője az apja volt - téves jogalaphoz köti magát. A hivatkozott cég - az alapítók hibájából, és az állami alapítói résznek felróhatóan - az alapítás napjával nem jött létre, mert nem volt meg a - jogszabályban előírt - minimális alapítóvagyona. Ez pedig anyagi jogi jogvesztő hatály, ami utólag nem pótolható.
A bíróság jogerősen megítélte, hogy a tulajdonosok között a károk tekintetében elszámolásnak van helye. Ezzel - MZ apja - éppen kedves fiacskája "jogértelmezése" okán nem élt, így kárt szenvedtek.
Ami pedig a pert indító társaság perindítási jogának az érvényességét, vagy érvénytelenségét illeti, nos a jogszabályok okán, bárki eljárást kezdeményezhet, aki jogsértést észlel, mégha önmaga nem is károsodik általa.
Tény az, hogy a bíróságok adminisztratíve hibáztak, ám a jogértelmezésükben nem. Következésképpen MZ egy nemlétező társaság jogait keresve támad mindenkit.
Mára odáig fajult a cselekvése, hogy - jogellenesen - résztulajdont jegyeztetett be abba az ingatlanba, ami a Magyar Állam tulajdonát képezi, és ezt a FELSZÁMOLÁS ALATT ÁLLÓ tulajdont szerzett cég vagyonából - a felszámoló tudta nélkül - átjátszatta a saját éppen egzisztáló cégébe EGY NAP ALATT! Mindezt úgy, hogy a tulajdonostárs Magyar Állam nem mondott le az elővételi jogáról!
Természetesen ezt megtámadták, és remélhető végre, hogy ezt a kedves embert csődbüntett miatt is előveszik.
Várható az is, hogy néhányan a közeljövőben hamis vád miatt is feljelentik, csak ehhez meg kell várniuk a jogerős elutasító ítéleteket. Ugyanígy várható az is, hogy néhány cég az ellenük hamis okiratok alapján hozott ítéletek okán büntetőeljárást indít ellene.
MZ feje fölött kezdenek összecsapni a hullámok.
Az előremenekülésének az a technikája, hogy pervesztés esetén, ugyanabban a tárgyban, más jogcímek alapján indít eljárásokat, és amíg azok nem fejeződnek be, továbbra is visszaél a joggal, mert ebből egzisztál.
Igen sokan ezt így látjuk, ezen a véleményen vagyunk.
Persze lehet őt szeretni, lehet tisztelni, lehet csodálni.

De gustibus non est disputandum.